Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האצבק 5 דלתות קומפקטי עד 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

אודה אם תוכלו למקד אותי בבחירת רכב חדש. הדרישות שלי: 

מרכב - העדפה להאצ'בק 5 דלתות קומפקטי. 

מנוע והתנהגות כביש - חשוב שיהיה מהנה ונוח לנהיגה. הרבה אהדה למנוע טורבו עתיר מומנט ומתלה אחורי רב-חיבורי. נסיעה אחרונה בקורולה היברידית הסתיימה באכזבה קשה מחולשת המנוע. גיר - רצוי אוטומטי אבל גם רובוטי בא בחשבון. 

אופי נסיעות: חצי בעיר חצי בינעירוני. כאמור, התנהגות מוטורית חשובה יותר מחסכון בדלק. 

חשוב - בקרת שיוט אדפטיבית

חשוב - חלון גג / סאן רוף

גיל הרכב - חדש או עד 3 שנים

תקציב - כ-130 אלף ₪

רכבים קודמים במשפחה: אוקטביה ו-i30

פורסם

הונדה סיוויק האצ'בק 1.5 טורבו, דגם ספורט פלוס(בשביל הסאנרוף)

פורד פוקוס ST האצ'בק 2014. (ידנית 250 כ"ס)

הונדה סיוויק ספורט פלוס 1.5 טורבו 2018. (אוטומט 182 כ"ס)

פורד פוקוס האצ'בק 1.6 2007, 2010, 2012. (אוטומט 105-125 כ"ס)

פורסם (נערך)

אני ללא ספק ממליץ על המאזדה 3 ספיריט שתהיה ברמה גבוהה מאוד, אך בלי מנוע טורבו, כח לא חסר לרכב,  והרכב די נוח ומפנק, תעשה נסיעת מבחן,

אם לא הספיק לך, תוכל למצוא לאון FR הדגם היוצא מנוע 1.5 טורבו, כזאת למשל , ואין לי מושג איך הנוחות ברכב הזה

https://www.yad2.co.il/s/c/5msgozrr

או גולף קומפורטליין פלוס 1.5 טורבו שכוללת אפילו לוח שעונים דגיטלי שלדעתי עדיפה על הלאון מבחינת איכות ונוחות, כזו:

https://www.yad2.co.il/s/c/gxf06uci

בהצלחה.

(גילוי נאות, אין לי כל קשר למוכרים או לרכבים)

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
  • תוכן חדש...