Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמתי לב שבשנה האחרונה כפות הרגלים שלי קצת התארכו, כתוצאה מזה כמה זוגות נעליים הפכו להיות קטנים.

השאלה היא האם סנדלר יכול להאריך/למתוח נעלי עור (טימברלנד) או שעדיף לקנות נעליים חדשות?

פורסם (נערך)

ממליץ לפנות לרופא משפחה להתייעצות. עלול להיגרם עקב בעיה רפואית. (אני אח מוסמך)

לגבי השאלה המקורית - לעניות דעתי - לא

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם (נערך)
לפני כשעה, guya72 כתב:

ממליץ לפנות לרופא משפחה להתייעצות. עלול להיגרם עקב בעיה רפואית. (אני אח מוסמך)

לגבי השאלה המקורית - לעניות דעתי - לא

לא כל כך הבנתי מה הקשר לרופא משפחה...

בכול האתרים של חברות הנעליים כתוב שמומלץ למדוד את כף הרגל כול שנה.

למרות שכף הרגל מפסיקה לגדול אחרי גיל 20, עדיין כף הרגל יכול להתארך בגלל עליה במשקל, הריון, כף רגל הופכת לשטוחה יותר...

https://trevorlanepodiatry.com.au/what-age-do-your-feet-stop-growing/

במקרה שלי, כף הרגל שלי גדלה בערך בחצי מידה בשנה האחרונה.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, דניאל1983 כתב:

לא כל כך הבנתי מה הקשר לרופא משפחה...

הוספת משקל ? רק במקרה הזה, "התארכות" קטנה של כף הרגל אינה מצריכה בירור רפואי. אם זאת התארכות משמעותית - עדיין כדאי להתייעץ עם רופא משפחה.

בכל סיטואציה אחרת, מומלץ לבצע בירור רפואי.

כף רגל נעשית שטוחה ? זאת בעיה אורטופדית. לפנות לאורטופד.

אתה בהריון ? מזל טוב, אבל סיבה לפנות לרופא משפחה לבירור.... :-)

יש עוד גורמים רפואיים שעלולים לגרום להתארכות של כף רגל , ולכן אם לא מדובר בהשמנה כגורם - מאוד מומלץ לפנות לרופא משפחה (בעיקר אם כף הרגל ממשיכה להתארך). הוא יחליט האם זה משהו רציני או משהו שטותי.

בכל מקרה, עדיף להיראות אדיוט בפני הרופא מאשר להחמיץ בעיה רפואית  ולטפל בה רק כאשר תחמיר... (תפיל את ה"אשמה" עליי. תגיד שסתם שוחחת עם מישהו בתחום, והוא הפחיד אותך עם השטויות שלו ולכן פנית לבירור...)

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

לא בטוח שסנדלר יכול להאריך סנדלים אבל בטוח יוכל לקצץ לך אצבעות 🤔

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...