Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה מה שקורה שאין ABS (סרטון)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, אם זה קשור למכוניות - למה באוף טופיק?

דבר שני, אני חושב שזה כבר היה כאן, וזה גם לא ממש קשור ל-ABS - מדובר במכונית ראלי הרי...

בכל מקרה, שלח לי ה"פ, אני אדאג לאפשר לו גישה זמינה יותר מעל גבי הרשת, 25 הורדות לשבוע זה כלום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פאק, ליהיות תקוע בתוך רכב ראלי (..מקובע בתוך הבאקט עם החגורות מרוצים..) הפוך כשמים מציפים את הרכב מהראש מטה..

איזה תרחיש מפחיד..

hope for the best, expect the worse.

פורסם

מה הקשר ל ABS ?:screwy:

אין לשום אוטו ראלי ABS .מה שקרה הסירטון שהנהג ניכנס לפניה יותר מידיי מהר .

גם נהגים ברמה גבוה מאוד עושים ליפעמים טעויות סך הכול בן-אדם

מיכאל

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
וואי מפחיד מאוד , איך הם נלחצים שהמים עם הבוץ מציפים אותם . אימלה :|

אבל עדין לא הבנתי מה הקשר ABS ,חחחח !

ABS היה מונע אל נעילת הגלגלים ומאפשר לרכב לפנות שמאלה.

dirty old man

need love too

פורסם
ABS היה מונע אל נעילת הגלגלים ומאפשר לרכב לפנות שמאלה.

לא נראה לי שזה היה עוזר לו במקרה הזה...

הוא נכנס לפניה מהר מידי הוא היה צריך להתחשב בעובדה שכביש רטוב ולהאט

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ABS עובד בצורה הבאה : שהוא מזהה נעילת גלגל הוא מפחית מעוצמת הבלימה...בכביש כזה רטוב ובוצני....כל נגיעונת בבלמים נועלת את הגלגלים ככה ששום איי בי אס לא היה עוזר לו זה סתם היה מפמם למוות ומוציא את האוטו מהאיזון שגם ככה במצב כזה נמצא בקשיים....

פורסם

אין קשר בכלל.

גם אם היה ABS זה לא היה עוזר במהירות הגבוהה הזאת , תנאי הדרך וסגנון הנהיגה הנ"ל.

שם אחר לסירטון: "איבוד שליטה ברכב ראלי עד כניסה לנחל בוץ (שגם ABS לא היה מונע אותו)" .:wink:

פורסם
אין קשר בכלל.

גם אם היה ABS זה לא היה עוזר במהירות הגבוהה הזאת , תנאי הדרך וסגנון הנהיגה הנ"ל.

שם אחר לסירטון: "איבוד שליטה ברכב ראלי עד כניסה לנחל בוץ (שגם ABS לא היה מונע אותו)" .:wink:

אפשר גם לתת לו שם כזה:"מה לקחת לטיול בטבע? מיטריה, מעיל, כפפות ו.... שנורקל" :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...