Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שלהשיג לחמניות המבורגר  טובות מסובך משחשבתי..

ניסיתי מס' לחמניות מחברות שונות שניתן למצוא בסופרים, ביניהן לחמניות של אנג'ל "אמריקה", שהרגישו שלי כביכול

הכי איכותיות מכל מה שטעמתי, אבל עדיין לא שם, בטח לא ברמה של לחמניה כמו ב- BBB או כל רשת המבורגר טובה אחרת.

היכן באמת למצוא לחמניות איכותיות ואוויריות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל מוצרי המאפה הכי טעימים שאכלתי אף פעם לא נמכרו באריזה סגורה בסופר.

תחפש מאפיה מומלצת קרובה לבית שלך, סביר מאד שלא תתאכזב.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הלחמנייה שאתה מחפש נקראת לחמניית בריוש. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לחמניות בריוש גם קל מאוד לאפות בבית.. ואז אתה יכול לשלוט טוב יותר על הטעם בהתאם למה שאתה אוהב

יום טוב גם לך

פורסם

בורגר סאלון, מוכרים לחמניות שהם אופים במקום והן מעולות לדעתי.

לצערי אין להם לחמניות "מתוחכמות" כמו בריוש למיניהן, שזה שדרוג רציני, אבל הן מאד טעימות.

פורסם

קצביית הבית שלנו ("הקצביה של עופר" במבשרת ציון) מוכרת לחמניות המבורגרים מצויינות, שמגיעות בחבילות של 5 יח'. יש שני גדלים, ל-150 גר'  ול-220.

אין לי מושג מאיפה הוא קונה אותן. הן מגיעות בשקית שקופה פשוטה, ללא שום כיתוב, סגורה בסרט דביק. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

^מה זה הפשע נגד האנושות הזה? אני רוצה קציצה יותר גדולה כדי להשמיד את היחס בשר/לחם, לא כדי לשמור עליו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

סופר??? 

עשה סיבוב בעיר תראה מה יש למאפיות המקומיות שלך להציע.

בכפר סבא חוטפים לחמניות כאלה איך שיוצא מהתנור אז תשאל אם הם עושים (אל תראה שאין על המדף ותלך הביתה)

פורסם
לפני 13 שעות, yotams4 כתב:

^מה זה הפשע נגד האנושות הזה? אני רוצה קציצה יותר גדולה כדי להשמיד את היחס בשר/לחם, לא כדי לשמור עליו

צודק.

אנחנו משתמשים רק בקטנות, גם בשביל מי שצורך כמות בשר גדולה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 21 שעות, DBD כתב:

אתה גם יכול לרכוש לחמניות בלבד במקדונלדס.

עולות 5 ש"ח ללחמניה.

האמת שהן מאד דומות ואפילו זהות ללחמניות של אנג'ל "אמריקה". טובות, אבל עדיין לא ברמה של מסעדה..

לפני 22 שעות, SlowRide כתב:

כל מוצרי המאפה הכי טעימים שאכלתי אף פעם לא נמכרו באריזה סגורה בסופר.

תחפש מאפיה מומלצת קרובה לבית שלך, סביר מאד שלא תתאכזב.

האמת שזה גם רעיון, אני אעשה סיבוב בכמה מאפיות טובות בשכונה..

לפני 17 שעות, Igalz כתב:

לחמניות בריוש גם קל מאוד לאפות בבית.. ואז אתה יכול לשלוט טוב יותר על הטעם בהתאם למה שאתה אוהב

אפיה זה ממני והלאה, מחפש משהו מוכן :)

לפני 22 שעות, פינדר כתב:

אם אתה באיזור רחובות, נסה בדפני'ס.

טובות מאוד לטעמי.

אני מראשל"צ, רחובות יכול להיות טוב.. תודה רבה - אבדוק!

לפני 16 שעות, DubelBoom כתב:

בורגר סאלון, מוכרים לחמניות שהם אופים במקום והן מעולות לדעתי.

לצערי אין להם לחמניות "מתוחכמות" כמו בריוש למיניהן, שזה שדרוג רציני, אבל הן מאד טעימות.

מודע לכך שהם מוכרים לחמניות ב 4 שקלים, אני פחות אהבתי את הלחמניות שלהם..

לפני 13 שעות, אורי מ. כתב:

קצביית הבית שלנו ("הקצביה של עופר" במבשרת ציון) מוכרת לחמניות המבורגרים מצויינות, שמגיעות בחבילות של 5 יח'. יש שני גדלים, ל-150 גר'  ול-220.

אין לי מושג מאיפה הוא קונה אותן. הן מגיעות בשקית שקופה פשוטה, ללא שום כיתוב, סגורה בסרט דביק. 

לא מהאיזור לצערי..

פורסם
בתאריך 15.11.2021 בשעה 11:20, DBD כתב:

עולות 5 ש"ח ללחמניה.

ביקש איכות, לא הסרטן הפריך. 

spacer.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 15.11.2021 בשעה 11:20, DBD כתב:

עולות 5 ש"ח ללחמניה.

פספסתי את זה שקראתי מקודם..

מי משלם 5 שקל ללחמניה בלאי כזאת?(למען ההגינות, לא הייתי במקדונלדס למעלה מעשור וחצי) אתה יכול לקנות אחת יותר טעימה ויותר טרייה בשקל וחצי-שתיים

• תוכן חדש...