Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאה חן בעיני קסרה 99, סטיישן 1800 , 80000 ק"מ.

חסרונות: "האוטו לא שלי, של חבר שלי".

מחר אני הולכת למכון רישוי והוא יביא ת.ז. של בעל הרכב ויפוי כח. לרשות הדואר אדרוש שהמוכר יגיע. עוד משהו?

אני אבדוק את הרכב עצמאית לפי רשימה שניתנה כאן, אקח אותו למוסך בדיקה, אבדוק שעבודים. עוד משהו שאפשר לעשות?

לטענת המוכר יש באוטו ABS ו2 כריות אויר. איפה הפרטים הללו רשומים ואיך אפשר לבדוק אותם.

הבלמים קצת שחוקים לדעתי, לטענת המוכר ככה זה הABS (אולי, מעולם לא נהגתי בABS). האם בבדיקה במכון יוכלו לבדוק את זה?

לטענת המוכר האוטו עבר "שיפוץ צבע". ברור לי שהיתה תאונה בצד אחד, הן בשינוי צבע, והן בצבע המתקלף בשתי הדלתות. (אך לא בצד השני). מצד שני, זו נראית לי כמו תאונה קלה, עם דפיקה קלה. שוב, יוכלו לאתר את זה בבדיקה?

הבחור התייחס לרכב כאילו זה רכב עבודה. הידית החשמלית של המראות שבורה, יש קרע בריפוד האחורי. עוד משהו שעלי לבדוק?

האם בקסרה 99 יש אפשרות ביטול כרית אויר של הנוסע שליד הנהג?

האם מישהו ניסה להכניס שלושה כיסאות אויר במושב האחורי של הקסרה?

לסיכום: האוטו מוצא חן בעיני בגלל הקילומטרז הנמוך, בגלל הABS וכריות אויר.

יש משהו שלא נראה לכם?

תודה רבה.

פורסם

הבלמים קצת שחוקים לדעתי

שחיקת בלמים זה לא עניין של דיעה.

צריך לפרק את הגלגל ולבדוק את עובי הרפידה ואת מצב הדיסק.

מכון בדיקה לא יבצע את זה כחלק מהבדיקה שלו.

בעניין "שיפוץ צבע" - בקשי מהמוכר להתחייב מראש שאין לרכב פגיעות שלדה.

אם הוא מהסס, יש סיבה לדאגה.

בעניין כריות האויר - אחת אמורה להיות בהגה ואחת בקונסולה מול הנוסע.

אמור להיות סימון AIR-BUG די ברור וגם נורית חיווי בלוח השעונים.

כנל לגבי ABS.

(וגם לגביהם המכון לא נותן אחריות אן בדיקה למיטב ידיעתי).

בענין "זה אוטו של חבר" - תגלי עירנות. קראי את השרשור הדביק בראש הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אצלי בבדיקה בדקו 2 בלמים קדמיים,ואחוריים גם אבל רק אם זה לא דורש פירוק של כל התוף....

בעניין הABS וכריות אוויר, תפתחי רישיון רכב..למטה בטבלה יהיה רשום לך אם יש ברכב את זה..ואפילו כמה כ"ס יש לה....

צבע מתקלף זאת בעיה,את יודעת שתצטרכי לצבוע את זה? לא חובה...

הידית של המראה שבורה?! זה בעיה להביא מפירוק אחת..אני אישית חיפשתי לחבר קסארה מודל 99 ומצאנו אחת בקושי...

ריפודים לא בעיה..כל האוטו ריפוד אוריגנלי,הזמנה מיוחדת +התקנה 500 שקל אצל רפד מקצועי...

פורסם

לגבי ביטול הכרית- ניתן יש לך מן מתג כזה ליד הכפתור של אורות המצוקה..

זה כזה מתג אדום ולבן בפנים...

תשאל אותו לגבי השילדה ועבודות פחחות- תמצא משהו שהוא מכחיש שהיה ותסכם איתו מראש שאם ימצאו משהו שהוא לא הצהיר מראש עליו אז הבדיקה עליו...

אם הכל פסדר חצי חצי...

פורסם

ברשותי קסארה סטיישן עם כריות אויר ו- ABS; מתג לביטול כרית האויר של הנוסע קיים אולם הדגם שלי הוא משנת 2000 אבל עדיין בתצורה הישנה כך שאולי המתג ממוקם באותו מקום; מופעל עם מפתח הרכב ונמצא כאשר פותחים את דלת הנוסע, על הצד הפנימי של הפלסטיק, איפה שהצירים של הדלת.

ABS - כמו שאמרו: חייב להיות מצוין ברישיון וגם צריכה להדלק נורת ABS לכמה שניות או פחות, כאשר מניעים המנוע.

הכי חשוב: לבדוק ספר טיפולים מסודר ולהתאים ק"מ הרשום שם לק"מ אשר מופיע ברכב.

להזהר מאד מכאלה המוכרים רכב עבור חבר או עבור הדוד מצד הסבתא של הבעל.

פורסם

לדעתי יש לנקוט במשנה זהירות עקב "שיפוץ הצבע" שעבר הפציינט. גם ההתיחסות לרכב כרכב עבודה לא נשמע מבטיח במיוחד.. רכב צרפתי צריך אהבה.

קחי את הרכב למכון בדיקה שאת בוחרת, אל תתני למוכר לבחור את המכון בשום פנים ואופן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעניין הABS וכריות אוויר, תפתחי רישיון רכב..למטה בטבלה יהיה רשום לך אם יש ברכב את זה..ואפילו כמה כ"ס יש לה..

אל תסמכי במאה אחוז על מה שכתב ברישיון הרכב על כל הפרטים האלו (רמת גימור, אבזור, כרית אוויר,כ"ס וכ"ו) כיוון שבהרבה מקרים הפרטים שם לא נכונים. אצלנו לדוגמה כתוב שיש 2 כריות אוויר, ובפועל יש כרית אחת. כאמור עדיף לבדוק לבד כמה כריות אוויר יש (קל לראות, כתוב עליהן AIR BAG), מאשר לסמוך רק על הרישיון רכב.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

בקסרה בדגם הזה יש:

2 כריות אויר

ABS

גיר אוטומט

2 חלונות חשמל

מזגן

הגה כוח

מראה ימנית חשמלית

אין:

ניטרול של כרית אוויר - אבל ניתן לבצע את זה במוסך מורשה. בדגמים היותר חדשים - יש מפתח שמנטרל את כרית הנוסע ליד הנהג.

ניתן להכניס 3 כסאות ילדים מאחורה. תא מטען ענק! עמוק ומאוד שימושי (עגלות, אופניים וכו').

רכב מומלץ מאוד - למעט בעיות חשמל בלוח שעונים לפעמים (שעון חום מזייף לפעמים, מנורת כריות האוויר בד"כ נדלקת בגלל בעיות בחיבורי חשמל מתחת לכסאות!!! וכדומה...).

יש גם דגם 16 שסתומים ידני - יותר ספורטיבי ומהנה לנהיגה, יותר זול, מרגיז בפקקים :wink: . לדגם זה 4 חלונות חשמל ורמת גימור גבוהה יותר. 4 בלמי דיסק (במקום התופים מאחורה). מתלים קשיחים מעט יותר.

אחזקה זולה יחסית. (3 שנים אחרונות אצלנו - 0 תקלות (למעט פעם אחת ניקוי מנוע סרק) - רק טיפולים שוטפים). נוחות נסיעה מעולה!

לא פעם כתבתי - בהתחשב במחירה - המכונית הטובה בקטגורייה שלה. לדעתי ...

אלון

פורסם

זה אוטו בהחלט אמין... אבל הבעייה זה שלאט לאט נגמר הסוס בקסרה אני אישית מאוד אוהב את המכונית

יש למישו מהמשפחה שלנו אותה... כמו שזה שמעליי אמר יש לה תא מטען גדול מאוד והמחיר

שלה טוב מאוד אפילו!!

אם את קונה שיהיה לך במזל טוב

• תוכן חדש...