Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מניח שהוא מדבר על באנרים של הפרסומות, שיש לפעמים באנרים של גוגל אדס של משהו של שעוות אוזניים.

גועל נפש אמיתי, אבל זה לא קארספורום קובעים איזה פרסומות יוצגו . 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עם מנוי פרימיום, אז לא רואה פרסומות, אבל גם ביוטיוב זה קופץ לי מידי פעם,

ניסיתי לדווח על הפרסומת כפוגענית אבל זה לא ממש עזר...

פורסם

הפרסומות דווקא ראויות מבחינתי ואני נעזר בהם מידי פעם בזכות האלגוריטמים של גוגל שעובדים (גם) בשבילי.

כשעולה הפרסומת המגעילה פשוט מדפדף ולא קורא את מה שדווקא עניין אותי.  לדעתי אין בפרסומת הזו כלום לטובת המוצר, יצרן שמאשר כזה פרסום הוא לדעתי אוביקט לבירור .

פורסם

הנקודה היא שזה לא רק בפורום הספציפי הזה. 

אני נתקל בגועל נפש הזה על בסיס יומי וכל פעם לוחץ על האיקס הקטן בצד בתקווה שזה יעשה משהו. כל פעם מכניס סיבה אחרת. אבל עדיין ממשיך לקבל את הגועל נפש הזה..

Ford Fiesta 2014 Manual

• אחראי פורום
פורסם

לפחות בפורום וביוטיוב יש דרך להימנע מפרסומות, אבל 88fm והפרסומת על תחתונים שסופגים את הווסת, בזמן נהיגה ובלי יכולת לסנן, זה בעייתי.

• מבאס 2

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אין לך באוטו כפתור להעביר תחנה או שזה הפלייליסט שלך בספוטיפיי?

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא זוכר מתי שמעתי רדיו באוטו בפעם האחרונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• אחראי פורום
פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אין לך באוטו כפתור להעביר תחנה או שזה הפלייליסט שלך בספוטיפיי?

זאת במוו, אין כפתורים או ידית איתות, רק צופר ודוושת גז.

• מצחיק 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 3 שעות, itaysamurai כתב:

לפחות בפורום וביוטיוב יש דרך להימנע מפרסומות, אבל 88fm והפרסומת על תחתונים שסופגים את הווסת, בזמן נהיגה ובלי יכולת לסנן, זה בעייתי.

טרקטור טוב חורש גם בבוץ

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

ניסיתי את זה, אחרי שסיימתי עם האף אנסה באוזניים, יש עוד הרבה חורים לחקור

פורסם
לפני 59 דקות, Mikelt89 כתב:

יש עוד הרבה חורים לחקור

יכול להיות רעיון לסטארטאפ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...