Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים קודם כל הגעתי לפורום במקרה והתרשמתי מאוד מההעזרה ההדדית פה והקהילה הגדולה שאפו לכם.

אז ככה הנסיעה היומית הממוצעת :(במצטבר 70 קילומטר יומי)  קו כפר סבא -בת ים .

גיר אוטומט .

בחור צעיר ורווק אין חשיבות לגודל פגש/מושב אחורי.

וכמובן שיש את עניין האמינות של הדגם וצריכת הדלק.

מבחינה חיצונית אהבתי את סגנון האצ'בקים בעיקר..

לא בקיא בתחום כך שמה שתפס לי תעין בהתאם לתקציב שלי הם הדגמים:פאביה,איביזה,i30,ראפיד.

אודה לכם מאוד שתגידו לי מה הדגם שיביא לי תמורה טובה ביותר לסכום שיש ביידי(55) בהתאם לדרישות הנ'ל.

אשמח גם לתת דגם מדויק שאוכל להיות יותר ספציפי בחיפושים.

עריכה אחרונה על ידי Foden
פורסם

מניסיון אישי והעדפות דומות - תבדוק על רנו קליאו, 2017 בגירסת הקולקשן (גילוי נאות יש לי כזו כרגע שאני מעוניין לשדרג) 

עונה על כל הצרכים, צריכת דלק טובה מאוד ועם הרבה פיצרים ומראה ונוכחות ספורטיבית 

בהצלחה

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ניר בר כתב:

מאזדה מנוע 2   הצבק שנת 2015 פלוס מינוס! חוויה של רכב

האמת שלא לקחתי אותה מלכתחילה בחשבון אבל היא גם עומדת בתקציב ויש עליה אחלה ביקורות עכשיו שאני רואה,תודה חבר

מרוצה ממנה מבחינת צריכת דלק?

עריכה אחרונה על ידי Foden
פורסם

הונדה גאז, חסכונית ואמינה אם כי לא זריזה במיוחד.

סיטרואן קקטוס,/ פיגו 208 תהיה נוחה והרבה יותר זריזה, מיוחדת עם איכות חומרים עדיפה.

לרכב יש ריקול לגבי רצועת טיימינג, לכן צריך לבדוק האם קיים והאם הוחלפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאזדה 2 תהיה אמינה אבל קצת נוקשה ולא מאוד חסכונית.

אם תמצא הונדה ג'אז מהדגם הקודם (2015+) תקבל רכב מרווח, בטוח וחסכוני, אבל חלש.

לקליאו יש גיר רובוטי, בנסיעה עירונית בעיקרה הוא עלול להצריך החלפת מצמדים לא זולה. גם המנוע שלה עד לשנתון מסויים לא היה שיא האמינות, לא זוכר פרטים מדוייקים אבל חפש שרשור של @menir1 בנושא.

אם אתה יכול להעלות קצת את התקציב, הייתי מחפש גם סיטרואן c3 מ-2018 ומעלה, בשאיפה שהן כבר הגיעו עם רצועת התזמון החדשה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 4 שעות, pooh-bear כתב:

אם אתה יכול להעלות קצת את התקציב, הייתי מחפש גם סיטרואן c3 מ-2018 ומעלה, בשאיפה שהן כבר הגיעו עם רצועת התזמון החדשה.

תודה חבר,במידה ואעלה את  התקציב לכיוון ה60 יש עוד דגמים שהיית ממליץ להכניס למשוואה?

אם יש משהו בסגנון האצבק בכלל טוב

• תוכן חדש...