Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו,

כמו תמיד יורה קטיושות בקצב אוטמאטי,

ופוגע בול.

אישית אני קצת יותר ליברלי,

מי שמאמין בטרנד הזה, שיהנה,

הבעיה שלי היא רק עם זה שאנחנו נאלצים לממן את זה !

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, race driver כתב:

אישית אני קצת יותר ליברלי

בארץ אין מקום לשטויות האלו,החיים פה פשוטים,זאת מדינה כן-לא ביבי....ימין-ימין קיצוני (שמאל .R.I.P)...אירן אירן....
העולם "הנאור" נקרע בין ניאו-ליברלי - אי-ליברלי (הונגריה,פולין) - פרוגרסיבי  ימח שמם :D - נאו-סוציאלים - ירוקים....

לא שואלים אותי איזה טרנד הולכים לממן,תהיו בטוחים הרבה לוביסטים עובדים שעות נוספות עבור קבוצה קטנה של אינטרסנטים שיקחו טונות של כסף של הפרויקטים האלו,שתמיד "צבוע" באיזה נינוח של אג'נדה לטובת האנושות,כי יותר קל לשווק את זה,מזמן אני עם מוטו "תחיה ותן לחיות" במוד של "אם אין אני לי מי לי" ,איפה שאפשר ל*** את הממסד במסגרת החוק עושה בהנאה !

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
  • אהבתי 3
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 3 שעות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

כמובן המדינות הכי מזהמות שיהיו אימפריה של ייצור סוללות לטובת BEV,דבר אחרון שמעניין אותם זאת אנרגיה ירוקה,מזמן הכיוון זה פוסילי וכמה שיותר תחנות כח גרעיניות !!!
תסתכלו כמה בבניה וכמה בתכנון

2022-01-04_23-04-30.thumb.png.dd719de9a899796bbb4aa5849ca29d69.png

מי בונה כל כך הרבה תחנות כוח גרעיניות באסיה? זו לא יפן הרי, הסינים? 

פורסם
לפני 5 שעות, ch2856 כתב:

מי בונה כל כך הרבה תחנות כוח גרעיניות באסיה? זו לא יפן הרי, הסינים? 

ברור,ענית לעצמך.....אותה "ישות" גן עדן של זכויות אדם,חופש ביטוי ודמוקרטיה אולטרה ליברלית עם שקיפות לתפארת,שיציל את האנושות ובזכותה כל הירוקים ינשמו אוויר נקי,כי רק מכוניות BEV יהיו עוד כמה שנים.
רק נקווה בקרת האיכות תהיה טובה,שאחרי צ'רנוביל,פוקושימה בסוף שלא תפגע בעצמה עקב איזה "פנצ'ר"...מי ייצר לנו סוללות ומכוניות חשמליות,צריך להזין את "המתקפת הסינית" :D

http://www.world-nuclear.org/information-library/country-profiles/others/asias-nuclear-energy-growth.aspx

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

להוציא את צ'רנוביל שהיה כור סובייטי מיושן ולא מתוחזק. אין אסונות משמעותיים בכורים גרעיניים, בטח לא מערביים, ואנחנו מדברים שטכנולוגית הכורים והבטיחות שלהם השתפרה עשרות מונים בשנים האחרונות. פוקושימה לדעת רבים הוא סיפור הצלחה, לא כישלון. הכור עבר את אחד אסונות הטבע מהגדולים  שראתה יפן, כאשר בכל יפן מתו 15000 איש מהצונמי. כמה מתו בגלל הכור בפוקושימה...1. יש עוד עשרות בודדות של חולי סרטן שמיוחסים לאירוע(ולא מתו מסרטן). אילולא אירגוני איכות סביבה,  עאלק, שלא פעם מומנו עי תעשיית הדלק הפחמי. העולם כבר מזמן היה יכול ליצר לעצמו אנרגיה נקיה בשפע.

זה כמות המתים פר יחידת אנרגיה מיוצרת לפי סוג הדלק:

Screenshot_20220105-160211_Chrome.thumb.jpg.d9bbe3ccab881e9cb24111a841758838.jpg

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
בתאריך 5.1.2022 בשעה 16:04, Uri-G כתב:

להוציא את צ'רנוביל שהיה כור סובייטי מיושן ולא מתוחזק. אין אסונות משמעותיים בכורים גרעיניים, בטח לא מערביים

אבל התקווה שלי היה בקשר לבקרת איכות/תחזוקה שבונים בסין,כי גם אם יהיה "תקלה" לא נדע,בטח לא בזמן.....זכור לי המקרה של צ'רנוביל לצערי,איך קיבלנו את הידיע בדרך לא דרך,לא בצנרת רשמי  !
בטח שאני חושב שזה בטיחותי והכי יעיל,אבל כל התמהונים מכת הירוקים ,רק אנרגיה מתחדשת :brickwall:....ותראו איזה פלא :D ,רק דיברנו על המשבר האנרגיה החמורה של השנה באירופה,לא לקח זמן והתחילו לדון ב"סמנטיקה" איך מגדירים "אנרגיה ירוקה" :rofl:....מתחילים להבין את הפער בין הכוונות הטובות למציאות,לא שזה יפסיק את הלהקה של הגמורים פה שכל שני וחמישי יצוטטו איזה "ציטוט הזוי" בקשר לתוכניות בארץ.

2022-01-06_20-19-31.png.feb9909649e47f302b0d0bb4537404ac.png

2022-01-06_20-20-32.thumb.png.a84260caff1f454c9ddf4abb9119788b.png

2022-01-06_20-21-25.thumb.png.821f7219b82e40759350880e8b7cecfe.png

המאמר המלא,בהמשך אמצה את המקור מאירופה
משבר האנרגיה מכה באירופה — והאופציה הגרעינית חוזרת לשולחן.pdf

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
  • אהבתי 2
  • מצחיק 1

• תוכן חדש...