Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה למי שיודע.

כמה נתיבים מתוכננים על הגשר החדש שהתחילו בעבודות שלו בצומת גלילות (לא מחלף גלילות) שיחבר את כביש 2 מצפון לאיילון דרום?

יש לי הרגשה שבמדינת חלם כמו ארץ הקודש הולכים לבנות גשר עם שני נתיבים בלבד...מה שכמובן לא יספיק.

אז, מי יודע?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אמנם לא נסעתי שם כמה שבועות, אבל מתי התחילו לבנות? לא ראיתי שום דבר...

אפרופו, בהרחבה של איילון צפון לכיוון צומת כפר שמריהו - גם אני בהתחלה זעמתי שסללו רק 2 נתיבים.

להפתעתי התנועה שם יחסית דלילה, כך שהכביש בלאו הכי יותר "מהיר" משאר חלקי איילון.

כמה אנשים לדעתך יעברו מכביש 2 דרום לאיילון דרום?

זה גם לוקח בדיוק דקה לעשות את המעבר במחלף הסירה-שבעת הכוכבים (אלא אם מדובר על עומס כבר במיוחד).

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

צומת גלילות במתכונתה הנוכחית היא הצומת העמוסה ביותר בארץ. גם בירידה במחלף הסירה וניסיון כניסה לאיילון דרום דרך מחלף שבעת בכוכבים פקוקה כיום בשעות העומס.

הגשר עדיין לא נבנה אלא מכינים את התשתית, העליה אליו תהיה מצד ימין של הכביש היכן שהמגרשים של הקאנטרי היום. גשר עם שני נתיבים יצור האטה עליו בשעות העומס וכתוצאה מכך יצור עומס לאלו שמעוניינים להמשיך דרומה על דרך נמיר. יקרה מצב די דומה למה שקורה היום בשעות העומס ליד מחלף השלום ומחלף קיבוץ גלויות באיילון דרום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שאלתי את חברת נתיבי איילון והתשובה המוסמכת היא, שעל הגשר אכן יהיו רק שני נתיבים.

זאת ההחלטה ה-"חכמה", שהתקבלה לאחר ההליך התכנוני שבו השתתפו צוותים מעירית ת"א, עירית רמת השרון, משרד התחבורה, מע"צ ונתיבי אילון.

אכן, חכמי חלם.

דרך אגב, שאלתי אותם האם בהליך התכנוני הם לקחו בחשבון את הלקחים, שהופקו מבניית מחלף הקריות (הצ'ק פוסט) בחיפה, שדומה מאוד במהותו ובצורתו לגשר המתוכנן.

התשובה האבסורדית היתה "הפרוייקט המוזכר (מחלף הקריות) אינו מוכר לנו".

הטמטום חוגג והרשות נתונה.

פורסם
זאת ההחלטה ה-"חכמה" שהתקבלה לאחר ההליך התכנוני שבו השתתפו צוותים מעירית ת"א, עירית רמת השרון, משרד התחבורה, מע"צ ונתיבי אילון.

אתה באמת מצפה שיעלה משהו חכם בישיבה שאלו הם משתתפיה ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אגב, כבר מדברים על מעקף בכיוון צפון שעלול לגרום לסגירת סטקיית לויקו מושיקו (הופיע במקומון בשרון).

למישהו יש פרטים?

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
יש לי שאלה למי שיודע.

כמה נתיבים מתוכננים על הגשר החדש שהתחילו בעבודות שלו בצומת גלילות (לא מחלף גלילות) שיחבר את כביש 2 מצפון לאיילון דרום?

יש לי הרגשה שבמדינת חלם כמו ארץ הקודש הולכים לבנות גשר עם שני נתיבים בלבד...מה שכמובן לא יספיק.

אז, מי יודע?

שאלה רטורית.

ברצינות.

אל תגיד לי שחשבת שיבנו גשר עם יותר מ-2 נתיבים...

שאלתי את חברת נתיבי איילון והתשובה המוסמכת היא, שעל הגשר אכן יהיו רק שני נתיבים.

זאת ההחלטה ה-"חכמה", שהתקבלה לאחר ההליך התכנוני שבו השתתפו צוותים מעירית ת"א, עירית רמת השרון, משרד התחבורה, מע"צ ונתיבי אילון.

אכן, חכמי חלם.

דרך אגב, שאלתי אותם האם בהליך התכנוני הם לקחו בחשבון את הלקחים, שהופקו מבניית מחלף הקריות (הצ'ק פוסט) בחיפה, שדומה מאוד במהותו ובצורתו לגשר המתוכנן.

התשובה האבסורדית היתה "הפרוייקט המוזכר (מחלף הקריות) אינו מוכר לנו".

הטמטום חוגג והרשות נתונה.

מעניין כמה מיליארדים זה יעלה הפעם למשלם המיסים...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היו צריכים לטפל בצומת הזה מזמן!

אחד הצמתים החשובים ביותר במדינה, ומהעמוסים שבהם.

לדעתי היה עדיף לשקע (לחלוטין, סגור, מנהרה, לא פתוח כמו בכפר שמריהו) את התנועה מדרום לצפון (בלי מצפון לדרום). זה יאפשר תנועה זורמת של שלושה נתיבים, ואולי אפילו יאפשר הרחבה ל-4 נתיבים מצפון למזרח.

יש להם שפע של מקום לבנות שם מעקף זמני על השטח שפעם היה פי גלילות, והשטח הריק שמדרום לקאנטרי.

הפניה מכביש 2 לדרום אל 5 למזרח היא פניה עמוסה במשאיות כבדות.

אני לא חושב שזה חכם להעלות משאיות כאלה על גשר בסיבוב. ועוד גשר של שני נתיבים.

פורסם

שמתם לב כמה התמונה של המחלף, לפני ואחרי, נראית פסטורלית? איך מבנים מסויימים הפכו לגבעה ועליה חורשה תמימה?

פורסם
שמתם לב כמה התמונה של המחלף, לפני ואחרי, נראית פסטורלית? איך מבנים מסויימים הפכו לגבעה ועליה חורשה תמימה?
לקחת לי את המילים מהגבעה:wink: או את העצים מהחורשה...

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

:hihi: כן.. אני מקווה שבגשר החדש שיבנה יהיו מפרצי חניה, שניתן יהיה לעצור בצד ולהתרשם מיופיין של החורשות האמורות ממעוף הציפור ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מצויין!

עכשיו יש סיבה ביטחונית למנוע את הקטסטרופה התעבורתית שהולכת להתרחש שם אם יבנו את הגשר הדו נתיבי המטופש הזה!

• תוכן חדש...