Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאן יש השוואה כזו, שבעיני היא די משעשעת.

מדהים כמה ביקורת חיובית מקבלת היאריס הזו, ובתור חובב פז'ו, ובעלים לשעבר של 106, הייתי לוקח את הטויוטה, אם רק היה לי כסף לאחת.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

בעית קלסטרופוביה שאני נכנס לרכב  מושיט את היד ונוגע בחלון האחורי 🤣

אז מוותר כי אלה לא מכוניות לגבוהים מאד :)

אם יכולתי - יאריס

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • מצחיק 1

קובי

:-)

פורסם
לפני שעה, kobi_g כתב:

אלה לא מכוניות לגבוהים מאד

אתה יכול לנסות את הפתרון ש Edd מווילר דילרז הראה מתישהו - להוריד את המושב הקדמי ולנהוג מהמושב האחורי 🤣

• מצחיק 1
פורסם

אם הייתי בוחר - את היאריס בלי לחשוב אפילו.

גם רכב שמתאים לאנשים גדולים, גם הנעה כפולה, גם 300 כ"ס, גם רכב מודרני ובטיחותי, וגם טויוטה, אז פחות סיכוי שזה יתפרק בזמן הקרוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מעולם לא נהגתי ב-106 ראלי(כן ב-106 רגילה 1.4) אבל אני חושב שאחת הסיבות שהיא מאוד כיפית זה הרבה בגלל האווירה שהיא משרה

גיר קצר ומדוייק, אחלה מתלים ,היגוי מעולה ובהתאם לתקופה גם בידוד לא משהו ששומעים את המנוע היטב בתא הנוסעים. ככה היה לי ביאריס TS וזה מרגיש מאוד כיפי בהתחלה. אבל בהמשך זה עדיין כיפי אבל מצד שני, החיסרון בכוח מתחיל להיות מוחשי ומורגש. 

ולא משנה כמה הגיר קצר, זה עדיין מנוע 1.6 עם 100 וקצת כ"ס. וזה מה לעשות- לא מרגש בשום צורה

לטווח הארוך, אני בטוח שלגמרי ה GR תהיה הרבה יותר מספקת מה-106

פורסם
לפני 15 דקות, davemustaine87 כתב:

ולא משנה כמה הגיר קצר, זה עדיין מנוע 1.6 עם 100 וקצת כ"ס

אל תשכח שזה גם עניין של משקל - רכב ששוקל 900 קילו לעומת אחד אחר ששוקל 1300, זה פער משמעותי מאוד.

קח את הקייטרהאם 7 שמצליחה להוציא ביצועים של מכונית על גם ממנועים צנועים רק בגלל שהיא שוקלת כמו 50 גרם פיסטוק.

פורסם

טיוטה.

לא נסעתי בשניהם, אבל מנוע חזק משמעותית, בטיחות בפער עצום, וסלון הרבה יותר מעוצב ומאובזר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Fazer כתב:

אתה יכול לנסות את הפתרון ש Edd מווילר דילרז הראה מתישהו - להוריד את המושב הקדמי ולנהוג מהמושב האחורי 🤣

ראיתי איפשהו פרויקט שלקחו את הכיסאות הכי קטנים-ספורטיבים-אוחזים שמצאו כדי להיכנס ל106 בכבוד ושמו כיסאות של לוטוס אליס כזכור לי😂

עריכה אחרונה על ידי Erel
  • רעיון טוב! 1

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

אמנם לפני עשור וחצי , אבל הייתי בעלים של 106 ראלי (1300) דור 1, וגם בעלים של יאריס 1300 (ידנית כמובן).  הראלי בהחלט רכב קליל, אבל היאריס הרגישה הרבה יותר מוצקה וזריזה. בתכלס, גם הרבה יותר פרקטית.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני כשעה, GR8Day כתב:

הייתי לוקח את ה- 106 לשבוע

אולי אני נוסטלגי, אבל לחובבי נהיגה ה 106 הספורטיביות היא פשוט חוויה כל כך מתוקה שהיא ממכרת.

וזה בלי קשר לזה שהייתי בוחר בעצמי דווקא בטויוטה 😎

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, GR8Day כתב:

הייתי לוקח את ה- 106 לשבוע ואחר כך את היאריס ונשאר איתה.

הייתי לוקח את היאריס לשנתיים, קורע לה את הצורה ועושה עליה קילומטרז של מונית. אחרי שנתיים מוכר מעל המחירון (כי זה טויוטה +ספורט!) וקונה 106 ראלי + תקציב תחזוקה לכמה עשרות שנים.

למה הם משווים את היאריס ל106? צריך להשוות אותה ל205t16.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

צריך להשוות אותה ל205t16

היא לא בת השוואה משום בחינה לטורבו 16… נכון, שתיהן homologation special, ולגרסת הכביש של שתיהן יש בערך אותו הספק, אבל לדעתי שם נגמר הדמיון - יש ביניהן 40 שנה, הפז׳ו נדירה יותר בסדרי גודל ויקרה יותר בסדרי גודל, וכשהיא יצאה כי היתה כל כך אחרת.

אם היו בונים את הטויוטה עם מנוע מרכזי… 😎

• תוכן חדש...