Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה איזה בחור רוסי ביוטיוב , כל 30000 הוא שם את המזרקים שלו במנקה אולטרסוני עם ממיס מתאים. לא בגלל תקלה.

האם באמת יש שגרת טיפולים למזרקים פזיואלקטריים ?

פורסם
לפני 14 שעות, save כתב:

אני רואה איזה בחור רוסי ביוטיוב , כל 30000 הוא שם את המזרקים שלו במנקה אולטרסוני עם ממיס מתאים. לא בגלל תקלה.

דיזל או בנזין ?

מעולם לא נתקלתי בשגרת טיפולים של יצרן בנוגע למזרקים, לא מסוג פיאזו וגם לא מסוג מגנטי (רגיל).

כאשר יש בעיה רק אז מתחילים להתעסק איתם.

לרוסים חובבים יש נטיה להגזים בדברים מהסוג הזה, הבחור הזה כנראה מגזים בריבוע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בעקרון אין באמת שגרת טיפולים אבל יש לפעמים בתחזוקה הסכמה מסוימת למתי דברים מתחילים לקרות.

לי לא יצא לפרק אבל כן ניתקתי את המשאבת דלק וחיברתי למפצל של האינגקטורים חומר לניקוי פיח ואינגקטורים ונתתי לו 20-30 שניות לרוץ על הפחית לדעתי זה די קל ואתה יכול לעשות פעם בכמה שנים אם בא לך.

פורסם
בתאריך 26.3.2022 בשעה 08:53, save כתב:

אני רואה איזה בחור רוסי ביוטיוב , כל 30000 הוא שם את המזרקים שלו במנקה אולטרסוני עם ממיס מתאים

הסולר אצלם בהרבה מקרים באיכות נמוכה, עם הרבה גופרית, לא עומד בסטנדרטים של יורו 5 שלא לדבר על 6, לפעמים גם לא עומד בסטנדרטים נמוכים יותר. לכן גם בלאי המערכת גדול יותר וצורך בניכויים תכופים. 

• מעניין 1

פורסם

בדיוק מה שבוקי רשם.

יש להם שם יותר תקלות שקשורות למערכת ההזרקה בגלל איכות הסולר, אז מנסים למנוע את זה.

פורסם
לפני 3 דקות, om2 כתב:

ואיכות הסולר בארץ טובה?

כן. בהחלט טובה.

אני 20 שנה על דיזלים, לא נתקלתי בבעיות כלשהן שאפשר לקשור לאיכות הסולר. 

פורסם
בתאריך 26.3.2022 בשעה 08:53, save כתב:

שמע, אין לזה סוף. זה כבר לא דיון טכני אלא דיון על פילוסופיה הנדסית. בעקרון אפשר היה להגדיר לרכב טבלת טיפולים כמו למטוס, עם C check כל ארבע שנים ו-D check כל שמונה שנים שאז מפרקים את הרכב ומכלוליו לגורמים ובודקים או מחליפים כל רכיב אפשרי, וזה יעלה בערך כמו רכב שלם... או שניים אפילו. אני לא חושב שאנחנו רוצים להגיע לשם.

לפני 4 שעות, om2 כתב:

בלי להוציא שם רע.

יש חברת דלק שהסולר שם איכותי יותר?

הסולר בכל החברות מגיע ממקור זהה, בז"ן, ואיכותו זהה.

הבעיה היא ליפול על דלק מהול, שזה מאנקי ביזנס ברמת התחנה, אז זה עניין של להזהר מתחנות ספציפיות ולא מחברה מסויימת.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 59 דקות, om2 כתב:

אז פרסומות כמו "גולדזיל" זה בלוף?

אני זוכר שדובר בזמנו שזה תוסף שמוסיפים לסולר בריכוז כלשהו, לא סולר "אחר". 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...