Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי ניסאן קשקאי שנת 2009 מנוע 2000,

וכאשר אני מפעיל את המזגן יש ריח של אבק,

אני חושב שהגיע הזמן להחליף את הפילטר, אבל אני לא יודע איפה הוא ממוקם ברכב, וגם מה המחיר הסביר לקנות כזה פילטר בחנות חלפים?

תודה מראש.

פורסם (נערך)

1. חפש ביוטיוב cabbin filter nissan qashqai

2. בדוק בספר הרכב

3. ברוב, אם לא בכל המכוניות, פילטר מזגן נמצא מאחורי תא הכפפות. הסר בזהירות את תא הכפפות (לחץ פנימה את שתי הדפנות שלו, הורד אותו עד הסוף ומשוך בזהירות)

מחיר סביר לפילטר מזגן- כמה עשרות שקלים.

בהצלחה. עדכן בהתפתחויות

עריכה- הרווחת, לבריאות

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי לפני מספר שבועות את הפילטר המדובר ב30 שקלים, פירקתי את התא כפפות ולא מצאתי שם דבר, 

היום פירקתי שוב כי אולי פיספסתי, אולי זה מאחורי הבידוד אבל לא מצאתי זכר לפילטר המזגן, מצרף תמונות,

לאחר מכן ראיתי שבתחתית יש איזה פלסטיק שכנראה קשור למזגן ויש איזה חלל בפנים שאולי בו צריך להיות הפילטר? אבל הוא ריק וללא פילטר וגם לא בגודל ובצורה של הפילטר,

אשמח לייעוץ.

IMG_20211227_134056.jpg

IMG_20211227_134107.jpg

IMG_20211227_134358.jpg

IMG_20211227_134403.jpg

פורסם (נערך)

טוב שלא פירקת את המנוע מהרכב.

המסנן נמצא ממש ליד דוושת התאוצה(גז) מאחורי הכיסוי פלסטיק. גישה לא כל כך נוחה.

מצאתי לך תמונות מחיפש של פחות משתי שניות בגוגל:

https://autocarsrepair.com/nissan-repair/replacement-cabin-filter-nissan-qashqai.html

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • תוכן חדש...