Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראות צד מגדילות - למה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ערב טוב,

לא מזמן רכשתי ניסן אלטימה 2014 (האמריקאית האחרונה לפי מה שהבנתי )

והיא מגיעה עם מראות צד מגדילות.

מישהו יודע להגיד למה?

אני מודה שזה גורם לי להרר יותר אם בטוח לעבור נתיב ומאוד מקשה בחניות

אני מנסה לפצות על זה שאני יודע שהרכב לצידי או המדרכה היא רחוקה יותר ממה שהיא מופיעה ואני לא חושב שזה חישובים שאני אמור להתמודד איתם תוך כדי

אז מעבר להסבר, שזה יהיה מעולה

יש מישהו שמצא גם מראות רגילות לרכב הזה חח ?

תודה מראש  :)

פורסם

גם אצלי זה קיים ואשתי מאוד התקשתה להתרגל לזה. ראיתי גם מי שכתב שאפשר להחליף לזכוכית רגילה, אבל אצלי יש על המראה משולש אזהרה אדום שנדלק כשרכב נמצא לידי (אזהרת שטח מת, או משהו כזה) אז השאלה היא אם בזכוכית הרגילה יהיה את זה גם.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

עשיתי בזמנו נסיעת מבחן בפורסטר ספורט החדשה,

הגיעה עם מראת נהג כזו,

נוראי זה אנדרסטייטמנט,

בדקתי בכל רכב שהתעניינתי מאז אם יש מראות אמריקאיות,

זה היה דיל ברייקר מבחינתי.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 36 דקות, outlander כתב:

גם אצלי זה קיים ואשתי מאוד התקשתה להתרגל לזה. 

לפני 26 דקות, outlander כתב:

קצת נסחפת, לא?

כנראה שיש אנשים שלא מוכנים או לא רוצים או לא יכולים להתרגל לזה. האמת, כל עוד יש אופציות אחרות לרכבים ללא מראות בתקינה אמריקאית, גם לא חייבים ( כל עוד לא התחתנו איתך או עם הכינוי שלך ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה שמצחיק הוא שהמראה בצד של הנהג לא מגדילה. התקינה האמריקאית מחייבת שהיא תהיה מראה של 1 ל1 ללא עיוותים.

אנחנו פשוט רגילים למראות מקטינות.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם
בתאריך 2.9.2021 בשעה 09:39, Super_T כתב:

עשיתי בזמנו נסיעת מבחן בפורסטר ספורט החדשה,

הגיעה עם מראת נהג כזו,

נוראי זה אנדרסטייטמנט,

בדקתי בכל רכב שהתעניינתי מאז אם יש מראות אמריקאיות,

זה היה דיל ברייקר מבחינתי.

אתה צודק במליון אחוז. אני גם נהגתי הרבה פעמים ברכב הזה ספציפית במסגרת עבודה קודמת שלי. מעבר לקושי התמידי להבין בצורה מדוייקת איפה בדיוק נמצא הרכב שאני רואה במראה השמאלית (מאד מקשה באיילון למשל בהשתלבויות), הייתה לי סיטואציה מאד מרגיזה שמתאימה יותר לנהג חדש ולא לנהג מיומן כמוני (ואני בהחלט מחשיב את עצמי כנהג מיומן) ואותה סיטואציה גרמה לי באמת להבין שלעולם לא הייתי מוכן לרכוש רכב עם מראה כזו, זה כשל בטיחותי מהשורה הראשונה. 

למי שמעניין מה הייתה הסיטואציה, זה שנאלצתי לבלום בלימת חירום ממש בגלל שהודות למראה, חשבתי שהרכב שמצד שמאל שלי, ננהג בידי נהג בנזונה שלא נותן לי להשתלב שמאלה לקראת נתיב חסום בידי סתם נהג אחר מטומטם שעומד על הנתיב (אגב, אם הייתי שוטר, זו התופעה המרכזית שהייתי נלחם בה בכביש, כל אלה שחושבים שזה לגיטימי לגמרי לחסום נתיב כי בא להם לקנות משהו באיזו חנות וכו'). בפועל, התרגזתי ממש על אותו נהג שכביכול חשבתי שלא נותן לי להשתלב וגם צפרתי לו וסימנתי לו בעצבים,  הוא עבר אותי ולא כל כך הבין למה נלחצתי ולא השתלבתי. ייאמר שהוא לא באמת היה רחוק ממני אלא די קרוב כבר לכנף השמאלית אבל בתכלס כנראה שהוא לקח בחשבון שאני רוצה להשתלב ונתן לי בתכלס. בגלל שלא השתלבתי, נאלצתי לבלום בחוזקה כדי לא להיכנס באותו אידיוט שעומד בנתיב. זו סיטואציה נדירה מאד שקרתה לי, סיטואציה של "אי זרימה" בתנועה ואני לגמרי מייחס את זה למראה המטומטמת. בגלל זה אני מבין לגמרי שזה יכול להיות דיל ברייקר.

פורסם

לפני כשבועיים נהגתי בשברולט מאליבו מהשכרה וגם בה יש את המראות האלו,

מזלי שההשכרה הייתה ליום אחד.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

נורא. שבוע על מאליבו חלופית הרגיש כמו נצח. טוב שהיה ניסיון כזה עם המאליבו, כי זה לגמרי דיל ברייקר.

פורסם

וואלה, בזמן האחרון אני די חושש להשתלב בנתיב השמאלי ועכשיו אני מבין שהמראה גורמת לזה. גם המשולש האדום העצבני שמהבהב ומתריע על רכב משמאל.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לא מכיר אישית את עניין המראות, אבל איך לעזאזל עדיין ממשיכים בארה"ב עם הדביליות של הוינקרים האדומים?...

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, outlander כתב:

וואלה, בזמן האחרון אני די חושש להשתלב בנתיב השמאלי ועכשיו אני מבין שהמראה גורמת לזה. גם המשולש האדום העצבני שמהבהב ומתריע על רכב משמאל.

אם יש רכב משמאלך אתה אכן צריך לחשוש להשתלב.

לפני 30 דקות, אליה כתב:

לא מכיר אישית את עניין המראות, אבל איך לעזאזל עדיין ממשיכים בארה"ב עם הדביליות של הוינקרים האדומים?...

לאט לאט זה עובר לאמריקאים. בטסלה שלי יש פנסי איתות אדומים אבל כבר ראיתי על הכביש כאלו עם פנסי איתות אחוריים צהובים. כך גם אצל יצרנים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • תוכן חדש...