Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני לא מבין גדול במכוניות אבל חבר הציע לי לקנות את הפורסטר שלו (2012) במחיר מצוין אחרי שהלך לו המנוע. שאלתי היא, האם כדאי להתעסק עם זה? ההצעה היא באזור ה-25.000 ש"ח עבור הרכב, אין לי מושג כמה עולה להחליף מנוע ואיפה עושים את זה והאם בסופו של דבר אני אצא עם רכב טוב לשנים הקרובות.

אשמח לכל טיפ או עזרה בנושא ואפילו הפנייה למוסכים שזה תחום העיסוק שלהם על מנת שאוכל להתייעץ גם איתם.

תודה! 

פורסם

בוא נתחיל  מזה שפורסטר תקין היית רוצה ? מתאים לך ?
המחירון שלו עם ככה עומד על כ 44 אלף שקל, נגיד אפילו 50.
כלומר יש לך פה 25 אלף להביא אותו למצב תקין וזה בלי הזמן, הטרחה וכו'.

לדעתי זה גבולי.
אם אתה ממש מעוניין, בדוק מחיר למנוע כולל פירוק והרכבה אצל מישהו מתמחה כמו שלמה נאור בבית נקופה (גוגל) ותחליט הלאה. תביא בחשבון שתמיד מתגלות עוד הפתעות שצריך לשלם עבורן עוד, ושאם זה היה משתלם אותו חבר כבר היה עושה את זה בעצמו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מנוע מפירוק זה חתול בשק,

ידיים מקומיות שמרכיבות מנוע מפירוק זה גם לא להיט גדול.
קח בחשבון שאם אין לך את היכולת לבדוק את העבודה של המכונאי, ולדרוש ממנו פעולות אחזקה רלוונטיות במעמד ההחלפה (לדוגמא טיימינג, משאבת מים, מחזירי שמן, טיפול במחלות מנוע ידועות), הוא יעשה את המינימום ההכרחי וזהו.

התוצאה תהיה רכב לא אמין במיוחד.

לאדם שמבין דבר או שניים במכונאות זו יכולה להיות מציאה. לאדם שאין לו שמץ, לא הייתי ממליץ להכנס להרפתקה הזו, כי כל פאק אחרי זה יעלה לו סכומים גבוהים מאוד במוסכים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

גם לא רצוי לעשות עסקאות עם חברים מאחר ותמיד צד אחד ירגיש נדפק. אני מהמר שזה יהיה אתה כי סוחר יציע לו הרבה פחות ממה שהוא מבקש ממך.

• אהבתי 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

פות"ש - שאל את עצמך את השאלות הבאות:

א. האם זה הרכב המתאים בשבילך בכלל ? האם רק בגלל המחיר המפתה אתה מוכן להכנס לזה ?

ב. האם יש לך זמן + מינימום ידע להתעסק (מול בעלי מקצוע כמובן) בהחלפת מנוע לרכב ?

ג. שאל באמת את החבר מדוע אינו עושה זת התיקון בעצמו ? (האם הוא מוכן לתקן ושתוכל לרכוש את הרכב מתוקן ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

מצטרף לתשובות האחרונות. 

מנוע הוא חלק מידי רציני באוטו,

מניסיון עם החלפת מנוע, ברוב המקרים אין לך מושג איזה מנוע תקבל, וכן אלו בעיות עלולות לצוץ סביב ההחלפה.

המלצה שלי להיכנס לזה רק אם:

1. יש לך מוסך אמין ומומלץ שמתמחה בדברים אלו וייקח אחריות גם בפעם הרביעית/החמישית שתחזור אליו עם רעשים/דפיקות/נזילות וכו'
  2. יש לך זמן/סבלנות עבור ההתעסקות הזאת, וזו התעסקות
  • תוכן חדש...