Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I25 או שברולט קרוז 2016 - רכב שני

assafta
שימו לב! השרשור הזה בן 1015 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי

רוצה לרכוש לרעייתי רכב שיהווה רכב שני בבית (נסיעה יומיומית לעבודה, ופה ושם עם הילדים, קילומטראז' נמוך מאוד בשנה).

כדי להתמקד בין שלל הדגמים, לאחר חיפושים רבים הגעתי לשני דגמים - יונדאי I25 ושברולט קרוז. בשל התקציב (עד 50K), המיקוד הוא באזור שנתון 2016.

אשמח לשמוע דעתכם מה מומלץ יותר מבחינת אמינות, נוחות, חסכון בדלק, ובמילים אחרות- לאיזה מהדגמים אפשר לעשות 'רכוש ושכח' לתקופה ארוכה...

תודה מראש.

אסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השברולט קרוז מאד רגישה לטיפול חפפני, ואמינותה לא גבוהה.

ממליץ להוסיף לרשימה סובארו אימפרזה.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן - תרד שנתון אחד ותחפש סוזוקי קרוסאובר, או מאזדה3 הם אמינות ומגלות שרידות גבוה,

אני באופן אישי פחות אוהב את הI25 היא לא כ"כ נוחה ומיושנת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, llaavvii כתב:

כן - תרד שנתון אחד ותחפש סוזוקי קרוסאובר, או מאזדה3 הם אמינות ומגלות שרידות גבוה,

אני באופן אישי פחות אוהב את הI25 היא לא כ"כ נוחה ומיושנת.

דווקא היו תלונות על הגיר הרציף בקרוסאובר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, o.r כתב:

דווקא היו תלונות על הגיר הרציף בקרוסאובר.

החל משנתון 2014 עד שעברו למנוע טורבו אבל,היבואן ברוב המוחלט החליף את הגיר ללקוח ללא בעיות.

ב 2013 SX4 האצבק הגיר מצויין.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם חייב רכב "משפחתי"? (ה-I25 לא ממש משפחתית). אם סופר-מיני יספק את הדרישה יהיו לך אפשרויות נוספות

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, motior כתב:

האם חייב רכב "משפחתי"? (ה-I25 לא ממש משפחתית). אם סופר-מיני יספק את הדרישה יהיו לך אפשרויות נוספות

לא חייב. אשמח להמלצות גם בקטגורייה זו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי ממליץ לך לרדת מהר מהקרוז, מדובר ברכב עם מוניטין גרוע מאוד בשוק המשומשות (בצדק), המכלול המכני שלו (בינהם הגיר ואטמי מנוע) סובל מאמינות מאוד מפוקפקת ומכאן נובע המחירון המצחיק של הקרוז.

ה-I25 רכב ספרטני ומשעמם שלא לציין סכנת נפשות מבחינת בטיחות.

אם אתה מעוניין ברכב בסגנון ''רכוש ושכח'', בדוק לגבי יאריס 1.5, הונדה ג'אז ואם אתה רוצה רכב עם מעט יותר פלפל גם המאזדה 2 החדשות (מ-2015 אם אני לא טועה) יהיו בחירה מעולה, אמינות, זריזות (במיוחד המאזדה) ויתנו לך ראש שקט לכמה שנים טובות.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 6 חודשים מאוחר יותר...

אני אחרי כמה סיבובים במגרשים. Avis שהם יבואנים רשמים של שברולט טוענים שבגרוז החדשה החל 2017 יש מנוע משופר. אפשר לאמת את זה כאן בפורום? איך האמינות של הקרוס החדשה? לפי ויקי נראה שזה עדיין מנוע אופל.. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר אסטרה ולא קרוז. עם קילומטראז' נמוך ותילמד את נקודות החולשה של הרכב אתה תהנה ממנו. שיפרו את הגיר ב-2015 עברו להזרקה ישירה שזה פלוס לא קטן (מה שלא עשו בקרוז). הבעיה שיש דיי הרבה נקודות חולשה.

רכבים האלה פחות סחירים מקוראניות או יפניות ולא שומרים טוב על המחיר אחרי שנתיים שלוש.

עריכה אחרונה על ידי dorban5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל על פניו נראה שבדור החדש של קרוז גם עברו להזרקה ישירה, 

The LE2 is the direct-injection 1.4L turbocharged variant of the SGE engine, with a 74 mm × 81.3 mm (2.91 in × 3.20 in) bore and stroke for a total capacity of 1,399 cc (1.4 L).

אז האם זה באמת שיפר את האמינות? קצת לא בא לי ללמוד נקודות חולשה, אין לי בעיה להיכנס למוסך מורשה ומומלץ ולשלם יותר על אחזקה שוטפת ונכונה, אבל לא להגיע להפתעות "חמורות" ברמת כשל של המנוע. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרוז הזרקה ישירה זה מ-2016 וממה שאני יודע אין אותה בארץ .

בתקציב 50K הייתי הולך יותר על בטוח עם משהו כמו מזדה 3 SKYACTIVE. או סיוויק.

עריכה אחרונה על ידי dorban5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1015 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...