Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XBOX - מאיפה מתחילים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

האקסבוקס לא מיועד עבורי אלא עבור אחי הקטן, אני בקושי מבין אז אל תהרגו אותי בעניין הזה

ממה שאני רואה יש את הדגם S ואת הX

https://ksp.co.il/web/item/116019

https://ksp.co.il/web/item/115991

ההבדל שמתי לב חוץ מהחומרה המשופרת יש גם כונן אופטי. זה משמעותי כל עניין הכונן? ממה שידוע לי אין לאחי דיסקים של אקסבוקס. יש מצב לחשבון סטים.

יש הבדלים משמעותיים בין אם אקנה פה בארץ או בחו"ל?

מה לגבי בונדלים? פורטנייט וכדומה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בתור אחד שמחזיק PS5 אני כן יודע לגבי זה שמשתמש אמריקאי זול יותר בכמעט בחצי מהסכומים שפה בארץ.

ממה שאני זוכר זה עובד על אותו העקרון גם ב XBOX.

ענייני החומרה היא שב S התמיכה עד 1440P וב X זה 4K כמדומני. משמעותי למי שמחפש גרפיקה גבוהה וניצול של הנראות בטלויזיה.

המכשיר שלי ללא כונן, הכל יורד דיגיטלית אליו ומוחק מה שלא צריך.

דיסק זה יתרון כמובן, קצת יותר יקר, אבל למי שעדיין אולדסקול ואוהב את זה

Opel Adam S 2017

פורסם

אני אתחיל מזה שיש לי גם xbox series s וגם פלייסטיישן 5 , ככה שיצא לי להשוות ״קצת״

כל מי שאומר לא אקסבוקס - רק פלייסטיישן - בימינו - כבר לא בעניינים.

במיוחד לצעירים יותר / מי שלא שיחק הרבה בדור הנוכחי והקודם -> גיים פאס נותן ה מ ו ן משחקים (כולל חדשים) להורדה ומשחק ללא הגבלה בקלות. זו אחלה דרך להיכנס לפלטפורמה וישר שיהיו לך 200 משחקים טובים זמינים. זה לא השאריות שמקבלים בPS plus עם 2 משחקים כל חודש שאם לא הוספת -> לא קיבלת.

בנוסף בxbox החדש הFast resume לחזור לתוך משחקים עובד מדהים וממש משפר את החוויה מול הפלייסטיישן

(יחד עם זאת - לפלייסטיישן יש עדיין שלט פי 1000 בערך יותר טוב בדור הנוכחי ובלעדיים יותר טובים. בקיצר זו הסיבה שיש לי את שניהם).

לגבי הS מול הX: אם אין טלוויזית 4K טובה - אז אפשר לקנות את הS בשקט כנראה (תמשיך לקרא)

לגבי הכונן האופטי - עם גיימפאס - אני לא רואה את עצמי קונה דיסק יותר איי פעם (ובכלליות בדור הנוכחי של הקונסולות) - לכן לא באמת קריטי. עכשיו כל משחק שיש לי על דיסק (ps4) - הופך להיות יותר כאב ראש לשחק ואני לפעמים אבחר משחק שכבר מותקן.

החיסרון הכי גדול של הS הוא הstorage. יש שם 500 ג׳יגה מתוכם כ150 שמורים למערכת הפעלה - כלומר 3-4 משחקים גדולים וסיימת את האיחסון.

אני קניתי כרטיס זיכרון חיצוני , בדיעבד - אם היה series x זמין בקלות - אולי הייתי קונה - רק מהסיבה הזו (את הפליסטיישן - הרחבתי עם עוד 2 טרה לדוגמא).

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעתיים, yotams4 כתב:

לא מתחילים. קונים פלייסטיישן. הילד נעול על אקס? מה יש לחברים שלו?

לא ענה לי עד עכשיו לגבי אם הוא נעול על אקסבוקס.

לגבי חברים שלו - אני לא יודע וגם לא חשבתי שיש השפעה משמעותית מבחינת משחקים וכדומה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

קניתי x לפני כמה שבועות. הקונסולה הראשונה שלי בחיי ככה שאין לי עם מה להשוות.

יכול להעיד ש gamepass ultimate, הכולל את ספריית המשחקים והגישה לאונליין... פשוט אדיר.

40ש״ח לחודש, המון משחקים, ויש משחקים חדשים ויקרים כדוגמאת פורזה 5, דירט 5(מניח שגם הוא חדש), halo infinite וכו'

הייתי בטוח שהספרייה זה סתם כותרים משנת 2010, אבל וואלה הופתעתי לטובה.

לי אישית זה ״חסך״ קניית פורזה, sea of thieves, football manager 22 ועוד כמה משחקים שתכננתי לקנות והופתעתי שיש אותם כחלק מהמנוי.

כמו כן קניתי headset razer kaira, וכרגיל- מוצר פח אשפה כמו כל המוצרים של רייזר שקניתי בחיי...

חוץ מזה אין לי תובנות בנתיים. לא שיחקתי יותר מדי.

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם
לפני 4 דקות, DareDevil כתב:

לא ענה לי עד עכשיו לגבי אם הוא נעול על אקסבוקס.

לגבי חברים שלו - אני לא יודע וגם לא חשבתי שיש השפעה משמעותית מבחינת משחקים וכדומה. 

יש השפעה אם הוא רוצה לשחק איתם ברשת, כנראה שכן

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

חשוב שיוכל להשתמש בחשבון סטים שיש לו כי חבל לזרוק כסף כפול גם על שירותי משחקים כמו הgamepass ודומיו כשיש חשבון סטים. 

לפני 2 דקות, yotams4 כתב:

אוקיי אז חשוב לבדוק מולו. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

חשוב שיוכל להשתמש בחשבון סטים שיש לו כי חבל לזרוק כסף כפול גם על שירותי משחקים כמו הgamepass ודומיו כשיש חשבון סטים. 

מה הקשר בין סטים לגיימפאס? שני דברים שונים לגמרי, לא?

יש לי חשבון סטים במחשב כבר מליון שנה... לא מבין את ההשוואה.

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם
Just now, method כתב:

מה הקשר בין סטים לגיימפאס? שני דברים שונים לגמרי, לא?

גייםפאס שייך לאקסבוקס. 

שניהם דומים מאחר ושניהם שירותי הזרמת משחקים 

אין קשר בין סטים לגיימפאס

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
Just now, DareDevil כתב:

גייםפאס שייך לאקסבוקס. 

אין קשר בין סטים לגיימפאס

אבל בגיימפאס אתה מקבל משחקים, וסטים... זו סתם פלטפורמה שקונים דרכה משחקים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 26 דקות, method כתב:

כמו כן קניתי headset razer kaira, וכרגיל- מוצר פח אשפה כמו כל המוצרים של רייזר שקניתי בחיי...

בול.

לא נתקלתי במוצר אחד טוב של רייזר...

לפני 24 דקות, yotams4 כתב:

צריך לבדוק ברמת המשחק - כי יש משחקים שיש בהם Crossplay

לפני 23 דקות, DareDevil כתב:

סטים קיים רק למחשב ולSteam deck. אין לו שום יכולת להשתמש במה שמקבלים בסטים על הxbox.

המצב ההפוך אגב לא נכון - בגיימפאס (ועוד יותר באולטימייט) - אתה מקבל את המשחקים גם לקונסולה וגם למחשב (ולפעמים גם בחנות של מייקרוסופט - תלוי משחק) + אתה יכול לשחק עם האולטימייט גם בCloud gaming על אייפון , אנדרואיד , סתם דפדפנים על לפטופ וכו.

לפני 21 דקות, DareDevil כתב:

בא נעשה סדר כי יש פה קצת מישמש.

יש מייקרוסופט סטור - היא מקבילה לסטים החנות - בשתיהן אתה קונה משחק ומקבל אותו על המחשב. בחנות של מייקרוסופט גם לפעמים על האקסבוקס.

יש gamepass - זה שירות גישה למשחקים (לא סטרימינג) - מנוי חודשי שבעזרתו אתה מקבל גישה - בחינם - לשחק על המחשב או הקונסולה שלך המון משחקים טובים + את האופציה לשחק אונליין (שהיא בחינם בסטים)

ויש Xbox cloud gaming שזה נותן לשחק במשחקים מהגיימפאס ומהחנות מייקרוסופט בלבד על הענן וכלול בGamepass ultimate

לסטים אין מוצר ענן כזה מקביל מובנה - יש להם Share play (לשחק מרחוק על המחשב שלך , יש את זה גם בXbox בתור ופציה מובנית) ויש להם אינטגרציה עם שירותים אחרים - כגון Nvidia geforce now לדוגמא שנותן לשחק במשחקים שיש לך בחשבון Steam מרחוק.

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם

בדיוק סיימתי לדבר עם אחי. הוא מתכנן לשחק לבד רוב הזמן ולכן פחות קריטי עניין המשחקים ברשת למרות שזה יכול להיות אחלה תוספת אם הוא ימצא עם מי לשחק. 

לגבי העדפה בין PlayStation או Xbox, אין הרבה משמעות נראה לי עבורו. 

מהשיטוט הקצר של כמה דקות באמאזון ובKSP אני מבין שאין לי הרבה סיכוי למצוא PlayStation 5. לעומת זאת XBOX ניתן למצוא די בקלות.

לגבי הגייםפאס נעשה לו כנראה חשבון שיהנה.  

ראיתי אפשרות לקנות גייםפאס+XBOX בבונדאל כאשר משלמים על הגייםפאס 24 דולר ל24 חודשים. איפה קונים כזה בונדאל בארץ? או שזה רק בארה"ב?

מאחר ואני לא גיימר וכל מה שלמדתי על קונסולות החדשות הללו היה היום, איך אני יודע איזה משחקים יש בגייםפאס? אני רוצה להראות לו את המשחקים, בשביל לראות אם הוא מעוניין בכזה דבר.

ניסיתי לראות באתר של MS אבל יש שם 430 משחקים כאשר לוחצים על לראות את המבחר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

ניסיתי לראות באתר של MS אבל יש שם 430 משחקים כאשר לוחצים על לראות את המבחר.

זה כי כרגע יש בגיימפאס 436 משחקים :)

לפני כשעה, DareDevil כתב:

ראיתי אפשרות לקנות גייםפאס+XBOX בבונדאל כאשר משלמים על הגייםפאס 24 דולר ל24 חודשים.

זו אופציה יחודית בתשלומים בארה״ב.

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעלה מן האוב, אחי קיבל והתקין את האקסבוקס בדירה והוא מרוצה ממנו.

1. האם נדרש אינטרנט בשביל להתקין את הגייםפאס ולשחק בגיימפאס?

2. האם אפשר לחבר לאקסבוקס, דונגל לאינטרנט סלולרי ולהשתמש על מנת לחבר לאינטרנט?

*אי אפשר להשתמש בתשתית אינטרנט הקיימת מסיבות כאלה ואחרות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...