Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, stum כתב:

לצערנו, הקנס אינו דיפרנציאלי לרמת ההכנסה ולכן כמה מאות שקלים לא באמת מרתיעים את רוב האוכלוסיה.

תכלס צודק, 100 שקל על לעבור באדום כהולך רגל? תן חביבי תן. סיגריות עולות יותר.

250 לאופניים חשמליות שנוסעות על המדרכה\עוברות באדום של הולכי רגל? בכלל קנס מצחיק.

הקנס החריג לדעתי הוא ה1500 שקל אדום מלא לרכב.

זה כבר כואב בכיס. כל השאר? בדיל ויעבור!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 11.3.2022 בשעה 15:43, eladns כתב:

וואלה

בומשיקו.jpg

1. דמגוגיה במיטבה. למעשה, 100% מתאונות הדרכים נגרמות בגלל מהירות. אם לא היתה מהירות, וכולם היו עומדים (מהירות אפס) - לא היו תאונות דרכים בכלל. מסקנה - כל התאונות נגרמות ממהירות.
2. קנס דיפרנציאלי - גאוני. אני רואה בתל אביב אנשים עם רכבים שעולים 7 ספרות וצפונה חונים איך שבא להם, כי הקנס פשוט לא מזיז להם.
3. עונש חינוכי זה אחלה, אבל אני אישית מאמין שמשטרת ישראל לא מחפשת לטפל בתאונות או בעבירות תנועה, אלא להעשיר את קופת המדינה, ובתמורה מקבלת %X מההכנסות מקנסות. ושוב - זו דעתי האישית בלבד.

פורסם
בתאריך 11.3.2022 בשעה 15:43, eladns כתב:

וואלה

בומשיקו.jpg

אני רק שאלה - מה לארגון הבריאות העולמי ולמוות מתאונות דרכים?

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 59 דקות, G-רפי כתב:

2. קנס דיפרנציאלי - גאוני. אני רואה בתל אביב אנשים עם רכבים שעולים 7 ספרות וצפונה חונים איך שבא להם, כי הקנס פשוט לא מזיז להם.

רעיון מעולה, שגובה הקנס יהיה בהתאם לקבוצת הרכב.

פורסם
לפני 7 דקות, דור-- כתב:

רעיון מעולה, שגובה הקנס יהיה בהתאם לקבוצת הרכב.

בונ'ה, אני נוסע במרצדס (בת 13)! רכב של חצי מיל כחדש והיום שווה עשירית מהמחיר. אתה רוצה שאשלם קנס של משכורת חודשית?  

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

הייתי אומר שהתירוץ לטיעון המטומטם של "מהירות מופרזת" הוא שהם ארגון הבריאות ואין להם מושג בתחבורה אבל לצערנו זה גם המצב בפועל ברשויות שאחראיות על התחבורה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

@nev

צודק לגמרי.

אבל נתחיל שלב שלב - קודם נפסול את אלה שבטוח אין להם מושג מהחיים שלהם בנושא וגם לא אמור להיות להם, ואז נתקדם לאלה שאמור להיות להם מושג אבל אין להם, ואז לאלה שיש להם אבל מכרו את נשמתם לשטן

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ואז התברר שאפילו השטן לא מוכן לחתום על המצלמות ומאז כולם מגישים בקשה להשפט...

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

תחלואה ותמותה שייכות לארגוני בריאות, כולל WHO. ובעולם "מהירות מופרזה" היא כל חריגה מהמהירות המותרת. אני יודע שזה לא פופולרי בפורום הזה, אבל יש מספיק מחקרים שמראים את הקשר בין הפחתת מהירות הנסיעה - על ידי הפחתת ממהירות המותרת ועל ידי אכיפה - לבין פציעות ומוות התאונות. 

איפה @חן ג. שירצה לנו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי זה כשעושים תאונה בכביש 4 במהירות 120 קמ"ש כולם מתים כי "מהירות מופרזת" אבל אותה תאונה בכביש 6 פתאום יהיה בסדר? מה מגן על הנוסעים, השלט?

• אהבתי 1
פורסם

חפש פוסט של @shellcaseעל שיקולים בקביעת המהירות המותרת. הקו התחתון הוא הסיכון המופחת לתאונה בהתאםצלמהירות התכןמשל הכביש. זה לא שתאונה ב-120 קמ"ש תהיה שונה בען כביש4 לכביש 6, אחא ההסתברות להתרחשותה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנחנו מדברים על שני דברים שונים.

יש קשר מובהק בין המהירות המותרת בדרך לבין מספר התאונות ומספר הנפגעים. זה מה שציינתי 2 פוסטים לאחור.

כיוון שאתה התיחסת לתוצאת תאונות במהירוץ מסויימת הסברתי שההסתברות לתאונה במהירות נתונה תלויה, הין השאר, בתנאי הדרך - והתנאים בכביש 6, לדוגמה, מפחיתים את ההסתברות לתאונה בהשוואה לתנאים בכביש 4. זה נובע משדה הראיה, שיפועי אורך ורוחב  רדיוסי סיבוב, מאפייני הריבוד ועוד הרבה גורמים שמהנדסי הדרכים מחשבים במדוייק, אבל הנהגים אינם מודעים להם.

• תוכן חדש...