Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

קיבלתי דו"ח מוצדק לחלוטין על כך שחניתי בחניון מחוץ לשעות מותרות. יצאתי טומטום כי התעוררתי מספיק מוקדם כדי להזיז את הרכב, אך שכחתי שאני בחניון המדובר ולא באדום לבן, שבו מותר עד 08:00. קורה. 

הפקח שמילא את הדו"ח טעה בספרה האחרונה, שאר הפרטים נכונים ואני משער שהרכב צולם. 

לעשות טיארה מהדו"ח שהוצמד לשמשה ולחכות לאחד שיגיע בדואר? אולי יפול בין הכיסאות? 

אול יצור קשר עם העירייה ולבקש לתקן את הטעות שאוכל לשלם? 

בגדול אם הדוח יתבטל בגלל איזו טעות זה לא הכי מוסרי, אבל אני אחיה עם זה בשלום. 

אם הדו"ח יצבור פיגורים ו/או יגיע למישהו אחר שעוד עלול לשלם אותו במקומי, זה פחות מקובל עליי ואני מעדיף כבר לשלם בעצמי. 

עצתכם? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

טעה במספר הרישוי - אם יש רכב כזה (עם הטעות) הדו"ח יגיע לפי רישומי משרד הפנים לבעל הרכב ההוא, שאם יהיה חכם יבין שהוא לא חנה בחניון ההוא/יראה שזה לא דגם הרכב שלו ויגיש בקשה לבטל.

מצד שני, אם הסכום לא משמעותי, שלם ושכח מזה - תייק את זה תחת "המחיר של לצאת טומטום" :-)

פורסם

דו"חות עיריה מצולמים ב99% מהמקרים. בד"כ גם רשום בדו"ח עצמו "הרכב צולם". אם זה כך, בהחלט אפשר לחכות לדו"ח שיגיע לכתובתך, בהנחה שהיא מעודכנת.

מעבר לכך, במרבית הרשויות ניתן לבדוק האם רשומים  דוחות על שמך/רכבך.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 4 שעות, aviaviavi כתב:

במידה והוצמד לרכב דוח חנייה, הוא חייב גם להישלח בדואר?

כן. כי הצמדה לשמשה אינה ״חזקת מסירה״ על פי חוק. הדו״ח יכול להעלם לפני שהגיע בעל הרכב.

פורסם

כתובת מעודכנת מוציא דואר רשום

עכשיו התקופה להעיף טיארות בחוף הים 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לכולם. 

הרכב עם המספר השגוי קיים ומדובר ברכב מסוג וצבע אחרים. מניח שכאשר יעלו על זה ישלחו לי בדואר ואשלם.

עד אז הלכתי להסתובב עם הטיארה בכיכר רבין מול בניין העירייה בתל אביב. 

שבוע מעולה לכולם!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...