Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מקרה ספציפי שקרה לחברה שלי ואני מתלבט האם כדאי להפעיל ביטוח או לסגור בנינו.

חברה שלי גילחה רכב כשהיא ניסתה לעבור נתיב - היא האשמה בתאונה.

הבחור ברכב הפגוע הסכים לבדוק אופציה לתקן את הרכב במוסך פחחות באופן פרטי ושנשלם לו את הנזק שנגרם לרכב.

הוא שלח לי היום את הצעת המחיר שקיבל במוסך פחחות.

יישור 2 דלתות + כנף אחורית צד שמאל:800

צבע בתנור:2800

סה"כ הנזק (אחרי מע"מ):4212 ש"ח.

לרכב יש ביטוח צד ג' אבל אני לא יכול לדעת בכמה תעלה הפרמיה במשך 3 השנים הבאות (כרגע בעלת הרכב עם עבר נקי של 3 שנים אחורה), בנוסף, לפי תנאי הפוליסה יש השתתפות עצמית של 1680 ש"ח.

אני מתלבט מה יצא לי כלכלית יותר זול, האם אחרי שאשלם לביטוח 1680 שקל השתתפות עצמית + פרמיה "יקרה" במשך 3 שנים לא תעלה לי יותר? 

תודה

רועי.

פורסם

בתנאי הפוליסה אמור להיות רשומה ההתיקרות במידה ויש תביעה.

אם ההתייקרות שלה לשנה מעל 844, כלכלי בפריסה ל3 שנים יהיה יותר זול לשלם " מתחת לשולחן". (חישוב מהיר: מחיר תיקון רגיל 4,212 השתתפות עצמית 1,680 הפרש של 2,532 שבחלוקה ל3 יוצא 844)

• אהבתי 1

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

ההתייקרות מחולקת על פני 3 שנים, והיא יורדת ככל שאתה מתרחק מהתביעה.

בקש מסוכן הביטוח הערכת ההתיקרות (זו הערכה, כי היא אחוזית ותלויה במחיר הביטוח הבסיסי, שיכול להשתנות גם הוא).

בנוסף - יש עניין שבמקרה תביעה נוספת בשנתיים הבאות אתה עלול להיות מסורב ביטוח. איך לתמחר את הסיכון הזה? עניין אישי לגמרי.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

בנוסף - יש עניין שבמקרה תביעה נוספת בשנתיים הבאות אתה עלול להיות מסורב ביטוח. איך לתמחר את הסיכון הזה? עניין אישי לגמרי.

לא רק אחרי 3 תביעות? הבחור ציין עבר נקי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, yoni162 כתב:

לא רק אחרי 3 תביעות? הבחור ציין עבר נקי.

מה דעתך על עבר נקי של מעל 10 שנים. ואז לרוע מזלי עשיתי שתי תאונות שנה לאחר שנה, הראשונה עם רכב נוסף השניה עצמית.

ואז... נוכחתי לדעת כמה קשה למצוא מבטח ובכמה קפץ הביטוח.

פורסם

לפני 10 דקות, Ron Poh כתב:

מה דעתך על עבר נקי של מעל 10 שנים. ואז לרוע מזלי עשיתי שתי תאונות שנה לאחר שנה, הראשונה עם רכב נוסף השניה עצמית.

ואז... נוכחתי לדעת כמה קשה למצוא מבטח ובכמה קפץ הביטוח.

אשמח אם תוכל לשתף קצת פרטים לגבי התאונה ועלויות ביטוח לאחר התביעה הראשונה (אם נוח לך כמובן) כאן או בפרטי.

אני כרגע די נוטה לסגור את זה בלי לערב ביטוח, אני לא סגור אבל מרושם כללי ניראה שהשתתפות עצמית + העלאת הפרמיה ל3 שנים תעלה פחות או יותר אותו הדבר כמו לסגור את העניין בנינו, אני עדין לא הספקתי לברר מול חברת הביטוח.

פורסם (נערך)

לא זוכר מספרים, התאונות היו לפני חמש ושש שנים בהתאמה.

יותר חשוב מעליית מחיר הביטוח היה הקושי למצוא חברה מבטחת.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • אהבתי 1
פורסם

לפני 8 שנים היו לי שתי תאונות עם אותו רכב בתוך 6 חודשים. למזלי הראשונה שולמה על ידי צד ג'. אבל, בכל זאת, יש משהו שנקרא "חוק הסריות", ולא כדאי ליפול כקורבן שלו.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני כמה חודשים פורסם שרשות שוק ההון החליטה על כמה שינויים בפוליסות ביטוח הרכב. אחד מהם, שתביעה עד גובה של 5000 ש"ח לא תירשם בהיסטוריית התביעות.

תנסה לברר עם חברת הביטוח אם אכן כך.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, itzik123 כתב:

לפני כמה חודשים פורסם שרשות שוק ההון החליטה על כמה שינויים בפוליסות ביטוח הרכב. אחד מהם, שתביעה עד גובה של 5000 ש"ח לא תירשם בהיסטוריית התביעות.

תנסה לברר עם חברת הביטוח אם אכן כך.

האמת שאם בבדיקה פרטית מול הפחח יצא 4200 אני מאמין שדרך הביטוח הסכום יעבור את ה-5 כי בד"כ הסכומים של התביעות שם גבוהות דרסטית מהצעות תיקון של פחחים שהולכים אליהם באופן פרטי.

לפני כשעה, sperial כתב:

לפני 8 שנים היו לי שתי תאונות עם אותו רכב בתוך 6 חודשים. למזלי הראשונה שולמה על ידי צד ג'. אבל, בכל זאת, יש משהו שנקרא "חוק הסריות", ולא כדאי ליפול כקורבן שלו.

מה זה חוק הסריות? ואיך זה הגיוני שתביעה ששולמה ע"י צד ג' פגעה לך בעבר הביטוחי הרי אתה לא אשם (לא?) 😐

עריכה אחרונה על ידי Roy142
פורסם (נערך)

"חוק הסריות" אינו משהו אמיתי אלא איזו אמונה טפלה.  הרעיון הבסיסי הוא שכשקורה משהו נדיר הוא יקרה פעמיים או שלוש ברציפות

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...