Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים

הולך פעם ראשונה לראות רכב, בעל הרכב אומר שהמסמכים כמו רישיון רכב והיסטוריית טיפולים יש לו רק בעתקים דיגיטליים 

זה אמור לעורר חשד או שזה בסדר? בנוסף ליגיטימי לרכוש את הרכב אפילו אם הוא טיפה יותר גבוה מהמחירון?

פורסם

גם בטסט שנעשה או יעשה וגם בהעברת בעלות בדואר צריך את הרישיון רכב המקורי.

וודא שאתה עושה את כל הבדיקות הרלוונטיות.

(דוח סליקה, שיעבודים, והשוואה של הפרטים מול מה שמופיע במאגר משרד הרישוי עפ"י מספר רכב) ובדיקה במכון בדיקות או מוסך מטעמך.

לקנות מעל המחירון זה לשיקולך בהתאם לנתוני הרכב.

במצב השוק היום זה נפוץ. קח חצי שנה אחורה זה היה חריג.

פורסם (נערך)

כפי שכתב stum יש לא מעט דברים שכדאי ללמוד לפני קנייה ראשונה של רכב (בין היתר מדריכים בפורום), אבל אני אענה למה ששאלת.

היסטוריית טיפולים מן הסתם לא כל אחד מחזיק.

רישיון רכב תשאל אותו למה אין לו. בשביל הטסט למיטב ידיעתי חייבים להדפיס את הרישיון או לקבלו מודפס מהמכון. 

אם זה צילום של הרישיון המודפס עם המדבקה של מעבר טסט אולי זה יכול לעורר חשד.

אם זה מסמך מהאתר של משרד התחבורה/ האיזור האישי, אתה צריך לוודא שמופיעה (בנוסף לתוקף המופיע בצד שמאל למעלה) השורה עם תאריך תשלום ותאריך מבחן כמו בתמונה:

image.thumb.png.d0fe99bef19b15ed8bf84fc927a7e49b.png

לגבי המחירון, הוא לא כל כך רלוונטי. מה שיותר חשוב זה מחיר השוק. אם המחיר המבוקש של רכב דומה בנתונים לרכב שאתה מחפש הוא מעל המחירון, זה לגיטימי.

עריכה אחרונה על ידי itzik123
פורסם
לפני 31 דקות, itzik123 כתב:

רישיון רכב תשאל אותו למה אין לו.

ממה שהובן לי בוצעה העברת בעלות דרך האינטרנט ולא בדואר אז הטופס במקור דיגיטלי

פורסם

הגיוני.

אבל מתעוררת בעיה חדשה: למה הרכב נמכר תוך זמן קצר יחסית מהקנייה. זה לא מחייב שמשהו לא בסדר, אבל צריך להבין מה הסיבה האמיתית למכירה. 

פורסם

את זה לא ניתן לדעת,

לפני שאתם ניפגשים תבקש דוח סליקה,יכול לחסוך לך זמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אומר שבקושי נוסע בו לכן מוכר אותו, בכל מקרה עושה את כל הבדיקות הנדרשות לפני שאני מתקדם איתו

פורסם
לפני 48 דקות, bruh כתב:

ממה שהובן לי בוצעה העברת בעלות דרך האינטרנט ולא בדואר אז הטופס במקור דיגיטלי

אז אין לו אישור העברת בעלות

אבל חייב להיות רשיון רכב (ע"ש בעלים קודם) !

פורסם

לא יודע למה יש כאלו שחושבים שיש בעיה רק בדיגיטלי היום הכל עובד כך. גם לי אין שום רישיון או תעודות פיזיות.

שים לב למה שציינו לך לגבי זמן קצר מהקנייה למכירה. תירוץ שלא נוסע הרבה זה לא סיבה כי אדם שקונה רכב יודע שיצטרך ליסוע בו. נשמע תירוץ קלאסי לסוחר.

פורסם (נערך)

מה הקילומטרז' באוטו כרגע וברישיון בזמן הבדיקה האחרונה? יכול להעיד על כמה נוסע

איזה רכב זה וכמה מבקשים עליו?

עריכה אחרונה על ידי Sparrow420
פורסם
לפני 9 שעות, David2540 כתב:

לא יודע למה יש כאלו שחושבים שיש בעיה רק בדיגיטלי היום הכל עובד כך. גם לי אין שום רישיון או תעודות פיזיות.

שים לב למה שציינו לך לגבי זמן קצר מהקנייה למכירה. תירוץ שלא נוסע הרבה זה לא סיבה כי אדם שקונה רכב יודע שיצטרך ליסוע בו. נשמע תירוץ קלאסי לסוחר.

האם המוכר הוא אכן בעל הרכב או "אחותי , הבת שלי , סבתא שלי " וכו' ?

פורסם
לפני 5 שעות, Sparrow420 כתב:

מה הקילומטרז' באוטו כרגע וברישיון בזמן הבדיקה האחרונה? יכול להעיד על כמה נוסע

איזה רכב זה וכמה מבקשים עליו?

כן. מסכים לזה שמומלץ שתפרט פה את נתוני הרכב כדי שנוכל לראות אם הכל נשמע הגיוני.

קלומטראז', יד, מחיר,טסט, טיפולים ותיקונים שדיווח, והאם יש לו היסטוריה מסודרת לטיפולים.

• תוכן חדש...