Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשישי בזמן רוורס נתקעתי בטמבון של מישהו שהיה מאחורי.

זו הייתה מכה מאוד קטנה, יצאתי החוצה והסתכלנו אם קרה משהו.

זה היה נראה שאין כלום, אבל הבאתי לו את הפרטים שלי בכל מקרה, וצילמתי את הטמבון.

הוא שלח לי היום הודעה שהוא בדק על תיקון של צבע, ושהעלות היא כ500 שקל. (פס תחתון של הטמבון)
הוא כתב לי שאם הרכב לא היה חדש הוא לא היה רוצה לתקן, אבל בגלל שהרכב חדש זה חשוב לו.
מהתמונות שצילמתי, ומה שראיתי, זה נראה שממש אין כלום שם, כלומר אני לא בטוח אם אני מבחין בזה בתמונה, ואחרי שזה קרה, מהסתכלות מאוד נקודתית היה ספק אם אחת הנקודות שם בקצה השמאלי של הטמבון, שכנראה בגודל של סיכה בערך, היא לא לגמרי בצבע האפור אלא עם מכה קטנה. 

ברור לי שזו זכותו לדרוש שהרכב יהיה "במצב חדש" מאחר וזה לחלוטין באשמתי (ובאשמת הולך הרגל שקפץ לי באדום), אבל אני באמת ובתמים בכלל לא בטוח אם יש איזו מכה לתקן שם ושהוא לא סתם עושה עלי סיבוב. כלומר בכל תמונה לא נראה לי ניתן להבחין בזה, האם זה מספיק כדי לטעון שאני לא מוכן לשלם לו על זה?
אין לי שום רצון "להתנער" מאחריות, אבל גם המכה נראה שאינה קיימת, אז אני באמת לא בטוח מה לעשות.

פורסם

האם צילמת את הנזק?

500 ש"ח זה סכום לתיקון קטן מאד, ויתכן שאתה, שאינך בעל מקצוע, לא תבחין בנזק כה קטן בלי הדרכה של פחח או שמאי.

אם מדובר ברכב (כמעט) חדש סביר שהוא לא "עושה עליך סיבוב" של תיקון נזקם אחרים, אלא מתקן את הנזק שאתה גרמת. תחשוב על כך שהבחור צריך להגיע למוסך, להשאיר שם את הרכב לפחות ליום (ולהתנייד באמצעים אחרים), וכמובן לשלם לפחח תמורת שעות עבודה וחומרים. אולי זה יתן לך איזה פרופורציות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, sperial כתב:

האם צילמת את הנזק?

500 ש"ח זה סכום לתיקון קטן מאד, ויתכן שאתה, שאינך בעל מקצוע, לא תבחין בנזק כה קטן בלי הדרכה של פחח או שמאי.

אם מדובר ברכב (כמעט) חדש סביר שהוא לא "עושה עליך סיבוב" של תיקון נזקם אחרים, אלא מתקן את הנזק שאתה גרמת. תחשוב על כך שהבחור צריך להגיע למוסך, להשאיר שם את הרכב לפחות ליום (ולהתנייד באמצעים אחרים), וכמובן לשלם לפחח תמורת שעות עבודה וחומרים. אולי זה יתן לך איזה פרופורציות.

ממה שהבנתי ממנו אין נזק מבלבד תיקון צבע.
אין ספק ש"יצרתי לו" צרות שאני מרגיש איתן לא בנוח, ולוקח עליהן אחריות.

אבל עדיין, אם אני בעצמי איני מסוגל להבחין במכה, אני לא בטוח אם אני צריך לשלם עליה משהו בכלל..

מצד אחד אני לחלוטין לא רוצה להתנער מנזק שגרמתי, מצד שני אני באמת לא רואה נזק - ולא בטוח מה עושים במקרה כזה.

WhatsApp Image 2021-10-31 at 16.34.28.jpeg

WhatsApp Image 2021-10-31 at 16.34.44.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Echrom
פורסם (נערך)

אני רואה איזו מכה זעירה למטה משמאל, בדיוק בגבול בין האור והצל, איפה שגם חסר קצת אבק. האמת - יכולה להיות גם מכת מדרכה. באמת צריך זכוכית מגדלת כדי לראות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

אני רואה איזו מכה זעירה למטה משמאל, בדיוק בגבול בין האור והצל, איפה שגם חסר קצת אבק. האמת - יכולה להיות גם מכת מדרכה. באמת צריך זכוכית מגדלת כדי לראות.

זה בערך המצב. אני חושב שזו המכה המדוברת, ולדעתי ראיתי אותה בזויות מסוימות גם באותו יום..

ועדיין, זה נשמע לי לא סביר לחלוטין לצפות תיקון על דבר כזה. 

מה דעתכם? מה עושים במקרה כזה?

• תוכן חדש...