Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 320

עומר ב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף השבוע אני הולך לראות ב.מ.וו 320 שנת 94, ידני, יד שנייה עם 170000 ק"מ.

בעל הרכב רוצה 48000 ש"ח, שזה 4000 ש"ח מעל המחירון. אם הרכב במצב טוב, האם כדאי לקנות אותו?

אם מישהו יודע על בעיות מיוחדות שיש לדגם, או נקודות לשים עליהן דגש ובכלל חוות דעת על הרכב.

שמעתי המלצות על מ.מ.מ. במפרץ חיפה לבדיקת רכב משומש, מישהו מכיר או יכול להמליץ על מקום לבדיקת רכב בחיפה והצפון?

תודה, עומר.

פורסם

חוש שישי מפותח יש לך ברשד ...

לשואל השאלה , האם כדאי לקנות את הרכב ?

תלוי מה אתה מחפש , אם הנאה מנהיגה היא בראש מעיינך, אין הרבה אופציות טובות ממנה.

הפלוס הגדול לעומת מכוניות ספורט כאלה ואחרות (לא עולה לי לראש שום דבר שיכול להוות אלטרנטיבה ראויה חוץ ממיאטה וספורטיביות הארד קור אחרות) אתה לא משלם את מחיר מכונית הספורט .

בעיות מיוחדות של הדגם, משאבת המים המקורית נוטה למות , אם לא ידוע הסטוריה של הרכב שווה ליזום החלפה שלה.

בעיות חשמל קטנות כאלה ואחרות כמו חלון חשמל שמסרב לעלות בפעם אחת (בדגמי הקופה) אבל שום דבר משמעותי.

מחירי החלפים והטיפולים לא אמורים להיות משמעותית יקרים יותר בטיפולים השוטפים(זאת בהנחה שאתה לא רץ למוסך מורשה) , אם יילך מחשב ABS או בקרת אקלים, אתה תשלם .

המנוע טוב מאוד, אומנם "רק" 150 כ"ס אבל גמישות מצויינת לאורך כל רצועת הסל"ד ועבודה שקטה מאוד הופכות אותו לפשרה מצויינת למי שמחפש גם ביצועים וגם צריכת דלק שפוייה (1 ל 9/10 בנסיעה משולבת) . אם הייתי יכול לבחור, הייתי בוחר כמובן ב 2.8 או 2.5 אבל בסוג הרכבים האלה קשה להיות בררן.

לי יש רכב דומה , באופן אובייקטיבי או לא , זה הרכב הכי טוב שהיה לי אי פעם וכמעט הכי טוב שנהגתי עליו.

מבחינתי , אין שום אלטרנטיבה בטווח מחירים שפוי שיכולה בכלל להתקרב לאיכויות הכלליות שהוא מציע .

פורסם
שמעתי המלצות על מ.מ.מ. במפרץ חיפה לבדיקת רכב משומש, מישהו מכיר או יכול להמליץ על מקום לבדיקת רכב בחיפה והצפון?

.

בנוסף ל-מ.מ.מ יש את מכון "בחן" בהמשך הרחוב. שניהם מקצועיים, מומלצים מניסיון אישי.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

הרכב נמכר לפני שהספקתי לקחת אותו לבדיקה :cry: (הייתי בצבא), למרות שבעל הרכב הבטיח שישמור אותו אחרי שאבא שלי ראה את הרכב ביום ב'.:mad2:

בכל מקרה אם מישהו שומע על רכב דומה (ב.מ.וו סדרה 3 ידנית עד 70 אלף ש"ח) במצב טוב (מצב טוב=עוד לא הרכיבו לו ג'נטים 19" וגבות. סתם!), אז בבקשה שיפנה אליי ב"ה.פ.".

אני בד"כ מתחבר רק בסופי שבוע שאני בבית.

• תוכן חדש...