Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי אתמול רכב לאחר שהעברתי אותו במכון בדיקה, חזרתי עם הרכב הביתה וגיליתי שיש סדק בשמשה הקדמית, סדק שכנראה מחייב החלפה של השמשה.

בבדיקה לא מופיע שום דבר בנוגע לסדק בשמשה וקשה לי להאמין שהסדק נוצר בזמן הנסיעה הביתה (25 דקות).

האם מכון הבדיקה מתייחס בבדיקה לשמשות הרכב? האם אני יכול לעשות משהו בנידון או שמכון הבדיקה יכול לטעון שהסדק נוצר בזמן הנסיעה הביתה? תיאורטית הכל יכול להיות אבל לדעתי בהסתברות מאוד נמוכה.  

בנוסף לזה, עשיתי ביטוח לרכב שכולל תיקון שמשות, איך הם יקבלו את זה שאני פונה אליהם יום אחרי שעשיתי ביטוח עם בקשה להחליף שמשה? 

תודה לעוזרים!

unnamed (2).jpg

פורסם

סדק בשימשה זה משהו שיכול לקרות ברגע. למשל, אבן קטנה עפה על השימשה וזהו - יש סדק.

כיוון שמכון הבדיקה ממוקם בישראל ולא בשוייץ, אני מעריך שהם ישלחו אותך לתבוע את הביטוח של הרכב - במיוחד שתביעת שמשות לא פוגעת בפרמיה עתידית.

אם אתה חושש מה יגיד הביטוח אתה יכול לתבוע עוד חודש, אבל לדעתי זה משהו שקורה ולא יעשו מזה עניין.

• רעיון טוב! 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

סדק כזה לא ראית לפני שרכשת?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני באמת לא שמתי לב, הסדק נראה הרבה יותר קטן במציאות מאשר בתמונה, יכול להיות אפילו שראיתי את הסדק וחשבתי שזה לכלוך או קקי של יונה.

השאלה אם מכון הבדיקה היה אמור לעלות על הסדק הזה? ובכלל, אולי כדאי להיות חכם ולא צודק ולהפעיל פשוט את הביטוח? אני קצת מתבאס שהשמשה תוחלף באחת חליפית ולא מקורית.

פורסם

דמי לימוד

• מבאס 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למיטב זכרוני בביטוח שמשות יש תקופת צינון קצרה.

בדוק בפוליסה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...