Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

הטויוטה יותר טובה בהכל, זה בכלל לא בסיס להשוואה.

והייתי לוקח את הראלי בכל מצב.

• מצחיק 2

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 8 שעות, Fazer כתב:

אל תשכח שזה גם עניין של משקל - רכב ששוקל 900 קילו לעומת אחד אחר ששוקל 1300, זה פער משמעותי מאוד.

למיטב זכרוני הרבה פחות מ 900. ה 205 פוראבר עם חלונות החשמל ומזגן של אלכס שקלה 860 קילו. ה 106 הדיי ערומה שקלה פחות. לא זוכר אם חישוקי הפח הלבנים שקלו יותר מהמגנזיום של ה GTI כי הג'אנט היה דיי מסיבי.

בטוח שיודעים כאן יותר טוב אבל לדעתי 800 וקצת. בזמנו נהגתי לא מעט על ה CTI 1.6 ולאחר מכן גם על ה 1.4 GR ואח"כ הפוראבר, וה 106 פשוט היתה יותר קלילה וזהו. לא זוכר הבדלים תהומיים.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

השאלה לאיזה GTI אתה מתכוון , 1.6 או 1.9 כמו שהעלתי בתמונה למעלה.
בכל מקרה - הג'אנט של הראלי קליל משניהם לפי מה שזכור לי, והוא מיוצר מפלדה (; .
ה205 יותר אוטו מבחינתי , חלקים בשפע ותא מנוע הרבה יותר גדול. יכלתי לקנות 106 ראלי בשנית, הלב הלך עם המספר 205 😎

פורסם

ה 205 CTI (דגם הקבריולה של ה GTI ) היתה מנוע ה 1.6 למיטב זכרוני היה די קשה לשים יד על 1.9 כי גם שווקה רק במודלים מאוחרים יותר וגם בגלל שהיינו מהצפון (גליל) ורוב הרכבים היו במרכז, לא היה קל לתפוס אחת טובה על העיתון של יום שישי. לך תסביר כאן לצעירים מה זה כשאין יד 2, אין לוחות, אין סמארטפונים...

יום שישי ממתין לעיתון מחמש וחצי בבוקר כמו כלב ומתקשר לאנשים בשש וחצי בבוקר עם 100 התנצלויות כי אני בא מהצפון ומבקש שישמור לי את האוטו עד 09:00...(;-

בכל מקרה רוב הפיז'ואים האלו, אם לא נשמרו טוב בצל, סדקו דאשבורדים דיי מוקדם בחייהם ובמכוני שטיפה לא זהירים הספריי-סקיי-סכלע שריססו שם היה גורם להבדלים בצבע של הפלסטיקה ודהייה של הפלסטיק השקוף של לוח השעונים.

אז היית נוסע 2.5 שעות בשישי בבוקר רק בכדי לראות רכב דהוי ומגעיל, לפעמים מתאם 2 מודעות וזה כבר מבצע לוגיסטי שאנשים ישארו בבית לענות לטלפון לתת לך הכוונה (ואני עם סלולרי מ 1994).

וייז אלק...לא להאמין כמה החיים פשוטים היום. 

• אהבתי 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)

כמה זקנים יש פה איףףףףף מלא זקנים אבל אף זקן עם 106 ראלי. את כולן מכרתם או ריסקתם ימח שמכם. לא יכולתם לשמור כמה טובות ולפרסם בפורום למכירה?

מי יכול לסרב ליאריס הזו ומי לראלי?

אפשר לוותר על כליה ולהשאיר את שתיהן?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

פרקש , רוצה להידלק?
לפני שעה וקצת הוצע לי לקנות 106 ראלי מקורית , בטח החבר ישן על זה עוד לילה ויבין שהוא לא ימכור... 😄

• לא הבנתי... 1

פורסם

חייב להגיד שזה מרגיש יותר כמו התרפקות ורומנטיזציה של ה-106 מאשר בחינת מציאות. 

כמובן שכבודה במקומה מונח, אך אני סבור כי כל מי שהיה בוחר בה היה נהנה, אולי אםילו כמה חודשים טובים ואז מעיף אותה ולוקח את היאריס. שוב, בהשוואה המופרכת הזו, כמכונית דיילי, אין שום ספק שזו היאריס. 

בעולם האמיתי אני איש פשוט והטעם שלי השתנה. אתם מוזמנים לקחת את ה-106 ואת ה-205 ואת היאריס ולהשאיר אותי עם brz או איזו לוטוס אליז אם בא לכם לפרגן ממש.

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 שעות, ניקו פ. כתב:

זה מזכיר לי את הפרק של גראנד טור, שהם עשו מבחן השוואה לפרארי טסטרוסה ולמבורגיני קונטאש, והסתבר במסלול הן רק קצת יותר מהירות מפיאסטה ST מודרנית.

או שהם קלארקסון והאמונד לקחו שתי מכוניות מירוצים בריטיות קלאסיות וסבלו מכל רגע, בזמן שמיי ישב במזגן בסיויק טייפ R חדשה וצחק עליהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 שעות, ניקו פ. כתב:

כמובן שכבודה במקומה מונח, אך אני סבור כי כל מי שהיה בוחר בה היה נהנה, אולי אםילו כמה חודשים טובים ואז מעיף אותה ולוקח את היאריס. שוב, בהשוואה המופרכת הזו, כמכונית דיילי, אין שום ספק שזו היאריס. 

בעולם האמיתי אני איש פשוט והטעם שלי השתנה. אתם מוזמנים לקחת את ה-106 ואת ה-205 ואת היאריס ולהשאיר אותי עם brz או איזו לוטוס אליז אם בא לכם לפרגן ממש.

מסכים איתך ,
רכב יומיומי (ובעיקר לנסיעות ארוכות) חייב להיות נוח מודרני וחדשני ככל שהכיס מאפשר.

לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

פששש עם חברים כאלה מי צריך אחים.
קנה אותה אל תיתן לו לישון על זה.

אין מקום (ה205 באחסנה כרגע)  ורצון של ממש.

• תוכן חדש...