Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כן, גם אני לפני הרבה שנים ראיתי דבר דומה. השוטר עומד בצומת ומסמן לכל מי שנמצא בנתיב היציאה הימיני ורוצה להדחף לשמאלי שימשיך בנסיעה שלו בנתיב הימני.

האמת, יותר שימח אותי מאשר אם היה נותן דו"ח.

עכשו... הרבה שנים, כוונתי למשהו כמו עשרים שנה. כך שהדבר מעיד ששיטה זו לא נפוצה. לדעתי חבל.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • אהבתי 2
פורסם

ובינתיים בערב בצומת בית דגן הפניה ימינה פקוקה, המון אנשים עוקפים משמאל ונדחפים בתור, נהיה תור להדחף בתור וגם את התור הזה אנשים עוקפים וכן הלאה

• מבאס 2

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הלו

אדון שוטר, שומע?

זקוקים לך כל אחר צהריים בז'בוטינסקי סוקולוב בני ברק.

(מוזמנים לכתוב מקומות נוספים עם אותה בעייה, אולי הישועה תגיע מכאן)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)

שוטר - בוא תתפצל בין מצה לגשר פז כל בוקר. תהיה לך הרבה עבודה. בעצם - למה להתרחק קילומטר וחצי מתחנת המשטרה? יש מספיק חותכי נתיבים ממש לידה, אלה שיורדים באבן גבירול בנתיב הימני וחותכים שמאלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאני הגעתי לשם (למחלף), הווייז הראה שיש שם שוטר, ובכל זאת המון רכבים המשיכו במסלול הימני של הכביש (ישר), וחתכו ימינה בשניה האחרונה, כמעט על אי התנועה המצוייר.

בפועל, לא ראיתי שם את השוטר.

אכן, היה היום עומס חריג, ובהתאם, פקקים בכל המסלולים החלופיים בדרך הבייתה.

פורסם
לפני 13 שעות, Ron Poh כתב:

כן, גם אני לפני הרבה שנים ראיתי דבר דומה. השוטר עומד בצומת ומסמן לכל מי שנמצא בנתיב היציאה הימיני ורוצה להדחף לשמאלי שימשיך בנסיעה שלו בנתיב הימני.

האמת, יותר שימח אותי מאשר אם היה נותן דו"ח.

עכשו... הרבה שנים, כוונתי למשהו כמו עשרים שנה. כך שהדבר מעיד ששיטה זו לא נפוצה. לדעתי חבל.

מה שנקרא "עונש חינוכי".

alfa 156 2.5.

פורסם

מה שהופך את העסק ליעיל הוא המאסה - במקום לכתוב 2 דוחות בשעה השוטר שולח עשרות נהגים לסיבוב העונש. כך יש סיכוי שיותר אנשים ילמדו לקח.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וגם אם לא - הוא חסך לנוסעים כחוק את הזמן שהעוקפים היו מוסיפים לעמידתם בפקק (וכל עוקף כזה שווה בזמן שהוא לוקח ל2-3 מכוניות רגילות).

פורסם

ההתייחסות שלי היא להרתעה. העניין הוא שהמבצע הזה צריך להערך לעתים מזומנות, עד שהנהגים יחונכו.

פורסם
לפני 13 שעות, SuperBamba כתב:

ובינתיים בערב בצומת בית דגן הפניה ימינה פקוקה, המון אנשים עוקפים משמאל ונדחפים בתור, נהיה תור להדחף בתור וגם את התור הזה אנשים עוקפים וכן הלאה

גם בבוקר, בצד השני, כל מי שמנסה לפנות ימינה לעלות לכביש 1 או 4 אחרי 6:45 בבוקר - שיהיה לו בהצלחה.

שוטר בודד (לעיתים צמד) עוצרים רכבים שמנסים לעקוף 5 מטר מהרמזור.

ומה לגבי כל השיירה שעוקפת טיפה יותר רחוק? חבר עמד בתחילת התור כמו אדם נחמד. וקלט שבמשך רבע שעה התקדם 5 מטר.

איך אנשים מוכנים לעשות את הנסיעות האלו כל בוקר? הייתי משתגע.. 

• מבאס 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

בחולון

הפנייה שמאלה מרחוב מנחם בגין לכיוון אהרונוביץ'

הנתיב השמאלי הוא שמאלה בלבד, הימני הוא ישר/ימינה בלבד.

אז בין 7 וחצי ל9 בבוקר כל עם ישראל חותך שמאלה מהנתיב הימני (שגם ככה מצטמצם לנתיב בודד)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הבוקר בכביש 1 בעליה לכביש 4, נהג הסעות (מרצדס) מנסה להידחף ממש בקצה ובסוף מצליח.
אותו נהג ממשיך בכביש 4 לוקח את הנתיב הימני ושוב חותך את הפקק ממש לפני המחלף (מסובין נדמה לי)...
לצערי הרבה זמן לא התחברתי לשומרי הדרך, אחרת היה מחכה לו קנס קטן.

פורסם

הצבה של שוטר בצמתים מסויימים לא רק מסייעת להפחית בעבירות קיפוח זכות היא גם גורמת לתנועה לזרום בצורה הרבה יותר טבעית ובסופו של דבר פחות פקקים.

הייתה תקופה לא קצרה שהציבו שוטרים בירידה לכביש 4 ממחלף משה דיין בראשון לציון והירידה ל-4 הייתה מהירה יחסית ואיך שהורידו את הניידת נוספו לפחות 5-6 דקות בימים טובים וקרוב ל15 דקות בימים גרועים.

• תוכן חדש...