Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בפענוח בדיקה i25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמדאיג בבדיקה הזאת - מצב המנוע: מפלס השמן מתחת למינימום, סימני בוצה, נזילה.
עושה רושם של רכב מוזנח.
יש תיעוד הטיפולים לרכב הזה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 45 דקות, vladclar כתב:

מה שמדאיג בבדיקה הזאת - מצב המנוע: מפלס השמן מתחת למינימום, סימני בוצה, נזילה.
עושה רושם של רכב מוזנח.
יש תיעוד הטיפולים לרכב הזה?

טעיתי בקובץ המצורף

הנה הנכון

Screenshot_20210614-173244_Facebook.jpg

פורסם

בדיקה טובה מאוד חוץ מסעיף 1 שמעט מדאיג- אם אתה רוצה להמשיך להתקדם ברכישה,כדאי לגשת למוסך מתמחה בדגם/מורשה יבואן שיבדוק מה בדיוק הבעיה במנוע אם בכלל קיימת..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לרכב יש קצה שילדה, אם זאת לא בדיקה שלך גם לא הייתי ממשיך הלאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, yulianx כתב:

לרכב יש קצה שילדה, אם זאת לא בדיקה שלך גם לא הייתי ממשיך הלאה.

אוקיי,אבל,אם הרכב תקין מכאנית והוא יחזיק אותו ללפחות 3-4 שנים הבאות,מה תהיה המשמעות של זה במכירה עתידית ? 

לי משהו חשוד בבדיקה הזו- נקייה מידי לרכב בן 7 -היא אמנם רשומה ע"ש מזמין הבדיקה אבל עדיין משהו לא מריח טוב ואני מקווה,שלא מדובר במלכודת דבש של איזה סוחר מהאזור (כן,גם חיפה וסביבתה מלאה בסוחרים).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

רכב שבו מוזכרת שילדה כבר פחות אטרקטיבי, למה לא לחפש אחת ללא שילדה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, yulianx כתב:

רכב שבו מוזכרת שילדה כבר פחות אטרקטיבי, למה לא לחפש אחת ללא שילדה?

פחות אטרקטיבי כן (מסכים בהחלט)- אבל מכאנית אם הבדיקה אמיתית ולא מפוברקת (סעיף 1 לא ברור עד הסוף- אפשרות א' כסת"ח,אפשרות ב' תקלה רצינית,גם שאר הבדיקה נראית נקייה מידי) אז לא חושב,שבגיל 10-11 ייחסו לממצא הזה משמעות מיוחדת.

יכול להיות,שימצא רכב ללא תאונה/אזכור לסעיף שילדה אבל,לך תדע מכאנית אילו הפתעות מצפות לך.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

אולי כן או לי לא.

אני הייתי מעדיף לקחת עם שגם יהיה קל יותר למכור בהמשך.

• תוכן חדש...