Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראות צד מגדילות - למה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, eladts כתב:

אם יש רכב משמאלך אתה אכן צריך לחשוש להשתלב

אינני צריך לחשוש כשהמרחק מאפשר השתלבות בטוחה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
לפני שעתיים, outlander כתב:

אינני צריך לחשוש כשהמרחק מאפשר השתלבות בטוחה.

אם הנורה מהבהבת או שאין מספיק מרחק להשתלבות בטוחה (בלי לסמוך שהנהג שמשמאלך יבלום) או שהמערכת ברכב לא מכוילת כמו שצריך.

פורסם

היא בסדר, היא מהבהבת כשהרכב השני ממש מאחוריי (בנתיב השמאלי). זה קורה במהירות כי אני מציץ במראה ולא מספיק לעכל מה שאני רואה (כי אני לא רגיל למראה הזאת, שלא מקטינה) וכל זה מבלבל אותי, ובינתיים הרכב כבר מגיע לאיזור שלא מאפשר לי עקיפה בטוחה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
לפני 11 שעות, eladts כתב:

בטסלה שלי יש פנסי איתות אדומים אבל כבר ראיתי על הכביש כאלו עם פנסי איתות אחוריים צהובים.

זה לא צהוב. זה אדום סיני

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מראות אמריקאיות לא מגדילות. בעצם, זה הפוך - מראות אירופאיות (כמו שיש ברוב הרכבים בישראל) מקטינות. 

בצפון אמריקה, התקינה חייבה בהתחלה ששתי מראות צד לא ישנו ולא יעוותו את המשתקף בהן בשום צורה. לכן הותקנו תמיד מראות שטוחות. 

אחרי כמה זמן, הוחלט לבטל את הדרישה הזו מהמראה הימנית, אבל מראת הנהג עדיין צריכה להיות שטוחה. 

זה מאוד מציק, במיוחד כששתי המראות שונות אחת מהשנייה, אבל אחרי כמה שעות נהיגה מתרגלים לזה. זה לא הופך להיות טוב, אבל מתרגלים. בכל מקרה, אם יש אפשרות להחליף למראת קמורה, הייתי עושה את זה. באשר לנוריות ניטור שטחים מתים, זה בסך הכל "חיתוך" של החומר מחזיר האור במראה. אני מניח שיש מראות שמגיעות עם החיתוך הזה "מובנה". 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...