Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת VOLVO S60

agavello
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מזל שהוקפץ,  פספסתי את ההודעה שלך.  

נראה שקנית רכב במצב מצוין שמתאים מאוד לצרכים שלך ועונה על כל הציפיות. 

מצוין שעשית שעורי בית ורכשת את הדגם המומלץ.

ממליץ בחום לא להתפשר על נושא הטיפולים ולהקפיד על השמנים והמסננים המתאימים בלבד.

סע בדרכים טובות!

S60 Rdesign

פורסם (נערך)

היה לי S60 קינטיק. אותו מנוע אבל בלי הפוזה של רכב ספורט.

כללית, אוטו מאכזב.

1: מנוע נשמע כמו דיזל - רועש ולא חלק. לא נעים. צריכת דלק סבירה בנסיעה עדינה. כבדה ברגל כבדה.

2: מנוע פחות חזק מהנתונים. גיר לא חלק לפעמים. עצור סע גס.

3: נוחות נסיעה מאכזבת, וזה על צמיגים צנועים.

4: רעש כביש מוגזם לאוטו ברמה הזאת.

5: צריכת שמן.

6: ריפוד ולוח שעונים פשוט מידיי.

7: אין גלגל חליפי

מה טוב ?

כיסא מעולה.

גודל סביר

איכות טובה.

מחיר טוב (חדשה ב 200 אלף).

עריכה אחרונה על ידי נר4
פורסם (נערך)

אתה אולי מדבר על הדגם הישן ,לפני 2014.

אני נהגתי על הדגם החל מ2014 ,גם ברמת הגימור הבסיסית ,וכל מה שרשמת רחוק מהמציאות ככה שאני בטוח שאתה מדבר על הצורה הישנה מאד.

agavello תתחדש.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

הי חברים

אכן, פוסט פורסם וירד למטה. אצלם תמונות - רכב לא נקי כרגע :). 

בגדול, נוסע 80% על SPORT, דלק 9.5\100. רכב נסע 5000 ק''מ בחודש וחצי

עשיתי נסיעה גם של 3 שעות רצוף (פקקים וזה) - לא עייף, לא גב ולא נעליים, נוח ומושלם. 

החלפתי 4 צמיגים לCONTISPORT3, סביב 1000 לצמיג, נהיגה עוד יותר נוחה ומהירה ממה שהיה

זה רכב עם קטע, הוא לא נראה ספורטיבי או משהו משוגע, אבל PUFF - וכולם מאחור, gets me every time

מה שאני לא אוהב זה רק הכנסה של מפתח לחריץ בתחילת נסיעה, מעבר לזה שליטה ממש טובה, מחזיק כביש בסיבובם. רעש מנוע ממש טוב לאוזן ורכב אף פעם לא מתאמץ ומעביר הילוכים בצורה שלא שמים לב ותמיד (תמיד) יש כוח

אגב לגבי דשבורד מרכזי - אני מאד נהנה לעבוד איתו, הכל נוח, נגיש, קרוב וקל לתפעל בנסיעה. דווקה טאץ' ענק פחות אוהב (סימני אצבע וכאלה). להפך - זה נראה סולידי ומוצק, חומר נעים למגע וגם ים אלומיניום מסביב(קר). מה עוד צריך?

פורסם

רכב פגז, נהדר למי שנוסע הרבה.. חכה ההתלהבות שלך קצת תרד(גם אני הייתי שם) ותראה את צריכת הדלק שלך משתנה בקלות ל 1-11.5, 1-12..

ובכללי אני מאוד אוהב את הבידוד רעשים של הרכב,מושבים תומכים והכל מרגיש מוצק ומורכב היטב.

לרעה לדעתי זה הבגאז הקטנציק חח כאילו רכב ייחסית גדול ובגאז שמבייש רכבים קטנים ממנו, חוץ מהבגאז באמת שאין לי עוד חיסרון כאילו אפשר להגיד גלגל ספייר אבל מצד שני ברכב הקודם עשיתי מערכת גז והגלגל ספייר עף למחסן ל 90% מהזמן וכן יש ערכה לניפוח גלגלים וכמובן חיישן שמראה לך על חוסר אוויר..

בקשר למולטימדיה חשוב לזכור שדגם הקינקטק הגיע עם מסך קטן יותר שזה בטוח פוגם בחוויה, גם אני ייחסית מסופק מהמולטימדיה, כן מרגיש לי מיושן אבל נוח לתפעול ועובדת באיכות גבוהה(אבל כן מרגיש מיושן, פשרה..)

עכשיו בקשר לתיקון סטייה מנתיב רק אגיד שבהתחלה גם לי היה קצת מוזר אבל עם הזמן התרגלתי והיום לא אוותר עליה בשום רכב.. אני שמח שהיא שם ביחד איתי מסתכלת תמיד ואם מרגישה צורך לדחוף קטנה אז כן סומך עליה ואני גם נמצא שם אז הכל טוב, לא מוותר על המערכת הזו.

קרוז קונטרול גם ממליץ להתרגל כי זה פשוט נוח יותר.. לשבת בנוח עם הרגליים, פחות מתוח ויותר נינוח קיצר ממליץ להתרגל.

סע בדרכים טובות ותהנה:) מחכים לתמונות

פורסם

תתחדש נשמע בחירה מצויינת. 

אני גם חושב לוותר על הליסינג לטובת רכישה של רכב פחות "אפור" אחד הרכבים שעניינו אותי זה הs60 אבל מודה שדי נרתעתי מעלויות האחזקה שציינת פה לכן אני אעקוב אחרי הפוסט ואשמח אם תעלה עדכונים מדי פעם. 

אגב, כתבת יפה ולעניין.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 21 שעות, daniel204 כתב:

תתחדש נשמע בחירה מצויינת. 

אני גם חושב לוותר על הליסינג לטובת רכישה של רכב פחות "אפור" אחד הרכבים שעניינו אותי זה הs60 אבל מודה שדי נרתעתי מעלויות האחזקה שציינת פה לכן אני אעקוב אחרי הפוסט ואשמח אם תעלה עדכונים מדי פעם. 

אגב, כתבת יפה ולעניין.

האמת הוא קצת הגזים.. אני מטפל גם במורשה והאמת אהבתי שאתה יכול להיכנס לאתר שלהם ולראות את מחירי הטיפול לפי הקמ של הרכב .. חשבתי לרשום כמה העלויות טיפולים אבל מיותר.. מוזמן להיכנס לראות כמה היבואן מבקש.. נגיד טיפול הבא שלי אמור לעלות סביבות ה 1200+- (לא זוכר בדיוק), טיפול לפני זה כלל פילטר דלק ועלה נראלי 1900+- לא הכי זוכר(קבלה עדיין באוטו) אבל באמת שהכל כתוב באתר של היבואן

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...