Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בושה וחרפה..מאגזין רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר בנושא, אני מתלבט ברכישת מנוי בין "הגה", "רכב" ו"אוטו", אם מישהו שהיה מנוי אליהם או עדיין יוכל להסביר לי בערך את ההבדלים, מה הוא אישית מעדיף ומה הוא אהב בכל אחד, זה יהיה מעולה

תודה תום

אני כבר מנוי לאוטו 3 וחצי שנים ועד כה לא התאכזבתי מלבד מגזינים בודדים.

לדעתי הכתבות שלהם מעמיקות לי את המידע על הרכב בצורה מדהימה וכל השקה מגיעה בדיוק בזמן.

הגה מגזין נחמד, כתבות ממצות לא יותר מדיי מעמיקות יש לו בממוצע 40 עמודים פחות מאוטו והעריכה שלו לא מצאת חן בעיניי ומה שמעלה לי את הסעיף שהם כותבים שהם "מגזין הרכב המוביל בישראל". פחחח !!!

אגב, גם ההשוואות של אוטו הרבה יותר הגיוניות. למשל הגה משווים סדרה 5 בקרייזלר 300C בזמן שאוטו משווים את הסדרה 5 לאודי A6 ואת ה-300C לקאדילק CTS.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שמח לשמוע דעות מאלו שקוראים את החארטזין הזה.

יש איזשהו חוק שמחייב לפרסם מחיר על דפי העיתון?

מצחיק שדווקא כשהחליטו להעלות מחיר הורידו את המחיר מהעמוד.

מי האידיוט שאחראי לזה?

ומי שכתב שהעיתון עלה מדרגה.. שהכתבות האחרונות שלהם יותר ויותר נרחבות..במילה אחת או שתיים שטויות במיץ .

אני יכול להגדיר שמשך הזמן שאני מבלה בשירותים הולך ומצטמצם..אין מה לקרוא במאגזין הזה

ממש שיעמום וסיקור של אירועים שבאמת מתאימים לילדים בני 11.

נגיד והעתון היה מקצועי ניחא

אבל המצב שלו הולך ומדרדר...עד הים לא היתה לי בעיה לשלם ולקבל חרא

אבל עכשיו זה כבר מוגזם..מישהו שם קפץ יותר מדיי גבוה.

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

אני יוותר על כתבות רכב באנגלית, קצת מסובך, אפילו שאני בחמש יחידות אנגלית, זה לחשוב יותר מידי בשביל כלי רכב.

המגזין היחידי שיש לי באנגלית וגם כייף לקרוא אותו זה

FHM - For Him Magazine

המקור של בלייזר הישראלי.

פורסם
לטוארג אין בעיה לטחון את רוב סוגי השטח. תזכור שהוא בעצם פורשה קאיין עם סמל של פולקסווגן...
או שקיין זה פוקסווגן עם סמל של פורשה...(לא יודע הלוואי שהייתי יודע)

ומי שראה איזה מבחן עשו לו (נראה לי שבהגה) מבין מה הקשר שלו לשטח.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
להגה מצורף מגזין הגה בשטח המוקדש לרכבי 4X4 (מצחיק קצת שסיקור ה X5 וטוארג שייך לשם ולא למגזין האם. מישהו ראה אחד מאלו טוחן שטח?). לאוטו לא היה בזמני כסוי נרחב לתחום זה.

גם לאוטו יש מגזין שטח - "אוטושטח" שיוצא כל חודשיים.

ולזה ששאל מה עדיף - מה שליאור הציע זה לדעתי הפתרון הטוב ביותר - לקנות את כל המגזינים ולעשות השוואה ישירה באיכות, בהגשה, ברמת העניין. אחרי זה אני בטוח שתגיע למסקנה הנכונה (בשבילך).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום.

לפי דעתי המגאזין הכי טוב שיש (לא הזכרתם אותו) הוא "מכוניות" של TOP GEAR

הוא מעמיק מאוד ומחירו 30 ש"ח ללא מנוי.

יש לי גם כמה מגאזינים של "אוטו" ו"הגה" אבל אני לא "מת" עליהם ואני מעדיף בהרבה את המגאזין "מכוניות".....

אני ממליץ לכולכם לקרוא אותו כי לפי דעתי הוא מקצועי ביותר.

דוד

פורסם

גם אני מנוי לרכב כשנתים +

לדעתי במחיר הנמוך שמשלמים הוא יחסית בסדר,למרות שהוא די הרבה משעמם וחסר מידע...

מישהו יודע מחירים למנוים של מגזינים אחרים?

פורסם

סלחו לי, אבל מי שקונה מגאזין רכב רק בגלל שהוא זול, לא מגיע לו יותר מזה.

מעבר לזה,למי שקצת יודע לקרוא אנגלית בעידן האינטרנטי , לא רואה איפה יש מקום לקנות מגזין רכב, במיוחד שהוא ברמתם של אלה שנמכרים פה היום.

פורסם

קודם כל,לדעתי "אוטו" הוא ירחון הרכב בטוב ביותר בישראל,לדעתי תוכנו שווה את מחירו ויחסית למתחרים התמורה באמת גבוהה.

לעניין "רכב", אני בזמנו נסיתי לעיין בו ומהר מאוד הפסקתי.לא ה13 ש"ח הפריע לי, אלה הכתבות עצמן שהיו לא מענינות,בנוסף לצורת כתיבה חובבנית. ירחון רכב אמור "להעשיר" וללמד.

אולם דווקא היום אני מוכן לתת לו הזדמנות שנייה.העורך יעקב צלאל לא עובד שם (גם בנו) ובמקומו הגיע און יעקוסבון שהוא אחד מהנהגים והכותבים המוערכים בעיני.

לדעתי און והצוות החדש שהוא יביא יוכל "רכב" להציע חלופה אמיתית ל"אוטו".

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
מעבר לזה,למי שקצת יודע לקרוא אנגלית בעידן האינטרנטי , לא רואה איפה יש מקום לקנות מגזין רכב, במיוחד שהוא ברמתם של אלה שנמכרים פה היום.

לשבת בשירותים עם לפטופ זה לא אותו דבר... :-)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בידיוק, מה גם שזה לא בריא.

הוכח שישיבה עם לאפטופ על הרגליים היא לא בריאה ופוגעת באשכי הגבר! (לגבי הנשים, עוד לא מצאו בעיה)

הסיבה לכך היא הטמפרטורה הגבוה שאליה מגיעה הבטריה והיא יכולה לפגוע בתיפקוד הביצים.

פורסם

אני גם הייתי קונה את "רכב" כי יחסית למחיר הנמוך שהיה 9.90 אני חושב שהוא היה בסדר אבל לשלם עליו מחיר כפול זה בהחלט לא נראה לי הגיוני.

פורסם
גם לאוטו יש מגזין שטח - "אוטושטח" שיוצא כל חודשיים.

ולזה ששאל מה עדיף - מה שליאור הציע זה לדעתי הפתרון הטוב ביותר - לקנות את כל המגזינים ולעשות השוואה ישירה באיכות, בהגשה, ברמת העניין. אחרי זה אני בטוח שתגיע למסקנה הנכונה (בשבילך).

רוני

לא בטוח שהוא רוצה להוציא למעלה מ-100 שח על מגזיני הרכב, אני לא הייתי רוצה לעשות את זה.

עדיף לדלל לו את הרשימה ולהוריד את ("הנחותים") רכב והמגזין של גלובס.

אני מציע שתקנה רק אוטו והגה ותחליט.

פורסם

לא חושב שיש כאן איזשהו מקום לאינטרפרטציה אישית או העדפות כלשהן, בדיוק כפי שאין מקום לכאלו בהשוואה בין גולף ושברולט אופטרה.

"אוטו" הוא עיתון מקיף, מקצועי, מעמיק (מבחניו אף מעמיקים יותר מאלו בעיתונות הבריטית, פשוט יש לו פחות דגמים לסקר) ומעניין. למעשה, אני קורא גם את "אוטו" וגם את CAR (ואת EVO לעיתים) מדי חודש, ואני חושב ש"CAR" (שבעיני הינו מגזין הרכב הטוב בעולם) ו"אוטו" משלימים זה את זה היטב.

"הגה" זה "אוטו" לעמך, רדוד ומשעמם - בפעם האחרונה בה עלעלתי בדפיו, הוא היה לא מקצועי בעליל.

על "רכב" ו"מכוניות" אין הרבה מה להרחיב, אחד מפגר מאחורה והשני הינו פשוט תרגום של עיתון זר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
עדיף לדלל לו את הרשימה ולהוריד את ("הנחותים") רכב והמגזין של גלובס.

אני מציע שתקנה רק אוטו והגה ותחליט.

אם כבר מדללים את הרשימה, אז מספיק לקנות רק אחד מהשניים וזהו :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...