Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נדבר על זה רגע, בשנתיים האחרונות אפשר לראות בכבישים התוך הערים מצלמות שלא ברור מה הייעוד שלהן. אני מדבר על אלו:

image.thumb.jpeg.d26984db04b640e0edfc2e26e3b4936c.jpeg

הן מסוגלות למדוד מהירות? הן מיועדות לאכיפה של אי שימוש בטלפון סלולרי במהלך נהיגה? חציה באור אדום?

מה הקטע שלהן ומי מסתכל על זה?

כמובן שתמיד צריך לנסוע כחוק ולא לפעול למי מה שהמצלמה יודעת או לא יודעת לעשות אבל זה מסקרן 🧐

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם

מצלמה בפני עצמה לא יודעת למדוד מהירות, זה לא בסט היכולות של מוצר שאנחנו מכירים כמצלמה.

בד"כ מצלמה לאכיפת מהירות היא בעצם מערכת שכוללת רכיבים למדידת מהירות, מערכת בקרה, ומצלמה, פשוט הרכיבים האחרים "מוסתרים" (עם המצלמות הישנות שעבדו ע"י החזר של גלי רדיו בכלל לא ראית משהו אחר אלא רק "מצלמה").

המצלמה היא רק זו שנועדה לתעד את המהירות הגבוהה, אבל מי שמודד את המהירות זה מערכת אחרת למדידת מהירות (פסי דריכה, לולאות השראה מגנטית, החזר של גלי רדיו וכו'), ובקר שקובע אם המהירות הנמדדה גבוהה מהמהירות המינימלית שנקבעה לאכיפה (והיא בד"כ שונה וגבוהה מהמהירות המותרת לאותו קטע, לדוגמה מותר 90 קמ"ש, המערכת בהכרח לא תאכוף מ-90 קמ"ש אלא יותר גבוה).

המצלמה המצולמת לא חלק ממערכת לאכיפת מהירות.

אולי שייכת ל"עין הנץ" או ל"עיר ללא אלימות" או לבקרה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...