Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Suzuki Jimny

TEMPORARY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובות בקשר למה ? אתה צריך לפרט קצת יותר בקשר למה שאתה רוצה לדעת.ג'מני אוטו נחמד עם יתרונות וחסרונות משלו הכל תלוי בדרישות שלך.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אלף כל כמה עולה DJIMNY חדש מסוכנות

בת כל האם הוא באמת מתאים לשטח ישראלי

אם אני נוסע לפחות פעם אחד בחודש לבאר-שבע אני אסבול בכביש או שיש לו לפחות נוחות בסיסית

לשטח אני ירד בסופי שבוע ושאר ימים אני נוסע לעבודה 24 ק''ם הלוך ושוב - אפשר להשתמש בקטנצ'יק במחזורים כאלה

פורסם

לשטח - זה אחד מהכלים הטובים ביותר שיש, קונים אותו פחות מהגדולים כי אין לו את "מקדם הפוזה" החשוב כל כך ל"ג'יפאים" רבים.

לכביש - לא נוח, קשה, בסיס גלגלים קטן. מיועד לשני מבוגרים ועוד קצת. אי אפשר לומר שהוא נוח (הוא בכלל לא) אבל יותר טוב מהסמוראי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ראשית כל, אין לי הכרות אישית על הרכב.

מבחינת שוק המשומשות: יש לי חבר שמחפש הרבה זמן. השוק שלה חם אש.

מכוניות טובות נחטפות מיד ונסחרות לרוב אפילו מעל המחירון.

קשה למצוא ג'ימני במצב טוב באמת, שלא ראו שטח.

מבחינת רכב חדש: חבר אחר לקח ג'ימני חדש בליסינג לפני חודשיים.

הוא סיים חוזה של 3 שנים עם הפוקוס וביקש במיוחד את הסוזוקי.

הוא מרוצה עד הגג. הוא אומר שהמרווח הפנימי המצומצם (הוא בחור די גדול)

ונוחות הנסיעה הקופצנית בכביש מתגמדים לעומת הערך המוסף של יכולת השטח

וההנאה מהאוטו.

דניאל

MCS 2008

פורסם

מהיכרות עם הרכב אני יכול להגיד שדניאל צודק בכל דבריו.

לרכב ביצועים מעולים בשטח, חסכוני בדלק וגם בעל בסיס לשיפורי שטח.

חוץ מזה, הרכב פחות מפנק מרכב משפחתי סטנדרטי אבל אי אפשר להגיד שהוא עד כדי כך לא מפנק. הנהיגה בכביש היא סבירה לחלוטין ואכן לרכב שוק חזק היום בישראל.

ממליץ בחום.

אורי.

פורסם

יש לו נוחות(לא מדבר פימוק כי זה מיותר) פנימית לפחות ברמה של UNO ?

אם אפשר להשוות נוחות פנימית של DJIMNY למכוניות MINI או MIKRO אז למה הוא דומה בול או מתקרוב?

תודה

user_online.gif אף אחד לא יכול לענות על שאלה זו?

פורסם

אני לא יודע איך הוא אבל בשטח הוא מצוין יש לו מרווח גלגלים קצר וזה גורם לו להיות כל כך טוב בשטח היה לחבר שלי כזה אבל עם צמיגים רחבים והוא עשה איתה ממש ביצועים יפים בדיונות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אבל לא אניתה לי על שאלה- עם איזה רכב MINI או MICRO משפחתי ניתן להשוות מרווח פנימי שלו ונוחות פנימית שלו

ביצעים בשטח אני ראיתי -יש המון תמונות באינטרנט וווידאי גם

פורסם

אף אחד לא עונה כי אף אחד לא יודע מה זה נוחות פנימית.נוחות נסיעה? מרחב פנים ? עיצוב פנים?נוחות המושבים?

אם התכוונת לנוחות נסיעה אז לא .הוא פחות נוח מפיאט אונו בנסיעה על כביש (מנסיון על שני הרכבים האלה)

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

MONTERO אמר לי שבאותו מחיר אני קונה טויוטה יאריס ספורט הוא שכח כנירא שבארץ אפילו FERRARI נוסע רק 90 קמ''ש כלומר אופך לאוטו רגיל לא שונה מSIRION ולא FERRARI אשם -חוק אשם , אפילו אם אוטו יהיה סופר ספורט הוא לא יסע יותר מ-90 - ולנסוע כנגד חוק זה סיכון ואתה לא מקבל כייף ממהירות כי כל הזמן בלחץ "יתפסו אותי או לא יתפסו" "יש שם שוטר או מצלמה או אין" - לאומת זאת בשטח אף אחד לא מגביל אותך חוץ מביצעים רכבך - וחוץ מזה אני לא משוגע מהירות.

שאלתי על מרווח פנימי - על איזה אוטו אפשר להגיד שמרווח פנימי שלו כמו אצל JIMNY

תודה!

• תוכן חדש...