Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, v3p89 כתב:

אבל על פניו נראה שבדור החדש של קרוז גם עברו להזרקה ישירה, 

The LE2 is the direct-injection 1.4L turbocharged variant of the SGE engine, with a 74 mm × 81.3 mm (2.91 in × 3.20 in) bore and stroke for a total capacity of 1,399 cc (1.4 L).

אז האם זה באמת שיפר את האמינות? קצת לא בא לי ללמוד נקודות חולשה, אין לי בעיה להיכנס למוסך מורשה ומומלץ ולשלם יותר על אחזקה שוטפת ונכונה, אבל לא להגיע להפתעות "חמורות" ברמת כשל של המנוע. 

המנוע עדיין סובל מלא מעט בעיות וגם הגיר 6T40 לא מגלה אמינות טובה.
הבעייה הכי חמור זה LSPI שגורמת להרס מנועים.
לשאלת על אוויס ברור שהם יספרו לך אלף ואחת סיפורים בשביל להיפטר מהנבלות הללו, אל תיפול לשקרים האלו.

לנושא השרשור יש לך תקציב מצויין לרכישת רכב טוב, לא יודע למה אתה מתמקד בכוונה ברכבים נחותים (I25\קרוז) בנוסף בגלל סחירות לא טובה הקרוז צפויה להפסיד הרבה במחירון שלה ולכן מעבר לתיקונים ואחזקה אתה תפסיד יותר כסף גם במעמד המכירה.
לצרכים שלך אני הייתי ממליץ על הונדה גאז, רכב עירוני אמין חסכוני ומרווח. מכונית מבוקשת ששומרת על מחירה היטב, בזכות גודלה הקטן תהיה נוחה יותר לתמרון ותפעול בעיר אך עם זאת מאוד מרווחת ופרקטית למשפחה עם ילדים.
בונוס נחמד מאוד שאפשר למצוא את הג'אז בתקציבך עם מערכת בלימה אוטונומית. אופציה בטיחותית חשובה מאוד לדעתי.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, dorban5 כתב:

קרוז הזרקה ישירה זה מ-2016 וממה שאני יודע אין אותה בארץ .

בתקציב 50K הייתי הולך יותר על בטוח עם משהו כמו מזדה 3 SKYACTIVE. או סיוויק.

איפה הוא ימצא דגם סקיאקטיב במחיר כזה? 

אולי דגם פשוט, ה-1.5 ועם הרבה ק''מ ליסינג לשעבר...

לא שווה לקנות את ה-3 עם 1.5 הוא סתם שתיין וחלש, רק ה-2.0, מניסיון.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם
לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

המנוע עדיין סובל מלא מעט בעיות וגם הגיר 6T40 לא מגלה אמינות טובה.
הבעייה הכי חמור זה LSPI שגורמת להרס מנועים.
לשאלת על אוויס ברור שהם יספרו לך אלף ואחת סיפורים בשביל להיפטר מהנבלות הללו, אל תיפול לשקרים האלו.

לנושא השרשור יש לך תקציב מצויין לרכישת רכב טוב, לא יודע למה אתה מתמקד בכוונה ברכבים נחותים (I25\קרוז) בנוסף בגלל סחירות לא טובה הקרוז צפויה להפסיד הרבה במחירון שלה ולכן מעבר לתיקונים ואחזקה אתה תפסיד יותר כסף גם במעמד המכירה.
לצרכים שלך אני הייתי ממליץ על הונדה גאז, רכב עירוני אמין חסכוני ומרווח. מכונית מבוקשת ששומרת על מחירה היטב, בזכות גודלה הקטן תהיה נוחה יותר לתמרון ותפעול בעיר אך עם זאת מאוד מרווחת ופרקטית למשפחה עם ילדים.
בונוס נחמד מאוד שאפשר למצוא את הג'אז בתקציבך עם מערכת בלימה אוטונומית. אופציה בטיחותית חשובה מאוד לדעתי.

תודה רבה, 

נראה לי שאני פשוט יתרחק מכל המגרשים הללו ואחפש מפרטי את הדגמים עליהם קיבלתי המלצות כאן, היום פספסתי סיוויק ואימפרזה בכמה שעות... 

שימו לב אני לא פתחתי את הפוסט במקור, מקווה שאותו בן אדם כבר רכש את הרכב שרצה. פשוט לא רציתי לפתוח שרשור חדש על קרוז. שוב תודה! 

פורסם

אוויס משווקים באופן מאוד אגרסיבי את הקרוז עם הנחות גדולות.
שום דבר לא השתנה חוץ מקוסמטיקה, היה בעייתי נשאר בעייתי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...