Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבלר בת זוג שאתה אוהב, יכול לחיות בשלום עם השריטןת שלה ןשהיא יכולה לחיות בשלום עם שלך.

אם תנסו לשנות אחד את השניה/אחת את השני/אחד את השני/אחת את השניה/אחדים את השניים (מחק את המיותר) זה ךא יחזיק לאורך זמן.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו מנוע פיורטק 1.2 ל' טורבו. 

סתם, לא באמת. אני יכול לתרום שלאורך השנים למדנו להקדיש זמן לזוגיות גם אם יש הרבה רעשי רקע.

• אהבתי 2
  • מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעה, שליקו99 כתב:

לקחים או תובנות שהפקתם במשך השנים?

זה לא ממש משנה. בעניין הזה אי אפשר ללמוד מניסיונם של אחרים, אתה נידון ללמוד הכל על בשרך.

אם וכאשר תגיע לעניין של מחשבות על חס'נה, תבוא שוב ואולי יהיו לנו כמה עצות מעשיות.

חזיר דיזל

פורסם

אם אין לך ניסיון העצה הטובה ביותר שיש לי לתת זה לא להתחתן עם בת הזוג הראשונה שאתה מכיר. כן, גם אם אתם הרבה זמן ביחד.

מדוע? כי טרם פיתחת ״טעם אישי״ אמיתי שמבוסס על למידה מטעויות (וגם לא מטעויות)

יש עניין מסוים באופן שבו אתה לומד על אפשרות הסינרגיה שלך עם מישהי ואז עם אחת אחרת וכן הלאה ומגלה שלא משנה כמה אהבת את זו, תוכל לאהוב ככה גם אחרת. מהמקום הזה אמור להתפתח סוג של ״טעם אישי״ וגם היכולת ללמוד ולהכיר את עצמך. עם מה אתה מסתדר, עם מה לא וכו׳

כמו כן לא להתחתן עם מישהי שלא גרת איתה תקופה.

כמו כן לא להביא ילדים מתוך לחץ. לא ביולוגי, לא של האישה, לא של אמא ואבא. שום לחץ. אתה מרגיש מוכן ומצפה לזה? ייתכן שזה הזמן, אם לא אז פשוט לא.

והכי חשוב, אף על פי שזוגיות כוללת ויתורים ושינויים מטבעה ולעומת מה שהרבה יגידו, צריך להבין על מה כדאי לוותר ועל מה כדאי להתעקש וצריך לזכור להשאר עצמך ולא לאבד את עצמך בדרך לטובת הזוגיות.

יצא לי לשמוע על מקרים (יכול לחפש ברשת גם בפורומים שאנשים משתפים מפרידות או גירושין) של אנשים שמסיימים זוגיות ארוכה ולוקח להם מספר חודשים רק להזכר מי הם בכלל. זוגיות שמכבה את העצמי שלך או לא מקבלת את קונספט האינדיבידואל היא זוגיות שתעשה רק רע, גם אם נראה שאתם מסתדרים מדהים.

• אהבתי 6
  • רעיון גרוע 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני בן 23 אז נושא הילדים עדיין לא רלוונטי כ''כ.

אבל כן מרגיש מוזר בגיל הזה עדיין להיות בלי שום ניסיון בכלל וחוסר הבנה איך כן להתקדם לזה.

פורסם

הייתי בדיוק במקום שלך והטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך וגם זה שהכי יהיה קשה לך לקבל: אל תאיץ בזה ואל תתבאס שזה לוקח זמן. התסכול הזה הוא בדיוק מה שיזמן לך זוגיות רעה וככל שתרצה את זה יותר כך ייקח לך הרבה יותר זמן להבין שזו זוגיות לא טובה. עד שתבין ייתכן שיהיה מאוד מאוחר והנזק יהיה גדול. תלמד לאהוב ולהוקיר את הלבד שלך ואת עצמך. אנחנו הדבר הכי טוב שיש לעצמנו. כל השאר זה תוספטת

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מכיר מנוע OM617?

לא מהיר, לא הכי מעניין, לא הכי שקט אבל חסר דרמות ואמין מאוד.

זוגיות לא צריכה להיות הרפתקה.

היא צריכה להיות עבודה בצוות עם האדם שבתקווה הוא החבר הכי טוב שלך ולשרוד הרבה שנים.

בהתחלה הכי חשוב זה לא להתעלם מהתנהגויות שבעתיד יהפכו לגרועות יותר.

מה שבהתחלה הוא בעיה קטנה, יכול להפוך לבעיה גדולה בעתיד.

300SD_OM617.jpg

פורסם

מנוע AJ V8 של יגואר. 

עוצמתי, סקסי, אקזוטי ומאוד מאוד אמין אחרי שמחלות הילדות המסוכנות טופלו אך לא זול לתחזוקה ותדלוק. icon_53-5614d2d404a3c.jpg.f8deae2b885bd653631996989887fb3a.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הזוגיות הראשונה הבוגרת שלי הייתה בגיל 25 למשך 8 חודשים.

מה למדתי ממנה? שיש גבול לכמה אפשר לרצות(ריצוי לא רצון) לפני שזה מתחיל לתסכל אותך.

היא הייתה דיי משוגעת בדיעבד ואני לא יודע אם בא לי שוב בת זוג בטווח הנראה לעין.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 4 שעות, SuperBamba כתב:

העצה הטובה ביותר שיש לי לתת זה לא להתחתן.

גרסה מקוצרת לטובת קוראינו המילניאלים שאין להם סבלנות לקרוא טקסטים ארוכים.

בדומה לשרשור אחר שהיה פה לא מזמן, חשוב לזכור שתפיסת העולם משתנה מאד בהתאם לגיל הכותבים, ולקחת בחשבון שבעולם של פות"ש הכל נראה אחרת ממה שהיה 'אצלנו' בקמפוס בשנות התשעים/בצבא בשנות השמונים/בקיבוץ בשנות השבעים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

קצת בעיה לא להתחתן ולהביא ילדים. בגדול אני מסכים עם הרעיון, יש מצב שהייתי זורם להביא ילדים בלי חתונה. מה שכן, בטוח לא להתחתן ברבנות.

מערכות יחסים ארוכות הן מאתגרות מאוד, בני אדם עוברים אבולוציה במהלך אורך החיים שלהם ומי שאתה היום זה לא מי שתהיה עוד 10 שנים, כנ״ל בן\בת הזוג.

ההצלחה נראה לי טמונה בזה ששתי הצדדים עוברים אבולוציה כזאת שבה הקרבה מתהדקת ולא שהפערים גדלים. אם הפערים גדלים אז יש פרידה באופק. בגלל זה לא מומלץ להתחתן מוקדם מידי. יוצאים תקופה, עוברים לגור ביחד תקופה, מתארסים תקופה, ואז מתחתנים. מי שמספיק נבון לזהות פערים שגדלים ככל שהזמן עובר ולפרוש בעקבות זאת יחסוך לעצמו כאב ראש גדול בהמשך.

• רעיון גרוע 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...