Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 60 אלף ש"ח ל- 5 נפשות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל מצב השוק, במיוחד של ה7 מקומות... אני רוצה להמתין לבינתיים ולקנות רכב רגיל 5 מקומות בדחיפות (כי אני בלי כלום עכשיו) עד שאני אמצא משהו משתלם במחיר שפוי בסבלנות ולא מתוך לחץ... לכן אני רוצה להתייעץ לגבי רכב זול (או לאו דוקא) שיהיה לי בינתיים עד אז ושאני אוכל למכור אותו א'-ללא קושי, ב'-עם הכי פחות פחת ערך. ועדיפות לרכב שלא אצטרך לקחת למכון בדיקה כי כבר אין לי כח לזה...

פורסם

מה תקציב?

ידני או אטומוט?

כמה אנשים יסעו לרוב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התקציב עד 60K, אוטומט , הרכב לרוב יסע הורה +4 ילדים לגנים\סופר\בית.

לגבי התקציב, שוב יש לי העדפה למשהו זול כי אני מבין שככה יש יותר סיכוי שאני גם יוכל קנות אותו בלי בדיקת מכון וגם להעיף אותו מהר... זה משהו לבינתיים, או שאני טועה?.

פורסם

למה לא לשכור רכב בנתיים?

קח אפילו משהו קטן יחסית כמו ספארק\פיקנטו.

זה לא אופטימלי, אבל לפחות לא תצטרך להתעסק עם קניה ומכירה, לא לתקן ליקויים וכו'.

ככה גם יהיה לך זמן לקנות ברוגע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 8 שעות, maayan.i כתב:

ועדיפות לרכב שלא אצטרך לקחת למכון בדיקה

לקחת למכון בדיקה או לא, זאת בחירה שלך.

הרכב היחיד שאין צורך לקחת למכון בדיקה (וגם זה בערבון מוגבל), זה רכב חדש מהסוכנות, או אחד כזה שאתה מכיר אישית את ההסטוריה שלו.

או כזה בכמה אלפים בודדים, שמספיק שייסע בלי דפיקות ורעשים מוזרים, השאר בונוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הונדה FRV

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...