Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 53 דקות, Boltik כתב:

לא, אני לא צריך ליידע על שום כלום. אם לא נתתי הסכמה מפורשת, אסור לעשות ברכוש שלי משהו מעבר שמוגדר בהזמנת שרות.
אם המכונאי/המוסך נהנה מהנסיעה, זה הופך את הנסיעה לנסיעה לשימוש של המוסך ולא לצורך הטיפול ברכב, גם אם זה לקנות קולה.

אני לא אומר שזה תקין, רק שזה מה שאתה צריך לעשות אם אתה לא רוצה שיסעו לקנות קולה ברכב שלך. 

לפני 12 דקות, baer כתב:

רק בישראל.. ורק בישראל יש כאלה שגם לא יבינו מה לא בסדר בזה.

מה לעשות שזו המציאות שצריך להתנהל בה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, baer כתב:

לא רק בישראל.
כשגרתי בארה"ב לפני המון שנים, עבד אתי מישהו (אמריקאי) שהייתה לו קורבט. כמו הרבה אמריקאים הוא גר מאוד רחוק ממקום העבודה - היה טס לעבודה בשני בבוקר וטס חזרה הביתה בשישי אחר הצהרים. בין לבין היה מחנה את המכונית בחניה של שדה התעופה - אבל היה משאיר גם את המפתחות (כנראה שרות VALET כלשהו).
יום שני אחד הוא הגיע לעבודה רותח מכעס כי גילה שעובדי החניון נהגו לקחת את הרכב שלו לטיולים במהלך השבוע.
תגידו שבגלל שזה קורבט ואם הייתה לו שברולט קורסיקה זה לא היה קורה, אבל מצד שני לא היה להם אפילו שמץ של תרוץ להוציא את הרכב מהחניון.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אני לא אומר שזה תקין, רק שזה מה שאתה צריך לעשות אם אתה לא רוצה שיסעו לקנות קולה ברכב שלך. 

אני לא צריך לעשות כלום.
זה מה שבעל המוסך והעובדים במוסך צריכים לזכור לפני שהם נוסעים לקנות קולה עם הרכב:

ציטוט

שימוש ברכב ללא רשות (תיקון מס' 28) תש"ן-1990

413ג.       הנוהג, משתמש או מעביר ממקום למקום, רכב ללא רשות מבעליו, ונוטש אותו במקום ממנו נלקח או בסמוך אליו, דינו - מאסר שלוש שנים; עושה כן ונוטש את הרכב בכל מקום אחר, דינו - מאסר חמש שנים.

נכון שאף אחד לא יכנס למאסר על כך, אבל תיק פלילי זה תיק פלילי.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
פורסם
לפני שעתיים, baer כתב:

ממש לא רק בישראל.

לפני 23 דקות, Boltik כתב:

אני לא צריך לעשות כלום.
זה מה שבעל המוסך והעובדים במוסך צריכים לזכור לפני שהם נוסעים לקנות קולה עם הרכב:

נתת את האוטו למוסך אז נתת רשות לנסוע עליו, אין מה לעשות. הסעיף הספציפי הזה בכלל לא רלוונטי.

• לא הבנתי... 1
פורסם

מזכיר לי, הרכב שלי היה בטיפול במוסך המרכזי של לובינסקי בשורק, אחרי שהוצאתי אותו משם והגעתי הביתה, מצאתי קרטון ביצים (מלא) במושב האחורי. מיותר לציין שהן לא היו שלי

• מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה רע? אם זה קרה בפסח 2020 בכלל היית טס לשמיים.

לפני כשעה, Boltik כתב:

לפי מה אתה קובע את זה?

לפני שעתיים, Boltik כתב:

אני לא צריך לעשות כלום.

אז הוא יגיד שהוא עשה נסיעת מבחן ברכב, עצר לבדוק משהו, ואז התחשק לו קולה ובמקרה יש שם מכולת במקום שהוא עצר.

זה לא שקוף כמו המקרה שפורסם פה שמישהו נוסע לעשות דאווין בשכונה עם רכב יוקרתי של לקוח ודופק דריפטים עם חבר שלו ברכב.

למישהו פעם פתחו תיק פלילי כי הוא עצר לקנות קולה בנסיעת מבחן במוסך?

לעשות נסיעת מבחן נתת לו אישור כי זה חלק מהעבודה שלו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, Blaz00r כתב:

מצאתי קרטון ביצים (מלא) במושב האחורי

יש דברים יותר גרועים שיכולת למצוא במושבהאחורי של הרכב שהשארת במוסך...

• מצחיק 1
פורסם
לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

מה רע? אם זה קרה בפסח 2020 בכלל היית טס לשמיים.

אז הוא יגיד שהוא עשה נסיעת מבחן ברכב, עצר לבדוק משהו, ואז התחשק לו קולה ובמקרה יש שם מכולת במקום שהוא עצר.

זה לא שקוף כמו המקרה שפורסם פה שמישהו נוסע לעשות דאווין בשכונה עם רכב יוקרתי של לקוח ודופק דריפטים עם חבר שלו ברכב.

למישהו פעם פתחו תיק פלילי כי הוא עצר לקנות קולה בנסיעת מבחן במוסך?

לעשות נסיעת מבחן נתת לו אישור כי זה חלק מהעבודה שלו.

אתמול נעצר והובא להערכת מעצר גינקולוג שככל הנראה חשב שאם כבר אישה מתפשטת במשרד שלו, אז למה לא לספק את עצמו על הדרך.
נכון, חומרת העבירה היא לא באותה רמה, אבל גם שבל''ר זאת עבירה מסוג פשע ולא משהו זניח.
המוסך צריך להודיע שהוא לוקח רכב לנסיעת מבחן ולקבל אישור על כך. למיטב הבנתי, זה לא משהו שנעשה בכל כניסת רכב למוסך ולא משהו ברור מאליו.

זה שאנשים מחליטים לספוג בשקט את השימוש ברכב שלהם ולא מתלוננים במשטרה הופך לבעיה ונותן לגיטימציה לעשות את זה גם בהמשך.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לפני שנים רבות הייתי מטפל במוסך מורשה יבואן כלשהו. הייתי תמיד ממתין במקום לסיום הטיפול (בהנחיית המעביד).

פעם שמתי לב כי המכונאי שטיפל ברכב לקח את הכובע שלי (שחור כזה, של חרדים), הלביש על הראש והציג משהו לרעהו. בצחוק. בקטנה.

יותר לא חזרתי למוסך הזה, לא הייתי מסוגל. מי שנוגע בחפץ שלא שלו ברכב גם לא יחזיר בסיום הטיפול בורג לא הכרחי או שמצריך מאמץ מיוחד כי גם הרכב אינו רכושו שלו.

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 6 שעות, Fazer כתב:

יש דברים יותר גרועים שיכולת למצוא במושבהאחורי של הרכב שהשארת במוסך...

כן... למצוא את הביצים אחרי שבוע, שבוע באוגוסט שבו הרכב חנה ברחוב.

• מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני 12 שעות, Ooga כתב:

ממש לא רק בישראל.

😄😄

• מצחיק 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 9 שעות, Boltik כתב:

אתמול נעצר והובא להערכת מעצר גינקולוג שככל הנראה חשב שאם כבר אישה מתפשטת במשרד שלו, אז למה לא לספק את עצמו על הדרך.
נכון, חומרת העבירה היא לא באותה רמה, אבל גם שבל''ר זאת עבירה מסוג פשע ולא משהו זניח.
המוסך צריך להודיע שהוא לוקח רכב לנסיעת מבחן ולקבל אישור על כך. למיטב הבנתי, זה לא משהו שנעשה בכל כניסת רכב למוסך ולא משהו ברור מאליו.

זה שאנשים מחליטים לספוג בשקט את השימוש ברכב שלהם ולא מתלוננים במשטרה הופך לבעיה ונותן לגיטימציה לעשות את זה גם בהמשך.

איזה השוואה עגומה ולא מציאותית בעליל .

כאשר השארת את הרכב לטיפול / תיקון , אתה מאשר לבעל המוסך לנהוג עליו ולבדוק אותו , כי במידה 

והמוסך החליף חלק בטיחותי כלשהו , הוא צריך לעשות את הבדיקה , אישור ממך הוא לא צריך לבקש , אם תגיד לא , מה לדעתך יקרה .?

לא ישחררו לך את הרכב , וכמובן אם במהלך הנסיעה קנה לעצמו קולה , שירגיש טוב .

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם
לפני 5 דקות, ProCC כתב:

כאשר השארת את הרכב לטיפול / תיקון , אתה מאשר לבעל המוסך לנהוג עליו ולבדוק אותו

איפה זה כתוב?

• תוכן חדש...