Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבית פרטי , אין כמעט פעם שאני יוצא לחנייה ואין חרא, במקרה הטוב אני אוסף אותו עם את חפירה במקרה הרע אני דורך עליו ובמקרה הגרוע ממש גם הילדים, יש לנו קבוצת WA של השכונה ו90% מהתעבורה שם היא על כלבים או על נביחות או על צרכים או על נשיכות, ושום דבר לא עוזר, הוא ברח, הוא נחמד, הוא ידידותי הוא בטעות נשך אותך כי הוא חשב שאתה קיפוד וכו' , יש פתרון ידידותי שימנע מהם מלעשות את הצרכים שלהם בחנייה שלי ?

פורסם

למיטב ידיעתי כלבים בוחרים את המיקום שבהם הם יעשו קקי לפי כמה הם רגועים ומרגישים בטוחים במקום הזה והמצע (יש שמעדיפים רך ויש שקשה).

כלבים גם יחסית גרועים בלעשות קלסיפיקציה של אובייקטים (לשייך אובייקט מסוים לקבוצה של אובייקטים) ולכן לדעתי כדאי לנסות להציב בחצר איזה דחליל שמזכיר דמות אדם אבל לא בדיוק (אולי להוסיף עוד ידיים או רגליים, ושהראש יהיה למטה והרגליים למטה) - אולי זה יגרום לכלבים להרגיש לא נוח והם יעדיפו ללכת למקום אחר.

פורסם

בעיה בבעלים חד משמעית.

אני מטייל 3 פעמים ביום עם הכלב, מונע ממנו לעשות קקי בכניסה לבתים או בניינים, רק בשטח ממש משותף וגם אז תמיד מרים.

אם עושה בשיחים או משהו לפעמים אני חוטא בלא להרים אבל חוץ מזה מקפיד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מדובר בעיקר בשכנים חסרי אחריות שאין להם כוח לטייל עם הכלב, אז הם פותחים את הדלת של הבית ומשחררים את הכלב שירוץ חופשי, או שהם יוצאים איתו לטיול בלי רצועה ובזמן הזה עומדים איפשהו ומדברים עם בעלי כלבים אחרים שגם שחררו את הכלבים שלהם חופשי.

לא הבנתי את זה אף פעם, האם גם את הילד שלהם הם משחררים חופשי בלי השגחה שירוץ חופשי בכבישים?

פורסם

תלוי במועצה המקומית, אבל אפשר להזמין פקח. הדוח כואב. 

אפשרות אחרת זה לשים מצלמה ולהחזיראת החרא לבעליו. אפשר בתיבת הדואר

נשיכה זה כבר פוטנציאל לתביעה נאה של כמה עשרות אלפים.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפשר להתחיל בלבקש.

לתלות שלט בסמוך שמבקש מבעלי הכלבים למנוע מהם לעשות צרכים במקום. רוב הסיכויים שמדובר באותו כלב בכל פעם, שזה המקום החביב עליו.

לפעמים פניה נעימה משיגה תוצאות. זה גם לא כרוך בהוצאות או טרחה גדולה, שווה לנסות לפני שמפעילים אמצעים נוספים.

אפשרות נוספת היא מניעת גישה פיזית עם חסימה כלשהי, או הפיכת המקום ללא נעים לכלב (יש משטח ״קוצים״ מפלסטיק, שמיועד יותר להרחקת חתולים מערוגות אבל יכול להתאים גם כאן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הפתרון של לדבר לשכן הספציפי לא עוזר (וסביר שזה לא יעזור), אפשר לנסות תרסיסים שדוחים כלבים. שמעתי מאמא של חברה שלי (שסבלה מבעיית השתנה של כלב בחניה הפרטית) שהם עובדים די טוב. אם לא, חסימת גישה פיזית היא פתרון יעיל גם, בהנחה שזה אפשרי. אפשרות שלישית היא לדבר עם הפיקוח העירוני/מועצה. אני נוטה להאמין שצילום ומעקב אחרי הכלב יכולים לעזור. אפשר גם להדר ולשלוח מכתב איום מעו"ד לבעלים הקסום של הכלב (עם כל מיני אמתלות כמו נזק מצטבר לריצוף או משהו כזה).

בעקרון כלב עושה צרכים כשהוא מרגיש מוגן. בגלל זה הם מסתכלים על הבעלים תוך כדי (זה לא סתם קינק). פתרון יצירתי (אך מעיק) הוא פס דריכה שאם הכלב נוגע בו מייצר צליל מבהיל. אחרי מעט פעמים כנראה שהוא לא יתקרב יותר (זה בניגוד לחתולים, שהתניות אצלם הן משהו הרבה יותר קשה לביצוע). אפשר גם להשתמש במצלמות אבטחה כאלו שאפשר גם לכרוז דרכן ופשוט לצעוק עליו. אפשר גם לטרחן ממש ולשבת לא רחוק וכשהוא מתקרב לצפור עם צופר אוויר או משהו מבהיל אחר. לא יודע כמה פתרון כזה ישים בשטח ומה הוא כולל, אבל זה יכול להיות כיוון כללי טוב.

אם באמת יש סיפורים על נשיכות של כלבים, זה כבר לא צחוק. כלב שנושך אדם אמור להיכנס אוטומטית להסגר ויכול גם לסבך את בעליו לא מעט, כתלות בנזק שהכלב עושה.

פורסם

באקונומיקה יש אמוניה, גם בשתן של כלבים, אם תרצה שכלב ישתין לך איפשהו תנקה אותו עם אקונומיקה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 41 דקות, Mech Morphix כתב:

באקונומיקה יש אמוניה, גם בשתן של כלבים, אם תרצה שכלב ישתין לך איפשהו תנקה אותו עם אקונומיקה

באקונומיקה אין אמוניה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

@FixTrics דווקא ממך יותר מכולם ציפיתי שיהיה טריק לפתרון!

בכל מקרה הייתי מתחיל עם שפיכת פלפל שחור באיזור המפגע, אם זה לא עוזר, פונה לתרסיסים שטוענים שם עובדים בקישור הבא:

הרחקת חתולים וכלבים

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכלב לא אמור לקחת את החרא שלו ולשים בשקית, זה בעיה של הבעלים.

אני יודע שהכלב של השכן שלי משתין על הגלגל הימני קדמי של האוטו שלי בקביעות. זה לא מפריע לי, אבל אם היה נותן לו לחרבן שם בוודאות הייתי מרים ושם לו בתיבת דואר.

בגלל זה אני חושב שהכי טוב זה העצה לשים מצלמה ושלט שמזהיר שהמקום מצולם ומי שישאיר שם חרא יקבל אותו בדואר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

משתין על הגלגל הימני קדמי של האוטו שלי בקביעות. זה לא מפריע לי,

על אוטו זה באמת לא מפריע, אבל אני תמיד אשתדל למנוע מהכלב שלי להשתין על גלגלי דו"ג, הרבה פחות נעים.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

לשים מצלמה ושלט שמזהיר שהמקום מצולם ומי שישאיר שם חרא יקבל אותו בדואר

לדעתי להתחיל משלט שמבקש, במקום שלט שמאיים ומצלמה. כי זה לא עולה כלום ויכול להשיג את אותה תוצאה. 

• תוכן חדש...