Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בושה וחרפה..מאגזין רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

כהרגלי מדיי חודש אני רוכש את המאגזין "רכב".

אני קונה את המאגזין הזה מהיום שבו הוא הוצא לאור ובעיקר בשל מחירו שהיה..9.90 שקלים.

בתוך המאגזין אפשר למצוא דיי הרבה טעויות שונות שקשורות לרכב וגם טעויות כתיב.

כן..מאגזין פשוט במחיר פשוט.

לאחר כמה זמן..שנה אם אינני טועה המחיר קפץ ל-13 שקלים.

דיי גבולי לעומת מה שהוא מציע..לרוב נושאים שכבר נטחנו אצל המתחרים.

והיום..אני רואה את העיתון..ומשהו חסר!!!!!

אני מסתכל שוב ושוב

ואז הבנתי...חסר מחיר.

בחיוך של .."אני יודע שאני תמיד צודק" אני ניגש לקופה ושואל אם המחיר עלה

וכן..הוא קפץ קפיצת גובה לעבר ה-18 שקלים!!!!

אמרתי תודה והשארתי אותו בצד.

ראשית זה מרמה.

להעלים את המחיר דווקא כשהמחיר עולה.

ודבר שני..לכל מי שיש לו יד בעיתון...שלפחות ישמע את צעקותיי

העיתון כל כך משעמם לאחרונה וכמו תמיד חסר מקצועיות.

אם תרצו אסכים לרכוש אותו תמורת כ-4.80, שקלים כמובן.

אני חוזר למוטב ומשלם יותר.

"אוטו".

זאת לא הדרך ולכן לא אברך בהצלחה.

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק לא הבנתי, אם היית כל כך לא מרוצה, למה המשכת לקנות את העיתון??? בלי קשר למחיר.

על עיתון שמעצבן אותי, לא הייתי משלמת שקל...

ובאמת, תעבור לאוטו, ויהיה לך הכי זול, אם פשוט תעשה מנוי....

פורסם
רק לא הבנתי, אם היית כל כך לא מרוצה, למה המשכת לקנות את העיתון??? בלי קשר למחיר.

צודק ב 100%.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

צודקת ב-100%

פורסם
לאחר כמה זמן..שנה אם אינני טועה המחיר קפץ ל-13 שקלים.

דיי גבולי לעומת מה שהוא מציע..לרוב נושאים שכבר נטחנו אצל המתחרים.

קשה לי להאמין שאני צריך להסביר את עצמי..

עם כל זה שהכתבות הם סוג ג' הייתי בולע את הרוק ומשלם.המחיר היה עדיין רחוק מהמתחרים ולכן היה כדאי לקנות.

ועכשיו שהמחיר כל כך קרוב למאגזינים מקצועים ואמיתיים אני ארגיש כל כך טיפש להמשיך ולממן אותך.

ורק שאדע..כל החכמים למינהם שמתנגחים במה שאני אומר

בכלל קוראים את העיתון הזה?

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

צודק ב 100%!!

אני גם הייתי קונה אותו ב9.90 והייתי מוותר על סיקורים ברמת כתיבה של ילד בן 11.

היו מלא שגיאות מבחינת המחירון,נתוני המבחנים,מחירים,ובאופן כללי הרבה טעויות.

לדעתי אחד המגאזינים היותר גרועים.

במיוחד כשהמחיר שלו צועד בצעדי ענק לכיוון אוטו.

פורסם

אני עדיין משלם 10 שקלים לגליון כי אני מנוי. כשעשיתי את המנוי לא הרגשתי הבדל גדול בין "רכב" לבין למשל "אוטו" וגם אם לפעמים הרגשתי ממש טיפה הבדל באיכות, אז זה עדיין לא היה מספיק בשביל שאני אשלם פי 3 או 4 יותר.

היום אני כמעט ולא קורא אותו. לא יודע אם זה מחוסר עניין ב"רכב" או מחוסר עניין במגזינים של רכב בכלל.

עוד מעט נגמר לי המנוי ואני לא מתכוון לחדש אותו, גם אם עדיין תהיה לי אפשרות לקבל אותו ב 10 שקלים.

דימה

פורסם

אם כבר בנושא, אני מתלבט ברכישת מנוי בין "הגה", "רכב" ו"אוטו", אם מישהו שהיה מנוי אליהם או עדיין יוכל להסביר לי בערך את ההבדלים, מה הוא אישית מעדיף ומה הוא אהב בכל אחד, זה יהיה מעולה

תודה תום

פורסם
אם כבר בנושא, אני מתלבט ברכישת מנוי בין "הגה", "רכב" ו"אוטו", אם מישהו שהיה מנוי אליהם או עדיין יוכל להסביר לי בערך את ההבדלים, מה הוא אישית מעדיף ומה הוא אהב בכל אחד, זה יהיה מעולה

תודה תום

ההמלצה הכי טובה שאוכל לתת לך, היא לרכוש/להשאיל אחד מכל אחד, של אותו החודש. תעיין, תקרא, תרפרף, תסתכל על התמונות, מקור התמונות ואיכותן, הדיוק בפרטים ואיכות הכתיבה.

תגיע לתשובה בעצמך מכיוון שלכל אחד יש דעה שונה על מגזין שונה, אשר לא בהכרח תהיה כמו הדיעה שלך לאחר שתקרא את כל אחד מהנ"ל.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תום,

הייתי בעבר הקצת רחוק מנוי אוטו, כעת מנוי הגה.

ההבדל היה די גדול כש"הגה" היה צעיר. אוטו פנה יותר לכוון הפנטזיות המוטוריות - סיקור נרחב של מירוצי F1, תערוכות רכב בעולם מכוניות על אקזוטיות וכו'. במבחני רכב שם דגש על ביצועים והתנהגות כביש בקיצור מגזין לחובבי הגה. הגה נטה יותר לכוון קונה הרכב הממוצע בארצנו ועשה הרבה מבחנים למשפחתיות 1600 אוטומט כאשר מלל לא מבוטל ניתן לנוחות ושימושיות.

בשנה האחרונה אני רואה את הגה נוטה לסקר יותר ארועי ספורט מוטורי ואקזוטיקה מוטורית מבעבר, אבל איני מעודכן האם אוטו עשה דרך דומה מכוונו.

להגה מצורף מגזין הגה בשטח המוקדש לרכבי 4X4 (מצחיק קצת שסיקור ה X5 וטוארג שייך לשם ולא למגזין האם. מישהו ראה אחד מאלו טוחן שטח?). לאוטו לא היה בזמני כסוי נרחב לתחום זה.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אני גם מנוי רכב כבר כמעט שנה,

אני חייב לציין שבשביל המחיר שאני משלם עבורו (10 שקלים במנוי) רכישת המגזין דיי משתלמת.

המגזין בחצי שנה באחרונה עלה מדרגה רצינית כאשר הוסיף כתבות נרחבות ורבות יותר ויותר סיקורים ואירועים מוטוריים בארץ ובעולם.

יש לו בעיה רצינית - המחירון - הוא לא התעדכן כבר שנה! סוזוקי ג'ימני עדיין עולה 100,000 לעומת 11900 היום...חחח

אין ספק שלא הייתי משלם יותר מ- 13 שקל בחודש בשבילו, אבל בשביל המחיר העכשווי המגזין משרת את צרכיי.

יום טוב,

אורי.

פורסם
תום,

הייתי בעבר הקצת רחוק מנוי אוטו, כעת מנוי הגה.

ההבדל היה די גדול כש"הגה" היה צעיר. אוטו פנה יותר לכוון הפנטזיות המוטוריות - סיקור נרחב של מירוצי F1, תערוכות רכב בעולם מכוניות על אקזוטיות וכו'. במבחני רכב שם דגש על ביצועים והתנהגות כביש בקיצור מגזין לחובבי הגה. הגה נטה יותר לכוון קונה הרכב הממוצע בארצנו ועשה הרבה מבחנים למשפחתיות 1600 אוטומט כאשר מלל לא מבוטל ניתן לנוחות ושימושיות.

בשנה האחרונה אני רואה את הגה נוטה לסקר יותר ארועי ספורט מוטורי ואקזוטיקה מוטורית מבעבר, אבל איני מעודכן האם אוטו עשה דרך דומה מכוונו.

להגה מצורף מגזין הגה בשטח המוקדש לרכבי 4X4 (מצחיק קצת שסיקור ה X5 וטוארג שייך לשם ולא למגזין האם. מישהו ראה אחד מאלו טוחן שטח?). לאוטו לא היה בזמני כסוי נרחב לתחום זה.

לטוארג אין בעיה לטחון את רוב סוגי השטח. תזכור שהוא בעצם פורשה קאיין עם סמל של פולקסווגן...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

גם אני קורבן של התופע הזאת (לעשות מנוי לרכב) לאחר שקיבלתי 2 גיליונות עשיתי מנוי גם לאוטו אותו אני קורא בכיף

ומרכב אני תולש דפים ומכין מטוסים... הדפים שם ממש באיכות טובה בשביל להכין מטוסים

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

קודם כל תודה למגיבים, ליאור, זה באמת מה שעשיתי ביום שישי כאשר קניתי את העיתונים השבועיים, פשוט לא התפנה לי זמן עדיין לקרוא את המגזינים.

אריק, גם אני הייתי מנוי לשעבר של מגזין "אוטו" ואכן זה מה שהיה, וכצופה קבוע של מרוצי הפורמולה 1, הכתבות עיניינו אותי מאוד.

מה גם שלא הייתי מעוניין מאוד במכוניות העממיות למיניהם (מבחני 1.6 ליטר וכו) וכל המכוניות האקזוטיות ריתקו אותי וגרמו לי להזיל ריר כל פעם מחדש על העיתון.

בכל מקרה, תודה רבה על התגובות, מקווה שהשבוע אני יחליט לאיזה עיתון להירשם.

דרך אגב, כמו כל ישראלי, יש אולי תקופות מסויימות שעדיף להירשם אליהם לעיתון על מנת לקבל צ'ופרים למיניהם?

לדוגמא נמסר לי שמי שעשה בחודש שעבר מנוי קיבל כניסה חינם לתערוכה בפסח (ממש פרס..)

אז אם ידוע למישהו משהו על תאריך כדאי להירשם, שירשום בבקשה.

תודה, תום.

• תוכן חדש...