Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעות בין עירוניות, אזור 100 קמ ביום, מחפש רכב עד 65k שיהיה אמין, חסכוני כמה שאפשר ובטיחותי.

מעדיף לט צרפתיות בגלל השוק והערך שלא נשמר 

תודה לעוזרים.

פורסם

יש העדפה לקטגוריה מסוימת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
Just now, yulianx כתב:

יש העדפה לקטגוריה מסוימת?

עדיפות לרכב משפחתי אבל גם מיני בשביל שנה יותר גבוהה מתקבל רק לא ספארק נסיון רע איתה

פורסם

הייתה לכם את הספארק החדשה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

הייתה לכם את הספארק החדשה?

הייתה לי 2016 הצורה החדשה עם הרבה תקלות כבר דיברנו על זה בפוסט אחר.. 

פורסם

הייתי בודק הונדה גאז, עונה על הדרישה שלך גם מהיבט של שמירת ערך, מרווחת מאחור.

החיסרון העיקרי זה הביצועים לעומת המתחרות בעלות מנוע טורבו.

מזדה 2 אופציה זריזה יותר, מאובזרת במיוחד ברמת אבזור pure white, אבל צפופה משמעותי מהגאז.

פורסם
לפני 10 דקות, yulianx כתב:

הייתי בודק הונדה גאז, עונה על הדרישה שלך גם מהיבט של שמירת ערך, מרווחת מאחור.

החיסרון העיקרי זה הביצועים לעומת המתחרות בעלות מנוע טורבו.

מזדה 2 אופציה זריזה יותר, מאובזרת במיוחד ברמת אבזור pure white, אבל צפופה משמעותי מהגאז.

נתנו לי הצעה של ליסינג על הספארק החדשה אולי זה מה שאעשה פרסמתי בידיוק פוסט חדש של התייעצות לגביו

• תוכן חדש...