Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו יש סיבה ביטחונית למנוע את הקטסטרופה התעבורתית שהולכת להתרחש שם אם יבנו את הגשר הדו נתיבי המטופש הזה!

אני די בטוח שכמעט כל קטסטרופה שלא יבנו שם, תיהיה טובה הרבה יותר ממה שיש שם היום.

כל כך הרבה תנועה שמצטלבת מכל כך הרבה כיוונים, וקשה לקבוע מי יקבל את העדיפות על הצומת. מצד אחד - בכביש 2 יש תנועה גדולה מאוד של מכוניות. מצד שני - גם כביש 5 לא תומן ידו בצלחת. ומצד שלישי - אי אפשר לייבש את הבאים מכיוון דרך נמיר (וגם שם יש לא אחת פקק מטורף) או את הבאים מכיוון הים.

למרות שדעתי, אם יהיה חיבור טוב מהגשר לנתיבי איילון, לא אמורים להיות שם יותר מדי פקקים..

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני די בטוח שכמעט כל קטסטרופה שלא יבנו שם, תיהיה טובה הרבה יותר ממה שיש שם היום.

כל כך הרבה תנועה שמצטלבת מכל כך הרבה כיוונים, וקשה לקבוע מי יקבל את העדיפות על הצומת. מצד אחד - בכביש 2 יש תנועה גדולה מאוד של מכוניות. מצד שני - גם כביש 5 לא תומן ידו בצלחת. ומצד שלישי - אי אפשר לייבש את הבאים מכיוון דרך נמיר (וגם שם יש לא אחת פקק מטורף) או את הבאים מכיוון הים.

למרות שדעתי, אם יהיה חיבור טוב מהגשר לנתיבי איילון, לא אמורים להיות שם יותר מדי פקקים..

בשביל שיהיה "חיבור טוב" צריך שלמתכננים יהיה די הרבה שכל וראיה טובה מספיק לעתיד, מה שכנראה אין למתכננים של הפרוייקט הזה...

פורסם

בטח קודם יבנו ת'גשר(לפועלים בטח לא יהיה סיווג ביטחוני..)ואז לא יפתחו אותו שנה כי יהיה צורך לבנות קיר שיסתיר ת'חורשה....דרך אגב מי שמשרת פה בחורשה שיסתכל לעצמו על התג... חורשה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני מנחש שקודם יבנו את הגשר (עם 2 נתיבים), יפתחו אותו ויגלו שזה לא מספיק, יתחילו לעשות שיפוץ, יסמנו נתיבים בכתום ויזיזו אותם כל יומיים, וב-2011 יפתחו אותו מחדש במתכונת של 3 נתיבים צרים במיוחד ללא שוליים (ע"ע מחלף שמריהו/רבין בכביש החוף)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לכל המקטרגים

במקביל לבניית הגשר חברת נ"א ממשיכים את עבודות הסלילה לכיוון צפון וההתחברות בין הכבישים תהיה בכביש החוף באיזור נתניה, והנוסעים מכיוון צפון יכנסו לנ"א כך שלא יצרכו להגיע לגלילות.

פורסם

אולי מישהו יעשה את מה שנהוג בעולם, לקחת קבלן גדול, אחד שנותן אחריות על הכביש...

מישהו שיתכנן את זה בצורה אופטימאלית, עם ראיה לעתיד, ולא מהנדסי מע"צ שיושבים לתכנן את זה אחרי לילה של חגיגות ושתיה מרובה על המיליונים שהם הולכים לעשות על חשבון האזרח :?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...