Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני שואב את הרכב עם דייסון אלחוטי. הוא די עוצמתי ועושה עבודה מצויינת, הבעיה שהוא מוגבל בזמן שאיבה ותמיד נגמרת לי הסוללה לפני גמר העבודה, ובנוסף במשך כל העבודה אני "מתקמצן" על זמן ההפעלה שלו.

האם יש שואב חשמלי מומלץ לשאיבה של הרכב ?

פורסם (נערך)

תן לנו עוד פרטים..:
- יש לך נקודת חשמל או שאלחוטי חובה?

- אתה רוצה שואב שיודע לשאוב גם רטוב וגם יבש?

- יש מגבלת גודל פיזי של השואב (נגיד אם אין לך מחסן לשים אותו בו לאחר השימוש)?

- יש מגבלת מחיר?

- אתה רוצה שתהיה גם אופציית BLOWER או רק שאיבה?

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יכול להמליץ על השואב שיש לי- קרצר WD3

לטובה:

-עוצמתי למדי(כנראה משמעותית מהדייסון)

-קל משקל ועל גלגלים, ככה שמבחינת ניידות בזמן עבודה הוא נוח, וקל מאוד להזיז אותו ממקום למקום

-יש לו BLOWER מה שמאוד מועיל בשלב היבוש

-מצויין גם לעובודת DIY בבית- יש לו שק, ואם משתמשים בשק אז אפשר גם לשאוב אבק של קידוח ועבודות.

-יש גם אופציה של שאיבה של מים(לא ניסיתי אבל האפשרות קיימת)

-מחיר מצחיק, במיוחד ביחס לדייסון

המינוסים:

-דורש חיבור חשמל

-כבל החשמל לא מאוד ארוך(משהו כמו 3-4 מטר)

-רצוי שיהיה לך מחסן לשמור אותו, עם הגודל שלו פחות נוח לשמור אותו בתוך הבית.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 22.8.2021 בשעה 12:36, Super_T כתב:

תן לנו עוד פרטים..:
- יש לך נקודת חשמל או שאלחוטי חובה?

- אתה רוצה שואב שיודע לשאוב גם רטוב וגם יבש?

- יש מגבלת גודל פיזי של השואב (נגיד אם אין לך מחסן לשים אותו בו לאחר השימוש)?

- יש מגבלת מחיר?

- אתה רוצה שתהיה גם אופציית BLOWER או רק שאיבה?

יש נקודת חשמל 

יש לי מחסן כך שאין בעיית מקום לאיחסון

בלואר / ניקוי רטוב - בגדר נייס טו הב 

תקציב - אין משהו מוגדר כל כך

מעניין אם השואבים של קרשר אכן חזקים מהדייסון האלחוטי, כי לא מצאתי שום מבחן השוואתי והדייסונים די עוצמתיים. 

לי יש דייסון ישן יחסית v6, והחזקים יותר עוצמתיים, כך שאם דייסון אכן עוצמתי יןתר מהקרשר הוא גם מתמודד אופציונלי 

פורסם (נערך)

אם כבר יש לך דייסון אתה יכול להשתמש בו ברכב, זה לא יהיה אידיאלי כנראה, אבל אתה יכול לראות עד כמה זה נוח, והאם זה שווה את החסכון של לקנות שואב יותר מותאם.

אם זה בסדר אז תחסוך את ה400 שקל האלו ותשאר עם הדייסון עד הסוף שלו.

אחרת הייתי הולך על שואב תעשייתי פשוט, כמו דגם כניסה של קרצר, שיהיה יותר נוח לשאיבה\יבוש של רכב, וגם משימות ניקוי רציניות יותר בבית- משימות שיגרמו נזק לדייסון כמו שאיבת אבק מקידוח וכו.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

כל שואב תעשייתי ברמת כניסה יעשה עבודה נהדרת 

קארשר wd3 (אם אני זוכר נכון) זה מה שיש לי

מופלא אני עובד איתו ברכבים שלי ושל בת הזוג, 

שאב הכל כולל אבק בניה וקערת פיירקס ענקית שהתפוצצה לי בבית

ויש לו אופציית blower 

לא יקר, משתלם בעיני.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

השאלה אם קארשר wd3 שעולה 400 שח הוא בעל עוצמת שאיבה כמו של דייסון ב 2500-3000 שח.. אחרת חבל לי לקנות כזה בכלל.. 

פורסם

לא יודע להגיד במספרים- מוזמן לבדוק ברשת.

אבל אני אגיד לך ככה- הקרצר לא ירגיש לך חלש, ממש ממש לא.

• תוכן חדש...