Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עד העדכון האחרון

הייתי יכול להיות בראש העין, ולהגדיר כנקודת מוצא מכל מקום אחר בארץ, ובכך לדעת למשל כמה יקח לי להגיע מ x ל y בשעה מסוימת. 

ולא , אני לא מדבר על נסיעות מתוכננות. 

היית ממש יכול לדעת כמה לוקח להגיע מכל נקודה בארץ (גם אם אתה לא נמצא בה) לכל נקודה בארץ. 

עכשו זה לא קורה. גם אם אני מגדיר כנקודת מוצא מקום מסוים ובוחר לאן להגיע, זה יתן לי מסלול מהנקודה בה אני נמצא. מבאס. 

7765E065-9FAE-425C-9B7C-1D77966BBECA.jpeg

עריכה אחרונה על ידי cfir71

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

אתה יכול להשתמש לצורך זה ב-google maps - להגדיר את היעד, להקיש על כפתור ההדרכה ואז להגדיר את נקודת המוצא. יכול אפילו להגדיר יום ושאת יציאה (או הגעה) ולקבל תחזית מותאמת זמנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבחר את היעד שאליו אתה רוצה להגיע

שעולה המסך של החישוב מסלול תלחץ למטה "מתי הכי כדאי לצאת"

במסך הבא תוכל להגדיר למעלה נקודת מוצא

ובלי קשר ווייז נהייתה אפליקציה זוועה גם לנחווט ותכנון מסלול. כבר עדיף igo או גוגל מאפס (למרות שהדיווחים מתבססים על ווייז, היא לא עושה את השטויות שווייז עושה)

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 5 שעות, cfir71 כתב:

כך זה היה פעם. היום זה לא עובד

הם פשוט שינו את הפרקטיקה. הפיצ'ר עדיין עובד, כפי שתיאר מצויין @Blaz00r

תנסה ותראה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
בתאריך 13.2.2022 בשעה 11:44, Blaz00r כתב:

ובלי קשר ווייז נהייתה אפליקציה זוועה גם לנחווט ותכנון מסלול. כבר עדיף igo או גוגל מאפס (למרות שהדיווחים מתבססים על ווייז, היא לא עושה את השטויות שווייז עושה)

מבחינת אינטואטיביות, ווייז לוקחת ובענק את GMaps, אם כי מודה שבגרסאות האחרונות נראה שה UI מתחיל לשים דגש על חוויית מפתח ופחות על חוויית המשתמש.

פורסם

נכון, כי ווייז זה נטו ניווט ורק ברכב) וגוגל מאפס הרבה מעבר לזה. אבל אני מדבר על פונקציית הניווט עצמה, ווייז עם אחוז פישולים עצום (לי לפחות) שמוציא את החשק להשתמש בה.

• אהבתי 2
פורסם

לפני 5 שעות, Blaz00r כתב:

לא הבנתי, ניסית מה שכתבתי?

ניסיתי עכשיו. זה אכן נותן את הזמן. השאלה אם הוא מעודכן 

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...