Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה זמן הרכב ברשותך? איזה יד מופיעה ברשיון? מה המקוריות ברשיון?

רכב בן 7 שנרכש מסוחר ומציג 30,000 ק"מ על השעון? לא קונה. הרכב הזה חשוד.

רוצה למכור - תמחר נכון. תתחיל במה שנראה לך ורד לפי תגובות המתעניינים (או אם לא יהיו כאלה).

אופציה נוספת - סע בו עוד כמה שנים, ומכור אותו כשכבר לא יצדיק בדיקה במכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מגרשים/מוסכים שהם משמשים כ"תיווך" בין הקונה למוכר. אתה משאיר את הרכב שם והם מנסים למכור תמורת עמלה.
0 התעסקות מצידך. אולי שווה לך לבדוק. 

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

כמה זמן הרכב ברשותך? איזה יד מופיעה ברשיון? מה המקוריות ברשיון?

רכב בן 7 שנרכש מסוחר ומציג 30,000 ק"מ על השעון? לא קונה. הרכב הזה חשוד.

רוצה למכור - תמחר נכון. תתחיל במה שנראה לך ורד לפי תגובות המתעניינים (או אם לא יהיו כאלה).

אופציה נוספת - סע בו עוד כמה שנים, ומכור אותו כשכבר לא יצדיק בדיקה במכון.

ברשותי מ-2017

יד שניה (01 בעלים קודמים ברשיון).

מה בנוגע לבדיקת קילומטראג במוסך? זה יכול לעזור למישהו?

הייתי לוקח אותו לעצמי ממזמן אבל אחרי 14 שנה עם אותו רכב אשתי רוצה חדש.

לפני 6 דקות, Nemesis כתב:

מפרסם בלוחות ומחכה לטלפון הראשון שאומר זה המחיר, מגיע עם מזומן לקחת בלי בדיקה.

קח בחשבון שהמחיר יהיה נמוך.

לא לוקח מזומן גם עבור 150 אחוז מחירון.

לפני 4 דקות, gild כתב:

רק לי מוזר שהוא לא מציין את הרכב?

חשבתי שימחקו לי את הפוסט אם יראה כמו הודעת מכירה...

קיה ריו 2015.

פורסם
לפני שעה, xcalibur כתב:

מה אני צריך לעשות כדי למכור את האוטו?

אין לי היסטורית טיפולים. לא יודע איפה טופל הרכב. אני יודע שהוא טופל בקנאות מהכרות עם הבעלים.

איך אני מוכר את הרכב הזה?

נקוב במחיר מספיק נמוך שיהיה אטרקטיבי עם כל האי וודאות שאתה מכניס לעסקה, והוא יימכר בסוף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 52 דקות, xcalibur כתב:

יד שניה (01 בעלים קודמים ברשיון).

מה היה הקילומטראז' כאשר קנית את הרכב?

לפי התיאור שלך הרכב נוסע 4000 ק"מ בשנה. חריג למדי, ועם עבר ליסינג זה לא מציאותי. אני לא מאמין למספר הזה, וכך כל קונה פוטנציאלי.

חוץ מזה, הרכב אצלך 5 שנים - איפה תיעוד הטיפולים? אפשר לסבול חוסר תיעוד של היד(יים) הקודמות אם ב-5 השנים האחרונות הרכב טופל באופן סדיר, אבל זה מצריך תיעוד.

הרכב הזה מזכיר לי רכב שהחזקתי לפני הרבה שנים, ובדיעבד שרימו אותי פעמיים: פעם הסוחר שמכר לי אותו, ופעם הסוחרת שקנתה אותו. ושניהם נעזרו באותו מכון בדיקה, שכנראה שיתף אתם פעולה. לאור הדמיון הרכב השלך צריך שיטות מכירה של סוחר ממולח, ולהביא בחשבון שיימכר במחיר המתאים, כלומר הרבה מתחת למחירון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סוכנויות הרכב השונות קונות רכב בלי טרייד, אולי כדאי לך לבדוק שם(לא מזמן מכרתי רכב לאוטוסנטר), מה שכן הם יורידו אותך במחיר ואולי בשוק החופשי תוכל למכור אותו ביותר, השאלה היא כמה אתה מוכן להתעסק בזה בשביל להרוויח עוד כמה שקלים.

לפי סוג הרכב אני מניח שלא אמורה להיות בעיה גדולה מידי בלמכור אותו במיוחד בתקופה הנוכחית ששוק הרכב רותח.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, sperial כתב:

מה היה הקילומטראז' כאשר קנית את הרכב?

לפי התיאור שלך הרכב נוסע 4000 ק"מ בשנה. חריג למדי, ועם עבר ליסינג זה לא מציאותי. אני לא מאמין למספר הזה, וכך כל קונה פוטנציאלי.

חוץ מזה, הרכב אצלך 5 שנים - איפה תיעוד הטיפולים? אפשר לסבול חוסר תיעוד של היד(יים) הקודמות אם ב-5 השנים האחרונות הרכב טופל באופן סדיר, אבל זה מצריך תיעוד.

הרכב הזה מזכיר לי רכב שהחזקתי לפני הרבה שנים, ובדיעבד שרימו אותי פעמיים: פעם הסוחר שמכר לי אותו, ופעם הסוחרת שקנתה אותו. ושניהם נעזרו באותו מכון בדיקה, שכנראה שיתף אתם פעולה. לאור הדמיון הרכב השלך צריך שיטות מכירה של סוחר ממולח, ולהביא בחשבון שיימכר במחיר המתאים, כלומר הרבה מתחת למחירון.

אני אחדד.

האוטו בבעלות אמא. אמא אינה מסוגלת לנהוג יותר לצערי. לכן הרכב מועמד למכירה.

אמא רכשה הרכב ב2017 מסוחר רכב.

קילומטראג לפני שנה ברשיון בערך 25.

סוחר רכב זה לא ליסינג למיטב ידיעתי.

איפה תיעוד הטיפולים? השד יודע.

עריכה אחרונה על ידי xcalibur
פורסם

רכב בן 5 עם 25000 ק"מ שהתגלגל לסוחר...
הגיוני כמו שאוקראינה תכבוש את מוסקבה.

חוץ מזה רכב לא מטופל (נשבע בא'ימאשלי לא תופס)

אני מהמר על ק"מ שזוייף או רכב שעבר תאונה או על 7 לב אדום. בכל מקרה רולטה... רוסית!

• מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מיותר היה להעביר את הרכב בדיקה, זה משהו שאתה משאיר לרוכש לעשות.
בנוגע להיסטוריית בעלות, אתה יכול לגשת לרישיומט ולקבל את המידע אם הרכב היה בעבר ליסינג או לא.

רוב האנשים לא פדנטים כמו פה בפורום, אבל כדאי שתנסה להשיג קצת מידע איפה הרכב טופל (אם נשארו קבלות ברכב וכו). במידה וידרשו תיעוד - זה ישתקף במחיר.

תתחיל מלפרסם ותיראה לאן זה מתקדם.

אתה רוצה למכור? תצטרך ללכת עם הרוכש הפוטנציאלי לבדיקה. במידה ותסרב זה רק מעורר חשד שמשהו לא תקין.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, סולל הדרך כתב:

רכב בן 5 עם 25000 ק"מ שהתגלגל לסוחר...
הגיוני כמו שאוקראינה תכבוש את מוסקבה.

חוץ מזה רכב לא מטופל (נשבע בא'ימאשלי לא תופס)

אני מהמר על ק"מ שזוייף או רכב שעבר תאונה או על 7 לב אדום. בכל מקרה רולטה... רוסית!

שום תאונה. עבר ביטוחי נקי.

ואם אני הולך למוסך ומוציא הוכחה שהקילומראג' אותנטי?

לפני 18 דקות, dorgo כתב:

מיותר היה להעביר את הרכב בדיקה, זה משהו שאתה משאיר לרוכש לעשות.
בנוגע להיסטוריית בעלות, אתה יכול לגשת לרישיומט ולקבל את המידע אם הרכב היה בעבר ליסינג או לא.

רוב האנשים לא פדנטים כמו פה בפורום, אבל כדאי שתנסה להשיג קצת מידע איפה הרכב טופל (אם נשארו קבלות ברכב וכו). במידה וידרשו תיעוד - זה ישתקף במחיר.

תתחיל מלפרסם ותיראה לאן זה מתקדם.

אתה רוצה למכור? תצטרך ללכת עם הרוכש הפוטנציאלי לבדיקה. במידה ותסרב זה רק מעורר חשד שמשהו לא תקין.

אתה יודע מה מצחיק בכל זה?

שאם תראה את הדוח שהוציא לי הבוחן הדבר האחרון שהוא נראה זה כמו משהו שאני שיחדתי או שילמתי מישהו שיגיד.

זה הכסת"ח הכי גדול ביקום כולו הדוח הזה. הכל בסדר אבל עם סייגים של א ב ג. אם אני שילמתי כסף או שיחדתי או הלכתי לחבר וזה מה שהוא כתב, אז אני דביל מושלם. יותר מזה? אם מישהו מסתכל על זה וחושב "הממ...כן, הוא על בטוח הלך למישהו שהוא מכיר", אז הוא בכלל דביל ברבוע.

עריכה אחרונה על ידי xcalibur
פורסם

מוסך לא יכול להוציא לך הוכחה כזו... קל וחומר שהרכב לא טופל ואין תיעוד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 8 דקות, סולל הדרך כתב:

מוסך לא יכול להוציא לך הוכחה כזו... קל וחומר שהרכב לא טופל ואין תיעוד

להוציא איזו הוכחה?

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, xcalibur כתב:

להוציא איזו הוכחה?

image.png.81958bb1300e5e0a20228e1cbb3e4014.png

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • תוכן חדש...