Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 106 XSI

shmul87s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה זמן יקח לי למצוא XSI מודל 93 או 94 בסביבות ה 140,000 , נקייה מתאונות ? ,

בעיקרון אני אמו רלקנות את הרכב לקראת תחילת הקיץ , משהו כמו בערך עוד חודש+_ , האם כדיי לי להתחיל להתעניין עכשיו ולרשום מודעות קנייה לרכב , או שאני יכול להמתין עם זה ??

ושאלה אחרונה , מה האבדלים בין 93 ל 94??שווה להשיקע עוד 3 אלף בשביל זה??

פורסם

בעיקרון אני אמו רלקנות את הרכב לקראת תחילת הקיץ , משהו כמו בערך עוד חודש+_ , האם כדיי לי להתחיל להתעניין עכשיו ולרשום מודעות קנייה לרכב , או שאני יכול להמתין עם זה ??

אני לא מבין מה יש לך להפסיד אפם תפרסם עכשיו?

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אין הבדל מהותי בין שנת 93 ל-94.

ההבדל הוא משנת 95...

ונסכם ככה:

הראשונה שתמצא במצב סביר, ובמחיר הגיוני, תיקח !

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

דבר ראשון אומרים הבדל ולא אבדל.. (לא במטרה לפגוע רק לידע כללי).דבר שני.. אין הבדל מבחינה מכנית בין הרכב הנ"ל בין הנים 93-94

כמו שנאמר ההבדל הוא מ95.

דבר נוסף, הגה כח לפי מיטב דיעתי יש ברכבים האלו.

ודבר אחרון כמו שאורסה אמר לך.. ברגע שתמצא אחת במצב סביר (מנוע פועל בצורה טובה ונקיה מבחינת שלדה) תיקח.. אתה תדאג ליישור קו כמו שצריך.

תתחדש

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

דבר ראשון תודה על התיקון , באמת שכתבתי את ההודעות בתרד הזה משהו לא הסתדר לי עם המילה הזאת ,

אני זוכר שקראתי פעם משהו על תוצאות בדיקה של מנוע , ושיש יחס דחיסה שונה או משהו כזה בין הצילנדרים.....בקיצור מה אני צריך לבקש בבדיקה כדי לראות את מצב המנוע וגיר.....

ובמידה וצריך קלאץ' , כמה עולה לאוטו כזה??(ללא הרכבה , אני ירכיב בבית עם אבא שלי שהוא המהנדס מכונות)

ושאלה אחרונה ,

האוטו הנ"ל הוא הזרקה או לא??

תודה רבה

• תוכן חדש...