Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XBOX - מאיפה מתחילים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 4.2.2022 בשעה 16:38, vogel כתב:

נכנסים לGAMEPASS ואז שואל אותך אם אתה רוצה בדולר לנסות. אחרי שאתה מאשר אז כותבים לך אם אתה רוצה להמיר את הרשיון.

למה בעצם הם מאפשרים את זה?

פורסם

כי הם עדיין מרוויחים על זה כסף

וזה conversion למשתמש שישאר יותר זמן עם הקונסולה ובטווח הארוך (הממוצע) יקנה יותר ויהיה נאמן יותר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ, איפה אתם רוכשים את ה Gamepass?

כרגע מנוי על חודש ראשון בדולר.

מעוניין במנוי האולטימייט. ראיתי פרסומים שמוכרים מנוי שנתי גם ב350 ש"ח. עקיצה?

פורסם

מתעלק - איזה קונסולה הכי חדשה עדיין תומכת במשחקים עם מצלמת זיהוי תנועה? היה לי בפלייסטיישן 3 את ה-MOVE וזה היה מצויין (המטרה זה לילד בן 4 כרגע), אבל היא כבר לא ברשותי.

ב-XBOX 360 היה את הקינקט שהוא לא רע, אבל בחדשות יותר לא ראיתי שיש משהו כזה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה

מוצאי חג שמח לכולם, שנה טובה וכו',

במהלך ארוחת החג, אחי ביקש ממני לקנות לו הרחבת זיכרון, הבנתי שיש מקורי של MS אבל יש גם חיצוניים "אפטר מרקט".

בגישה שלי, ללכת לקנות ישר את המקורי ולסגור עניין אבל לפני זה מוודא שאולי יש משהו טוב אחר שיכול להיות מתאים.

העדפה שלי שזו תהיה הרחבה שנכנסת לתוך הסלוט במכשיר מאשר כזה שמתחבר לUSB אלא אם יתנו לי סיבות טובות להעדיף חיבור USB.

וגם איפה אני קונה כזו הרחבה? 

ניסיתי לראות אולי אייבורי (כי זה הכי קרוב אליי) אבל לא ראיתי שיש להם.

המלצות, הארות, הערות וכו'

תודה מראש לעונים 🙏🙏🙏

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

רק מקורי

החיציניים לא מאפשרים התקנה של משחקי series s/x אלא רק של ישנים יותר בגלל המהירות וארכיטקטורה

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אכן - שכחתי לגמרי שגם WD הוציאו כרטיס תואם לזה של סיגייט (שבשיתוף עם מייקרוסופט).

תכלס מכל מה שקראתי - הם דיי זהים בביצועים - מה שאתה מוצא יותר זול יעשה את העבודה (מבין שניהם. לא כונן חיצוני)

פה (ארה״ב) המחירים שלהם זהים לחלוטין (הסיגייט היה יותר יקר - אבל איך שיצא הWD שניהם ישרו קו במחיר)

עריכה אחרונה על ידי Liviur
  • אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 9 שעות, samg כתב:

אל תדאג זה על חשבונו.

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

עריכה/עדכון:

הלוואי ואחי היה יכול לעשות את זה לבד אבל לצערי זה פחות אפשרי.

אני יותר משמח לעזור לו בהכל וגם יעזוב הכל בשביל להיות לצידו.

אז כרטיס הרחבה זה No biggie

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...