Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אביזרי מיגון נגד גניבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה נשמעים לא מעט מקרים של גניבות רכב, וחשבתי להוסיף מיגון כדי לפחות להקטין את הסיכוי.

בתור התחלה חשבתי על מנעול להגה- זה אמנם לא 100% הגנה, אבל לפחות זה עוד שלב על מנת להקשות על הגנב(בתקווה לגרום לו לעבור לרכב הבא ולדלג על שלי מלכתחילה)

האם יש מנעולים מומלצים?

עברתי באמזון על מנעולים רבים, ואני שמתי לב לתופעה מדאיגה מעט- מקרים שהמפתח לא פותח את המנעול, כמובן אם מצב כזה קורה זה חמור ביותר(כנראה יעלה 1000+ שח לקרוא לפורץ מתאים).

בנוסף אם יש למישהו נסיון עם kill switch אשמח שיפנו אלי בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)

לי יש מנעול הגה שקניתי בארץ, באחת מהחנויות המקוונות (נדמה לי באלכסנדר). 

אין לי קודנית באוטו ולא ממש מתחשק לי לגלות אם הרכב גניב. כמו כן הוא מבוטח במקיף. 

גניבות רכב מתחלקות לשתיים- או שרוצים "להרים" אוטו מזדמן, ואז מנעול כן יעזור, כי כל מכשול שהגנב לא הגיע מוכן אליו, יגרום לו לוותר ולעבור הלאה. 

המקרה השני הוא רכב מסומן/ מוזמן, שבו משתמשים באמצעים יותר רציניים, ואז גם רוח הקודש שתרד בסערה אל פני האדמה לא תמנע את הגניבה. 

לדעתי, אם יש לך קודנית ומנעולה הגה כתוספת, אתה יכול להיות רגוע. 

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם מישהו סימן את הרכב שלך, אתה יכול להפרד ממנו. 

מנגנון הגניבה הכי טוב זה ביטוח

• אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)

מצד אחד זה ברור לי שאם הרכב סומן אז הוא יעלם, מצד שני אני רוצה לדאוג שזה יהיה קשה במידה המירבית, ואם אפשר אז להוריד את המוטיבציה לגנוב מלכתחילה.

לגבי הביטוח- ברור שיש מקיף, אך במקרה שלי, ובמקרים רבים אחרים יש פער לא קטן בין מחיר ה"מחירון" שלפיו חברות הביטוח מסתכלות לבין המחירון בפועל שבו הרכב נמכר.

לגבי קודן, נשמע שזה אחד האמצעים הכי פחות יעילים נגד גנבים, יעיל נגד בעלי הרכב-כן!

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני שעתיים, ArikM כתב:

אם מישהו סימן את הרכב שלך, אתה יכול להפרד ממנו. 

שני אנשים בורחים מאריה,

שואלים אחד, מה אתה מתאמץ

המהירות של האריה פי 7 משלך,

עונה הבן אדם,

אני לא צריך להיות יותר מהיר ממנו,

מספיק שאני יותר מהיר מהאדם השני.....

לפני 4 שעות, ik3 כתב:

בתקווה לגרום לו לעבור לרכב הבא ולדלג על שלי מלכתחילה)

• אהבתי 2
פורסם

יש פתרון אחד שהוא יעיל נגד גניבה, הוא יעיל 100%, עוד לא נתקלתי במנגנון יותר חזק ממנו שמרתיע נהגים.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

תקנה רכב צרפתי.

🤣

שכחתי פעם את החלונות פתוחים עם מפתח ברכב.

בבוקר הגעתי, החלונות סגורים ועל ההגה היה לי פתק שהגנב סגר את החלונות.

הוא היה ממש נחמד.

• מצחיק 3

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני שעה, ariel000 כתב:

יש פתרון אחד שהוא יעיל נגד גניבה, הוא יעיל 100%, עוד לא נתקלתי במנגנון יותר חזק ממנו שמרתיע נהגים.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

תקנה רכב צרפתי.

🤣

שכחתי פעם את החלונות פתוחים עם מפתח ברכב.

בבוקר הגעתי, החלונות סגורים ועל ההגה היה לי פתק שהגנב סגר את החלונות.

הוא היה ממש נחמד.

לא אשקר, חשבתי על זה בדיוק😂

• מצחיק 1

פורסם
לפני 17 שעות, ariel000 כתב:

תקנה רכב צרפתי.

ואם נהיה רשעים 👹 לרגע - לא נגנב כי הוא פשוט כל הזמן בתוך המוסך....

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
לפני 6 שעות, student כתב:

ואם נהיה רשעים 👹 לרגע - לא נגנב כי הוא פשוט כל הזמן בתוך המוסך....

הלו הלו...שבוע, שבוע שלא היה במוסך.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...