Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

מדובר במיצובישי לנסר 1.5 אוטו'

לפני כחודשיים הרכב גמגם לי, ונדלקה נורת צ'ק אנגין- הביצועים ירדו בצורה חדה .. בדקתי מה קורה וניקיתי את המצערת (השתמשתי בספריי ייעודי לחיישנים של MAF וכ"ו כך שלא אמורה להיות בעיה ).

הבעיה נפתרה- חלקית.

מאז- כשהמזגן דולק בעיקר (אולי רק, אני פשוט פחות נוסע ברכב הזה אז לא יודע בוודאות) הסל"ד עולה ל-1500 בערך בעמידה או לקראת עצירה- הוא מסתדר אחרי כמה רגעים.

בעצירה זה גורם לרכב "להזרק" מעט קדימה כי הוא בעצם מאיץ טיפה.

הבנתי שאין צורך לעשות שום פעולה אחרי ניקיון של המצערת ברכב שלי ושהוא בעצם מבצע את ה"לימוד" בצורה אוטומטית, אבל ראיתי שיש דגמים בהם יש צורך לבצע לימוד (RELEARN) של החיישן, מישהו מכיר?! או מישהו יכול להגיד איך ניתן לפתור את זה?!

תודה!

מעבר לעניין הזה, הכל עובד תקין (הנורה מאז לא נדלקה והנתונים נראים תקינים במחשב)

פורסם

יש שתי מצבים שהמצערת פועלת בצורה שונה מהרגיל. 

בהנעה ראשונה שהרכב קר - המצעת מעלה את הסל"ד בעמידה.

כשמדליקים מזגן כשהרכב עומד - המצערת מפצה על אובדן הכח.

בצערת יש או שסתום או חיישן Idle Air Control) IAC) שמבקר על הפעולה הזו.

פורסם
לפני 6 דקות, dorban5 כתב:

יש שתי מצבים שהמצערת פועלת בצורה שונה מהרגיל. 

בהנעה ראשונה שהרכב קר - המצעת מעלה את הסל"ד בעמידה.

כשמדליקים מזגן כשהרכב עומד - המצערת מפצה על אובדן הכח.

בצערת יש או שסתום או חיישן Idle Air Control) IAC) שמבקר על הפעולה הזו.

כן, במצבים האלו היא עובדת כמו שצריך, הבעיה היא שהיא עובדת "יותר מידי".. מעלה סלד גם כשאין באמת צורך

פורסם
לפני 22 שעות, msti כתב:

לגבי האיפוס דרך המחשב, יש אפשרות לעשות את זה דרך המתאם BT עם איזו אפליקציה?! תודה!

יש אפליקציה בשם THROTTLE RESET OBD2 . תתחבר לבלוטוס כשהרכב במצב ON ( לא מונע) וזה יאפס. לי זה עבד בזמנו..

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה, נראה לי שעבד, הצלחתי לעשות את האתחול עם האפליקציה, אני מחכה לראות אם יש השפעה ממשית- פשוט לא יכולתי לנהוג עליו. אעדכן!

תודה!

• תוכן חדש...