Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לא בצבא, אין דבר כזה "לפקודה"... "אי ציות להוראת שוטר" זו העבירה. בכל מקרה תלוי בעבר התעבורתי שלך, ובנסיבות המקרה, לא עבירה של מה בכך בכל מקרה.

פורסם

לא יודע זה היה כתוב לי ככה סירוב פקודה לשוטר במדים...

זה היה על חניה הוא אמר לדוד שלי להוזיז את האוטו ונתן לו דוח אז דוד שלי הוזיז את האוטו ושהשוטר הלך הוא החזיר את האוטו למקום...

פורסם

זה היה על חניה הוא אמר לדוד שלי להוזיז את האוטו ונתן לו דוח אז דוד שלי הוזיז את האוטו ושהשוטר הלך הוא החזיר את האוטו למקום...

ואז השוטר חזר וראה את האוטו שוב...?

משחקים של ילדים קטנים. ***נמחקה ההתנגחות המיותרת***.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

בגדול, ואם הבנתי נכון (ללא סימני ניקוד ופיסוק), שוטר אמר לדוד שלך להזיז את הרכב, דוד שלך לא רצה, ואז הוא קיבל דו"ח על אי ציות לשוטר?!

או שהוא כן הזיז את הרכב?

לא מובן העניין....

בכל אופן, אם דוד שלך חנה במקום שלא ממש מעיוד לחניה אז על הדו"ח היה אמור להופיע "חניה במקום אסור לפי תמרור XXX" או חניה בצורה שמסכנת/מפריעה לתנועה"...

איפה הוא חנה בדיוק? האם באמת הוא הפריע, למה השוטר אמר לו להזיז את הרכב?

ספר טיפה פרטים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ניראה לי הוא התכוון שהשוטר אמר לדוד שלו להזיז את הרכב, הוא הזיז

וכשהשוטר הלך, דוד שלו החזיר חזרה את הרכב

ואז כניראה השוטר חזר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מנצל את השרשור.

הרגע נזכרתי במשהו שקרה לי לפני שלושה ימים:

הלכתי לאסוף את אח שלי ואז הייתי באמצע מעגל תנועה, שעמדו בו שלושה שוטרים,אח שלי התקדם לכיוון האוטו ואז עצרתי(באמצע הכיכר) ליד השוטרים.

הוא עלה זריז ופתאום השוטר התחיל לצעוק עליי ואני הייתי עם חלון סגור. הוא צעק לי משהו כמו: מה אתה עושה ילד?

אני צעקתי לו בחזרה: מצטער.

ואז הוא צעק לאחד השוטרים שם: תבדקו לילד רישיונות, אז עברתי את המעגל תנועה והאטתי, חיכיתי שמישהו יבוא אליי אך לא עצרתי, ראיתי שאף אחד אפילו לא מתקרב אליי אז המשכתי בדרכי.

הייתי בסדר? או שהייתי צריך לחכות בכל זאת? אפילו שהוא לא אמר לי בבירור: עצור בצד ולמרות שהייתי בבירור מקבל קנס כי לא לקחתי איתי את הרישיון?

פורסם

QUOTE=tsachi1]מנצל את השרשור.

הרגע נזכרתי במשהו שקרה לי לפני שלושה ימים:

הלכתי לאסוף את אח שלי ואז הייתי באמצע מעגל תנועה, שעמדו בו שלושה שוטרים,אח שלי התקדם לכיוון האוטו ואז עצרתי(באמצע הכיכר) ליד השוטרים.

הוא עלה זריז ופתאום השוטר התחיל לצעוק עליי ואני הייתי עם חלון סגור. הוא צעק לי משהו כמו: מה אתה עושה ילד?

אני צעקתי לו בחזרה: מצטער.

ואז הוא צעק לאחד השוטרים שם: תבדקו לילד רישיונות, אז עברתי את המעגל תנועה והאטתי, חיכיתי שמישהו יבוא אליי אך לא עצרתי, ראיתי שאף אחד אפילו לא מתקרב אליי אז המשכתי בדרכי.

הייתי בסדר? או שהייתי צריך לחכות בכל זאת? אפילו שהוא לא אמר לי בבירור: עצור בצד ולמרות שהייתי בבירור מקבל קנס כי לא לקחתי איתי את הרישיון?הוא לא סימן לך לעצור וגם לא קרא לך בכריזה של הרכב ,כך שבמקרה הכי גרוע תוכל לטעון שזה לא היה ברור.

ושום דבר לא ברור יכול לה להיות שהיית "נופל" על שוטר שרק היה מעיר לך ואילו שוטר אחר היה כותב לך דו"ח.

אבל תהיה רגוע לא מחפשים אותך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...