Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, דניאל1983 כתב:

התשובה האהובה אלו: "מי שיגע ברייזר אני שובר לו את הידיים".

תגובה של ערס צעצוע. אסור לפחד מאנשים כאלה. השתלטות על שטח משותף זאת עבריינות והחוק מאוד ברור בנוגע לזה.

אם מיציתם את השיח מולו והבן אדם נשאר בשלו, יש לכם כמה אפשרויות - 

א. אם יש חברת ניהול - לנסות לגלגל אליה את ההתעסקות מולו.

ב. וועד בית אמור להיות גוף שמוסמך לפעול גם במישור המשפטי בשם הדיירים (https://www.kolzchut.org.il/he/ועד_הבית). להוציא מכתב מעו״ד עולה בסביבות ה 1000₪ וזה בד״כ יעשה את העבודה (אם כלו כל הקיצים - אז תביעה בבית משפט, אבל סיכויים נמוכים שתגיעו לזה).

ג. פנייה לשוטר הקהילתי ולבדוק אם יש לו יכולת לסייע או להכווין.

ד. אם הבחור מפזר איומים, לא להתבייש - ללכת להגיש תלונה במשטרה. לילה במעצר יכול לרכך גם ביריונים קשים.

באופן כללי - הדרך הכי טובה להתמודד עם דיירים ביריונים זה עם מצלמות וסבלנות. תלונה ועוד תלונה, תביעה ועוד תביעה. בסוף הם ירגעו. אסור להתקפל. זה לתת פרס לביריונות.

ועוד משהו בנימה אישית (שאולי ישמע קצת הזוי) - כשנאלצתי להתמודד בבניין שלי עם איזה ביריון כזה, ממש עברתי תהליך עם עצמי של להתמודד עם פחד. אחד הדברים שגרמו לי להרגיש יותר טוב זה להתחיל להתאמן ולהתחזק פיזית ולהיכנס לעניין של אומנויות לחימה. זה ממש ממש עזר לי. 

• אהבתי 3

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

פורסם
לפני 22 שעות, Lt. Dan כתב:

תגובה של ערס צעצוע. אסור לפחד מאנשים כאלה. השתלטות על שטח משותף זאת עבריינות והחוק מאוד ברור בנוגע לזה.

ב. וועד בית אמור להיות גוף שמוסמך לפעול גם במישור המשפטי בשם הדיירים (https://www.kolzchut.org.il/he/ועד_הבית). להוציא מכתב מעו״ד עולה בסביבות ה 1000₪ וזה בד״כ יעשה את העבודה (אם כלו כל הקיצים - אז תביעה בבית משפט, אבל סיכויים נמוכים שתגיעו לזה).

ד. אם הבחור מפזר איומים, לא להתבייש - ללכת להגיש תלונה במשטרה. לילה במעצר יכול לרכך גם ביריונים קשים.

באופן כללי - הדרך הכי טובה להתמודד עם דיירים ביריונים זה עם מצלמות וסבלנות. תלונה ועוד תלונה, תביעה ועוד תביעה. בסוף הם ירגעו. אסור להתקפל. זה לתת פרס לביריונות.

ועוד משהו בנימה אישית (שאולי ישמע קצת הזוי) - כשנאלצתי להתמודד בבניין שלי עם איזה ביריון כזה, ממש עברתי תהליך עם עצמי של להתמודד עם פחד. אחד הדברים שגרמו לי להרגיש יותר טוב זה להתחיל להתאמן ולהתחזק פיזית ולהיכנס לעניין של אומנויות לחימה. זה ממש ממש עזר לי. 

בדיוק כך הייתי מביא את הבחור למצב תשובה ד' רק ככה הצעצועים האלה נרגעים וגם הכי חשוב לעמוד מולם בלי לפחד ולהגיד להם בפנים שלא מפחדים ככה הם יבינו  שיש כאן אנשים שמגיבים לו אז אולי יחשוב אחרת .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
לפני 35 דקות, lishaina כתב:

בדיוק כך הייתי מביא את הבחור למצב תשובה ד' רק ככה הצעצועים האלה נרגעים וגם הכי חשוב לעמוד מולם בלי לפחד ולהגיד להם בפנים שלא מפחדים ככה הם יבינו  שיש כאן אנשים שמגיבים לו אז אולי יחשוב אחרת .

בקצרה, אני גרמתי למעצר שלו כמה פעמים, עכשיו הוא שומר ממני מרחק וכמעט לא מזיק.

אתם צודקים מדובר בחלאה מגעילה שמחפש אנשים שנראים לו חלשים (אנשים מבוגרים, ניצולי שואה, נשים) כדי להראות אליהם כמה הוא גבר.

הוא הבטיח שעוד שנה הוא עוזב כי קנה דירה בבניין אחר, אז כנראה בגלל זה אף אחד לא רוצה להתעסק איתו ולהוציא אלו כסף למכתבים. 

ברוסית יש פתגם בדיוק אלו: יש אנשים שאחרי שנוגעים בהם מסריחים שנה.

פורסם
בתאריך 2.1.2022 בשעה 10:27, דניאל1983 כתב:

שאלה בנושא,

אני גר במגדל דירות שהוא חלק ממתחם של שלוש מגדלים.

מתחת למגדלים יש חניון עם חניות פרטיות ובקומה -3 יש חניות לאורחים.

אחד השכנים קנה רייזר ונגרר, כדי שתהיה לו חניה "פרטית" הוא הרכיב מצלמות (כנראה דמה) ומחסום מתרומם על אחת החניות המשותפות, את המחסום הוא מרים וחוסם את החניה המשותפת כאשר הרייזר לא חונה שם.

הוא לא מתיחס לתלונות השכנים והוועד בית.

התשובה האהובה אלו: "מי שיגע ברייזר אני שובר לו את הידיים".

האם העיירה או המשטרה יכולות לפנות את הרייזר והמחסום מהחניה המשותפת?

זה אותו אחד המפורסם?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 2.1.2022 בשעה 22:10, Lt. Dan כתב:

אחלה של הצעות, רק לדאוג לצלם כל אינטראקציה עם הבנאדם. 

מצלמות, מצלמות, מצלמות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 שעות, m3x7r3m3 כתב:

זה אותו אחד המפורסם?

כן!!!

לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

אחלה של הצעות, רק לדאוג לצלם כל אינטראקציה עם הבנאדם. 

מצלמות, מצלמות, מצלמות.

מצלמות מאוד מרגיעות אותו.

כשאני רואה אותו אני מיד מתחיל לצלם.

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 30.12.2021 בשעה 20:07, dorondoron כתב:

יש עיריות שבהן בחוק העזר העירוני קיים סעיף גרירה לרכב ללא רישוי בתוקף (טסט) והוא למעשה מבטל

את האפשרות לחמוק מגרירה ע"י הזזת הרכב ממקום למקום.

א - נשמע שהשכן הנחמד מכיר את החוק

ב - תבדוק אצלכם בעיריה האם הסעיף קיים

ג - כמה טוב לחיות במושב..

איך / איפה אני יכול לבדוק אם יש לרכב הזה עדיין טסט בתוקף?

פורסם
לפני 3 שעות, גור אדם כתב:

אתה יכול לבדוק באתר משומשת לפי המספר שלו - https://meshumeshet.com/

וואלה, לא הכרתי, תודה רבה עזר לי מאד, גילתי שם שכשהתחלתי כאן את השרשור עוד היה לו רישוי בתוקף וממש לפני כמה ימים פקע לו התוקף, הגשתי תלונה מחודשת לעירייה על רכב נטוש בלי רישוי בתוקף. נקוה שזה יעזור.

תודה רבה רבה

פורסם
לפני 3 דקות, הייתי נהג חדש כתב:

הגשתי תלונה מחודשת לעירייה על רכב נטוש בלי רישוי בתוקף

תעדכן לגבי זה.

בנוסף, אתה יכול לעדכן באתר משומשת שהרכב עמד נטוש ללא תנועה - זה יעזור למי שיחשוב בעתיד לרכוש את הרכב.

פורסם
לפני 7 דקות, הייתי נהג חדש כתב:

וואלה, לא הכרתי, תודה רבה עזר לי מאד, גילתי שם שכשהתחלתי כאן את השרשור עוד היה לו רישוי בתוקף וממש לפני כמה ימים פקע לו התוקף, הגשתי תלונה מחודשת לעירייה על רכב נטוש בלי רישוי בתוקף. נקוה שזה יעזור.

תודה רבה רבה

תעלה בבקשה דיווח על הרכב הכולל תמונות, לא חייב לציין שמות אפשר גם אנונימי 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 2.1.2022 בשעה 10:27, דניאל1983 כתב:

אחד השכנים קנה רייזר ונגרר, כדי שתהיה לו חניה "פרטית" הוא הרכיב מצלמות (כנראה דמה) ומחסום מתרומם על אחת החניות המשותפות, את המחסום הוא מרים וחוסם את החניה המשותפת כאשר הרייזר לא חונה שם.

הוא לא מתיחס לתלונות השכנים והוועד בית.

התשובה האהובה אלו: "מי שיגע ברייזר אני שובר לו את הידיים"

שבור לו את הידיים קודם, ואז תפנה משם את הרייזר שלו.

סליחה, הייתי חייב.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 12.1.2022 בשעה 07:55, גור אדם כתב:

אתה יכול לבדוק באתר משומשת לפי המספר שלו - https://meshumeshet.com/

תודה רבה על הייעוץ כאן, עזר מאד.

אכן הודעתי לעירייה שהרכב בלי טסט והוא קיבל התראה חדשה והרכב נעלם תוך כשבועיים, או שגררו לו את זה או שההתראה הכריחה אותו להזיז את זה.

תודה לכולם!

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...