Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 שעות, Ron Poh כתב:

עכשו... הרבה שנים, כוונתי למשהו כמו עשרים שנה. כך שהדבר מעיד ששיטה זו לא נפוצה. לדעתי חבל.

כדי ששיטה זו תהיה נפוצה, כנראה שצריכים לקרות 2 דברים שלא בטוח שבקונסטלציה הזו יכולים לקרות:

1. מפקדי המשמרות יבינו ששוטר שחוזר ממשמרת של 8 שעות, עם פחות דו"חות, לא בהכרח אומרת שהוא "שיחק קנדי קראש" (כמו שפעם מישהו פה אמר), אלא יכול להיות שהוא עסק באכיפה משמעותית, שלא בהכרח התבטאה בדו"חות כתובים.

2. יותר שוטרים שיהיה אפשר לסמוך עליהם לשלוח אותם למשמרת של 8 שעות בלי לבדוק "יעילות" שלהם בצורה מספרית ואמפירית (כלומר "כמה דו"חות הוא כתב במשמרת)

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מאמין שהם שולחים את השוטרים לעשות מה שבא להם ואחר כך מודדים יעילות.

חלק מהשוטרים צריכים להגיע לצמתים הבעייתײם כחלק מאסטרטגיה כלשהי. או שפשוט ישימו מצלמה שמצלמת קבוע, שוטר עובר על הסרטון ומפיק דוחות בקצב רצחני. מכיוון שזה באופי של  האנשים לחתוך ולא קורה בטעות, אחרי חודשיים כבר לא תראה אנשים שחותכים ככה.

פורסם

ברור שלא, אבל גם אם שלחו אותו למקום מסוים והוא אוכף בצורה שלא מתבטאת בדו"חות, לא יראו את זה בעין יפה בכלל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 10 דקות, aviaviavi כתב:

אני לא מאמין שהם שולחים את השוטרים לעשות מה שבא להם ואחר כך מודדים יעילות.

חלק מהשוטרים צריכים להגיע לצמתים הבעייתײם כחלק מאסטרטגיה כלשהי. או שפשוט ישימו מצלמה שמצלמת קבוע, שוטר עובר על הסרטון ומפיק דוחות בקצב רצחני. מכיוון שזה באופי של  האנשים לחתוך ולא קורה בטעות, אחרי חודשיים כבר לא תראה אנשים שחותכים ככה.

עקיפה מהסוג הזה שנעשת בעת ביצוע העברה, בעלת כמה יתרונות.

1. פחות הפרעה לתנועה במסלול שאליו מנסים להדחף.

2. הנדחף "נענש" במיידי בעת ביצוע העברה, ובפעם הבאה יחשוב פעמים מכיון שיבין שבמקום להרוויח זמן הפסיד זמן.

3. הצדק נראה לעין. הנהגים במסלול שאליו ניסו להדחף. רואים שלא סתם הם עמדו בנתיב השמאלי. ומי שמנסה לגזול מזמנם... סובל.

4. אין שמחה כמו שמחה לאיד.

• אהבתי 1
פורסם

שאלה :אני בחיים לא נדחף 

ושונא את הנדחפים וכמובן לא נותן להם להכנס 

אבל קורה שאנשים שוכחים או לא שמים לב זה נדיר אבל עדיין ישנם גם כאלו וצריך לדעת לזהות גם אותם 

(בעיקר נהגות )

פורסם
לפני 45 דקות, Ron Poh כתב:

עקיפה מהסוג הזה שנעשת בעת ביצוע העברה

אכיפה... כמובן

מה פתאום עקיפה.

ולידני.

בבסיס כולם תחמנים.

פורסם
לפני 8 דקות, ידני כתב:

אבל קורה שאנשים שוכחים או לא שמים לב זה נדיר אבל עדיין ישנם גם כאלו וצריך לדעת לזהות גם אותם 

העבריינים בדרך כלל חוזרים למקום הפשע. כלומר, אם ישימו מצלמה - יראו שיום אחרי יום אותם מספרי רכבים עוקפים וניתן לפי זה לסנן את אלו שטעו בדרך.

לפני 9 דקות, ידני כתב:

(בעיקר נהגות )

אני מבין שכתבת את זה לכבוד יום האישה הבינלאומי???

פורסם
לפני 32 דקות, גור אדם כתב:

אני מבין שכתבת את זה לכבוד יום האישה הבינלאומי???

כתבתי את זה לכבוד היום שבו אשתי מתחילה ללמוד נהיגה

ואני קצת פוחד להעלות אותה על הדבר הזה

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ידני כתב:

לא ראיתי איפה השאלה, אבל אם אנחש את כוונתך, מבחינה משפטית בעבירות תנועה אין רכיב של כוונה, כך שלעבירה בתום לב ולעבירה מכוונת יש מעמד זהה מבחינת החוק היבש.

הסיכון וההפרעה הם הרי זהים בין אם התכונת להדחף מראש או רק התבלבלת. לקחת תור של מישהו אחר, נדחפת והאטת את התנועה. שלא להזכיר את העובדה שאף אחד לא יודע מה עבר לך בראש כשאתה נדחף לפניו.

תאורטית, אם התבלבלת אתה אמור להמשיך בנתיבך ולמצוא מקום להסתובב. בדרכים עירוניות זה לרוב לא ענין גדול, כמה דקות. בכבישים בינעירוניים זה יכול לעלות בזמן רב.

וכמובן שיש אנשים שהעובדה שהם התבלבלו מצדיקה הכל מבחינתם (לחצות 4 נתיבים לרוחב, לנסוע רברס בכביש בינעירוני, להדף, לפרסס במקום אסור או כל פעולה שתחזיר אותם למסלולם).

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 1 דקה, Be roo כתב:

תאורטית, אם התבלבלת אתה אמור להמשיך בנתיבך ולמצוא מקום להסתובב. בדרכים עירוניות זה לרוב לא ענין גדול, כמה דקות. בכבישים בינעירוניים זה יכול לעלות בזמן רב.

וכמובן שיש אנשים שהעובדה שהם התבלבלו מצדיקה הכל מבחינתם (לחצות 4 נתיבים לרוחב, לנסוע רברס בכביש בינעירוני, להדף, לפרסס במקום אסור או כל פעולה שתחזיר אותם למסלולם).

אמרה שנתקלתי בה לא מזמן:

"Bad drivers don't miss exits"...

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, m3x7r3m3 כתב:

כדי ששיטה זו תהיה נפוצה, כנראה שצריכים לקרות 2 דברים שלא בטוח שבקונסטלציה הזו יכולים לקרות:
2. יותר שוטרים שיהיה אפשר לסמוך עליהם לשלוח אותם למשמרת של 8 שעות בלי לבדוק "יעילות" שלהם בצורה מספרית ואמפירית (כלומר "כמה דו"חות הוא כתב במשמרת)

אבל זהו שאפשר לבדוק יעילות בצורה אמפירית את הצבתם של שוטרים בצמתים ואכיפת החוק על ידי מדידת העומס/זמן באותו מקטע/צומת ביחס למצב בו אין שוטר. אם העומס יורד ו/או שזמן הנסיעה מתקצר, עבור מקטע וטווח זמנים קבועים אזי השוטר עושה עבודתו.

אבל זה לא יקרה כי למדוד את זה הרבה יותר קשה/יקר מאשר לכמת דו"חות.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
בתאריך 8.3.2022 בשעה 18:07, eladns כתב:

אם הנהג הסורר ימשיך ישר בכדי להתפרסס במחלף הבא הוא יכנס לפקק גדול של איזור תעשיה עטרות.

ראיתי את הפקק עוד מבגין ולכתחילה לא עליתי על המחלף ונסעתי דרך עטרות והיה יותר מהר (ולא היה פקוק)

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם
לפני 40 דקות, Gosser1860 כתב:

אבל זהו שאפשר לבדוק יעילות בצורה אמפירית את הצבתם של שוטרים בצמתים ואכיפת החוק על ידי מדידת העומס/זמן באותו מקטע/צומת ביחס למצב בו אין שוטר. אם העומס יורד ו/או שזמן הנסיעה מתקצר, עבור מקטע וטווח זמנים קבועים אזי השוטר עושה עבודתו.

אבל זה לא יקרה כי למדוד את זה הרבה יותר קשה/יקר מאשר לכמת דו"חות.

ענית לעצמך.

לא לדבר על זה שמדידת העומס זה אומר מערכת שתמדוד שלא קיימת היום

• רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...