Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שאלת בונוס - האם הייתם ממליצים ולמה?

רקע - נוסע בעיקר בסופי שבוע כ 15,000 קילומטר בשנה.

בטיחות חשובה לי. 

צריכת דלק, ביצועים, הנאה מנסיעה פחות.

רק שלא יהיה סבל / רועש יכאב הגב - אבל לא מחפש משהו מדהים.

יודע על סיטרואן פיקאסו / ספייסטורר. 

יודע שנחשב לא אמין עם בעיות חשמל ובעיות מורכבות לטיפול.

עריכה אחרונה על ידי gild
פורסם
לפני 37 דקות, gild כתב:

יודע שנחשב לא אמין עם בעיות חשמל ובעיות מורכבות לטיפול

מאיפה אתה יודע את זה? 

בעיות חשמל אין למכוניות האלו כבר מעל 25 שנה. 

המנועים עם אמינות בסיסית טובה, אבל יש חיישנים ורכיבים הקפים פה ושם שדורשים החלפה פעם ב-80k-100k ק"מ. הגיר האוט' אמין מאד ומוצלח. הם בהחלט דורשות תשומת לב ותחזוקה קפדנית, אבל הם לא קטסטרופות על גלגלים. מאידך, מספקות חווית נסיעה ומרווח ברמה הגבוהה ביותר. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

צריכת דלק וביצועים לא תמיד באים ביחד. תשקול סיטרואן פיקאסו דיזל : צריכה יחסית טובה מחוץ לעיר. כסאות נוחים. ביצועים : סביר . 

אם אתה מחפש גם אמין, גם חסכוני תשקול פריוס+ . צפוף יותר. 

אי אפשר לאכול את כל העוגה. 

פורסם
לפני שעה, save כתב:

צריכת דלק וביצועים לא תמיד באים ביחד. תשקול סיטרואן פיקאסו דיזל : צריכה יחסית טובה מחוץ לעיר. כסאות נוחים. ביצועים : סביר . 

אם אתה מחפש גם אמין, גם חסכוני תשקול פריוס+ . צפוף יותר. 

אי אפשר לאכול את כל העוגה. 

להיפך, בכלל לא חשוב לי ביצועים או צריכת דלק.. אני נוסע מעט ואני לא נוסע זריז. 

גם מבחינת נוחות נסיעה מבקש רק משהו סביר. 

מחפש משהו שיתאים ל 3 אנשים מאחור.

מה יש מלבד סיטרואן airflow וסיטרואן פיקאסו?

פורסם
לפני שעה, menir1 כתב:

מאיפה אתה יודע את זה? 

בעיות חשמל אין למכוניות האלו כבר מעל 25 שנה. 

המנועים עם אמינות בסיסית טובה, אבל יש חיישנים ורכיבים הקפים פה ושם שדורשים החלפה פעם ב-80k-100k ק"מ. הגיר האוט' אמין מאד ומוצלח. הם בהחלט דורשות תשומת לב ותחזוקה קפדנית, אבל הם לא קטסטרופות על גלגלים. מאידך, מספקות חווית נסיעה ומרווח ברמה הגבוהה ביותר. 

אני יודע שזה נחשב, אני לא יודע האם זה נכון.

איך אני יודע שנחשב? כמעט כל מי שאני מדבר איתו אומר לי להתרחק (קצין רכב במשר, משפחה, חברים, חלק מהאנשים פה, המוסכניק שלי). עם זאת, אני מאוד מנסה לברר האם זה יותר עניין של תדמית מאשר דבר אמיתי. 

מה זה אומר תחזוקה קפדנית?

מה צריך לעשות מלבד טיפול על בסיס הזמן / מרחק שצריך? 

החלפת חלקים מקורית במידת הצורך.

יש עוד משהו?

פורסם

הקפדה על החלפת שמן לפחות פעם בשנה או 15K ק"מ (המהדרין יחליפו כל 10K), תוך הקפדה על שמן בתקן היצרן בלבד (PSA B71 2297), מסנן שמן/אוויר מקורי בלבד. 

עדיף לטפל במוסך מתמחה שיהיה בעל יכולת דיאגנוסטיקה מהירה אם אחד הרכיבים ההיקפיים דורש החלפה. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

הצלחת לבלבל אותי בתחביר. חשבתי שרק הנאה פחות מעניין אותך והרשימה היתה 

בטיחות, צריכה, ביצועים (בסדר יורד).

אני מבין עכשיו , מהשאלות שלך , שאתה מחפש בטיחות ואמינות . כל היתר פחות מעניין . 

נכון ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, save כתב:

הצלחת לבלבל אותי בתחביר. חשבתי שרק הנאה פחות מעניין אותך והרשימה היתה 

בטיחות, צריכה, ביצועים (בסדר יורד).

אני מבין עכשיו , מהשאלות שלך , שאתה מחפש בטיחות ואמינות . כל היתר פחות מעניין . 

נכון ?

קורה לי לפעמים שאני לא 100% ברור.

אלו הדברים החשובים, כאשר הראשון הכי חשוב.

נכון, כפי שאמרת :

3 אנשים מאחור, בטיחות, אמינות

עריכה אחרונה על ידי gild
פורסם

סיטרואן פיקאסו( ספייסטורר ), טויוטה ורסו, טויוטה פריוס פלוס,  פיג'ו 5008.  לכל אלה ישנים 3 מושבים נפרדים בשורה השניה. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עכשיו נשאר לך לבדוק אבזור בטיחות. למשל בטיוטה יש בלימה אוטונומית אבל אין התראת שטח מת.  תעשה טבלה ותגלה מי יותר בטיחותי 

פורסם
לפני כשעה, vladclar כתב:

סיטרואן פיקאסו( ספייסטורר ), טויוטה ורסו, טויוטה פריוס פלוס,  פיג'ו 5008.  לכל אלה ישנים 3 מושבים נפרדים בשורה השניה. 

תודה רבה!

פורסם
לפני 22 שעות, vladclar כתב:

אני רואה שלך יש טויטה ורסו - מה אתה אומר עליו?

מה אומר על אחרים לעומתו?

לי לגילוי נאות יש מזדה 2010 (עם 144,000 קילומטר)

ולפני היה לי יונדאי אטוס 2001

פורסם

נכון, יש לי ורסו 2016 עם 185 אלף קילומטרים. רכב הכי  אמין שהיה בבעלותי אי פעם. נראה ונוסע כמו חדש. 

הוחלפה משאבת מים ב 128 אלף , חוץ מזה -רק טיפולים. 

חסרון - אין מערכות בטיחות אקטיביות, רק מובילאיי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...